Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_815933_16/07/2006_190924

(επιστρατευτηκε απο παλιοτερο ποστ στην κατηγορια κινηματογραφου,καταλαβατε νομιζω οτι η κοντρα ειναι σε ολα τα επιπεδα.. :D )

Ο μεγάλος κριτικός Τζον Κάρεϊ προκάλεσε αρκετή φρίκη όταν συμπέρανε στο πρόσφατο βιβλίο του «What Good Are the Arts?» πως «οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει έργο τέχνης. Εκείνο που το κάνει έργο τέχνης είναι ότι κάποιος το θεωρεί έργο τέχνης».

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από αυτό μέχρι το "η τέχνη είναι ψυχαγωγία" την απόσταση την αντιλαμβάνεσαι;

διασκεδαση θες να πεις.η τεχνη ειναι ως επι το πλειστον ψυχαγωγια.

κατα τα αλλα καταλαβαινεις τι γραφω. :mrgreen:

τεσπα,τσαγια παω για μακαροναδα,μου την λες μετα.

Δημοσ.

κατα τα αλλα καταλαβαινεις τι γραφω. :mrgreen:

τεσπα,τσαγια παω για μακαροναδα,μου την λες μετα.

Το ότι η τέχνη δεν προσδιορίζεται αποκλειστικά και επί το πλείστον από τις ανάγκες του κοινού της, το 'χουμε γενικά;

Ξέρω γω, υπάρχει κι ένας δημιουργός κάπου εκεί.

Δημοσ.

Νταξει, θα πάρω εγώ τις μπογιές μου θα ζωγραφίσω μια κακομουτσουνη γαιδορομουρα και θα την κάνω δωρεά στην εθνική πινακοθήκη για να καλυφθεί το κενό. Θα κοτσαρω και μια υπογραφή chillaso να ούμε, θα γράψω και ενα book 1000 σελίδων γιατί την έκανα γαιδορομουρα και όχι καμηλοπαρδολομουρα ή ελεφαντομουρα και problem solved.

Αν αυτός ο πίνακας είναι τέχνη η "φωτογραφία" του τερλέγκα τι είναι? Και οι 7 τέχνες μαζί plus άλλες 2 μαζί για αέρα?

Πικάσο,Μονέ,Μανό κ Αϊλαινερ... τσουρέκια!!!

android.png

Αν το κανεις εσυ οχι. Πρεπει να το κανουν Καποιο αλλοι. Αν το λες μονο εσυ , δεν μετραει. Ο Πικασο ειναι αναγνωρισμενος και σε καποιους κατι λεει.

Δημοσ.

Το ότι η τέχνη δεν προσδιορίζεται αποκλειστικά και επί το πλείστον από τις ανάγκες του κοινού της, το 'χουμε γενικά;

Ξέρω γω, υπάρχει κι ένας δημιουργός κάπου εκεί.

ο bluesattack πιο πανω παρεθεσε ενα λινκ με ενα ωραιο αρθρο σχετικα με αυτο.

για διαβασε να δεις τι λεει.

Δημοσ.

ο bluesattack πιο πανω παρεθεσε ενα λινκ με ενα ωραιο αρθρο σχετικα με αυτο.

για διαβασε να δεις τι λεει.

Δεν το πήρε το μάτι μου μέσα στο χαμό. Θα το διαβάσω.

Κάνε κι εσύ μια καλή όμως, πες μας αν τελικά σου αρέσει ο πίνακας, ο Πικάσσο γενικότερα βρε αδερφέ, και γιατί. Γενικά, ανάλυσε φορ ουανς τις απόψεις σου.

Δημοσ.

μπδγ σνουμπ, την εναστρη νυχτα την είχαν φέρει απο το ΜΟΜΑ στο Βαν Χοχ στο Αμστερνταμ για λίγο καιρό και είχα την τύχη και την είδα τότε. Το έργο είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ από κοντά.

Δημοσ.

Α καλέ! Της τρολλής έγινε!!!

Ο ανδρέας2, τι είπε;

Ρωτησε αν χρησιμοποιουσε βιολογικες βαφες ο Πικασο στα εργα του. Μετά ειπε οτι ειστε σαταναδες και ότι θα σας φαει ολους ο Φρηνταμπας.

Δημοσ.

Αν αυτός ο πίνακας είναι τέχνη η "φωτογραφία" του τερλέγκα τι είναι? Και οι 7 τέχνες μαζί plus άλλες 2 μαζί για αέρα?

Οι τέχνες είναι 9 όχι 7. Η 7η είναι ο κιν/φος αλλά μετά συνεχίζει.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο...

Δημοσ.

μπδγ σνουμπ, την εναστρη νυχτα την είχαν φέρει απο το ΜΟΜΑ στο Βαν Χοχ στο Αμστερνταμ για λίγο καιρό και είχα την τύχη και την είδα τότε. Το έργο είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ από κοντά.

χουχουχουχ.

χεχεχεχεχεχε.

Ξέρεις γιατί γελάω ε.

Δημοσ.

Ρωτησε αν χρησιμοποιουσε βιολογικες βαφες ο Πικασο στα εργα του. Μετά ειπε οτι ειστε σαταναδες και ότι θα σας φαει ολους ο Φρηνταμπας.

Απο καποια σοβαρα μη τρολιστικα σχολια προτιμω χιλιες φορες την ερωτηση αν οι βαφες του Πικασο ηταν βιολογικες. Ορισμενες φορες αυτους που λετε τρολ βρισκω οτι κανουν και εξυπνα σχολια. Αοπο καποιους αλλους που μονο κριτικαρουν ξινισμενα το προτιμω..προτιμω την κουλη ερωτηση απο το στυλ ξινισμενη γεροντοκορη..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...