R.M. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 www.bombshock.com/aliens-and-ufos/giant-spaceships-heading-towards-earth.html
tsifotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ποτε τοσα λιγα byte δεν ξοδευτηκανε τοσο ασκοπα! Νεο ρεκορ!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 οκ αλήθεια τώρα, ποιος έκατσε να το διαβάσει;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Εγώ. Πρέπει να διαβάσω τα νήματα πριν τα κλειδώσω. Το συγκεκριμένο, ομολογώ, θα μπορούσε να πάει για λουκέτο με τη μία (για τεχνικούς λόγους) όμως αν δε διάβαζα το blog θα έχανα συγκλονιστικές και τεκμηριωμένες πληροφορίες, όπως ότι η μόνη κυβέρνηση που λέει την αλήθεια για τους εξωγήινους είναι αυτή του Βελγίου, ότι το SETI έχει σταματήσει τη λειτουργία του (ανακριβές) και ότι το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό (και όχι, ας πούμε, η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία ή η NASA) αποτελεί την "πρώτη γραμμή άμυνας" και ότι ένας Ρωσικός δορυφόρος που θα πήγαινε στον Άρη φωτογράφισε κάτι "προτού καταστραφεί" (στην πραγματικότητα ο δορυφόρος εγκλωβίστηκε σε τροχιά γύρω από τη γη και πρόσφατα εντοπίστηκε από τον ερασιτέχνη αστρονόμο Thierry Legault.) Πραγματικά, τόσες πολλές συγκεντρωμένες ανοησίες, ανακρίβιες και αοριστολογίες είχα καιρό να δω.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Εμένα μου άρεσε το It is a fact that some frequencies in the microwave band have been known to affect UFO’s and destabilize their propulsion systems.
Προτεινόμενες αναρτήσεις