Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, palasd είπε

¨οταν λες  νταούλι ? λογικά πρέπει να είναι πιο κοντός και χοντρός από τον  απλό σωστά?

ναι, ειναι πολυ πιο χοντρος και κοντος, και το drip του ειναι τεραστιο. Πραγματικη εχει απιστευτη ροη, αλλα δε ξερω αν με βολεψει σε βαθος χρονου. Και πινει τον πατο του, απιστευτη ποσοτητα υγρου ομως 

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, th3ofilos είπε

Εχω και τους 2,  θετικα και αρνητικα ακριβως οπως τα αναφερεις, ο siren v2 ειναι πιο πρακτκικος

Απο θεμα καταναλωσης πως ειναι? Θυμαμαι με τον nautilus εκανα περιπου 2ml την ημερα, με τον cubis 3-5ml και με τον merlin κανω 10-15ml (1mg νικοτινη βεβαια).

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

ναι, ειναι πολυ πιο χοντρος και κοντος, και το drip του ειναι τεραστιο. Πραγματικη εχει απιστευτη ροη, αλλα δε ξερω αν με βολεψει σε βαθος χρονου. Και πινει τον πατο του, απιστευτη ποσοτητα υγρου ομως 

Εγώ το 12 τον σταμάτησα λόγω κατανάλωσης λογικά αυτός θα έχει καλύτερη γεύση 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, palasd είπε

Εγώ το 12 τον σταμάτησα λόγω κατανάλωσης λογικά αυτός θα έχει καλύτερη γεύση 

απο γευση ηταν παρα πολυ καλος, και το υγρο που δοκιμασα ηταν τρομερο (ενα απο suicide bunny, δε θυμαμαι τη σειρα). Φανταζομαι περα απο υγρο καταπινει και μπαταρια για πλακα

Υπαρχουν αλλες προτασεις σε κατι αντιστοιχο αλλα με λιγοτερη καταναλωση? Η να παραμεινω με baby beast? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, superKots είπε

Απο θεμα καταναλωσης πως ειναι? Θυμαμαι με τον nautilus εκανα περιπου 2ml την ημερα, με τον cubis 3-5ml και με τον merlin κανω 10-15ml (1mg νικοτινη βεβαια).

Αναγολα ποσο κανεις, τι νικοτινη κανεις και vg/pg αναλογια

Δημοσ.
2 ώρες πριν, th3ofilos είπε

Αναγολα ποσο κανεις, τι νικοτινη κανεις και vg/pg αναλογια

Φαντασου οτι ακομα και με τον merlin mini κανω 50/50 με 1mg και παιζω στα 14watt. Δηλαδη περιπου οπως εκανα με τον nautilus τοτε με διαφορα την νικοτινη φυσικα. Απλα τωρα το πεθαινω λογω δουλειας στον υπολογιστη και εχω τρελλη καταναλωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει, νορμαλ καταλανωση εχουν, για μενα για τσιγαρισιο αν δεις σε προηγουμενα μηνυματα προτεινω δαγκωτω siren v2

Επεξ/σία από th3ofilos
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, superKots είπε

Φαντασου οτι ακομα και με τον merlin mini κανω 50/50 με 1mg και παιζω στα 14watt. Δηλαδη περιπου οπως εκανα με τον nautilus τοτε με διαφορα την νικοτινη φυσικα. Απλα τωρα το πεθαινω λογω δουλειας στον υπολογιστη και εχω τρελλη καταναλωση.

Τι στησιμο εχεις και παιζεις στα 14βατ με καταναλωση 10-15μλ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Τι στησιμο εχεις και παιζεις στα 14βατ με καταναλωση 10-15μλ?

Συνηθως παιζω 1-1.5ohm στα 3mm με single coil 28ga ειτε Kanthal ειτε SS 316L. Απο το μεσημερι και μεχρι αργα το βραδυ το πιπιλαω ομως.

Επεξ/σία από superKots
Δημοσ.

Ο Hastur δεν ειναι 3.5ml? Οποτε 10ml την ημερα με MTL. Εγω απορω πως εκανα 2ml με τον nautilus. Τοσο κανει και ο φιλος που του τον εδωσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα εγω ειδικα στην δουλεια ειμαι με τσαντακι 4 modakia με ατμοποιητες (2 ντουμανατους\2 τσιγαρισιους) και εργαλεια για στησιμο

και μισολιτρα αρωματα σπιτι lemotart v4, goofys juice, agrinio...

Επεξ/σία από th3ofilos
Δημοσ.

Κατ αρχην σιγουρα ο επισκευασιμςο πινει περισσοτερο απο ετοιμο..Επισης @th3ofilos αν επιτρεπεται ποσο καπνιζες πριν?Γιατι 10μλ 6αρας μου φαινονται αρκετα..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Karamol3golas είπε

Κατ αρχην σιγουρα ο επισκευασιμςο πινει περισσοτερο απο ετοιμο..Επισης @th3ofilos αν επιτρεπεται ποσο καπνιζες πριν?Γιατι 10μλ 6αρας μου φαινονται αρκετα..

Το μαξιμουμ ανεφερα, ναι ηταν αρκετα μλ για μερα, δεν γινετε αυτο καθε μερα... καπνιζα ενα καπνο 20αρη ανα 2 μερες...

Δημοσ.

Φιλε th3ofilos παιζεις σε αλλο επιπεδο. Εγω θελω απλα εναν καλο ατμοποιητη και mod, να κανω τις απλες αντιστασουλες μου και να εχω οσο γινεται μικροτερη καταναλωση. Γι'αυτο κοιταω να γυρισω παλι σε MTL και ισως αργοτερα να αλλαξω το alien με κατι καλυτερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...