kirileman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 τα χρωματα,οι γραμμες,οι σκιες,η γεωμετρια,ολα αυτα συνιστουν ενα εργο τεχνης αξιο να μπει σε μουσειο. Ορισμός της τέχνης από τον Killik!... Έτσι, απλά και όμορφα.
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ας αφήσουμε τον KilliK ήσυχο, είναι διακοπές και είναι αγένεια να μιλάμε πίσω απ' την πλάτη του.
thanocaster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Λούσι, εσένα ποια είναι η γνώμη σου για την τέχνη; =ρ
μαφαλντα Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Killik,είσαι απίστευτος.Να πεις του πλακά σου να σου φτιάξει κι αυτά του ίδιου καλλιτέχνη είναι.
Sellers Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Killik,είσαι απίστευτος.Να πεις του πλακά σου να σου φτιάξει κι αυτά του ίδιου καλλιτέχνη είναι. Μμμμ.. Δεν θα με χαλουσε κάτι τετοιο στο μπιντε, απο το απρόσωπο λευκό.
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Killik,είσαι απίστευτος.Να πεις του πλακά σου να σου φτιάξει κι αυτά του ίδιου καλλιτέχνη είναι. τον μπαναρε...
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Λούσι, εσένα ποια είναι η γνώμη σου για την τέχνη; =ρ Εκτός από τον έρωτα, μ' αρέσ' και το μπουζούκι εμένα. Αλλά με τη ζωγραφική δε τα πάω καλά, περιορίζομαι σε Μπος, Γκόγια και Φλαμανδούς. Από εκεί και πέρα, ό,τι αρπάξω, κάνα ωραίο του Νταλί, κάμια νταρκίλα ιμπρεσιονιστικό, αλλά δεν έχω επαφή γενικά με τεχνοτροπίες και σχολές.
thanocaster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ναι, αλλά ο Πικάσο τελικά είναι ζωγράφος ή είναι γιωτόμπαλο κατά τη γνώμη σου;
Sellers Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Aυτος το (ο Θεος να το κανει)εργο τεχνης εκλαπη προσφατα και εγινε μεγαλος θορυβος. Από εκεί και πέρα, ό,τι αρπάξω, κάνα ωραίο του Νταλί, κάμια νταρκίλα ιμπρεσιονιστικό, αλλά δεν έχω επαφή γενικά με τεχνοτροπίες και σχολές. Κεις σόλβντ.
Toufas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Κεις σόλβντ. My god Holmes, how do you do it??
Sellers Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 My god Holmes, how do you do it?? Ελεμενταρυ ντιαρ Τούφα. Ελεμενταρυ.
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ναι, αλλά ο Πικάσο τελικά είναι ζωγράφος ή είναι γιωτόμπαλο κατά τη γνώμη σου; Εμένα δε μου αρέσει, δε μου βγάζει ούτε "γουάου" τεχνικά ούτε "βαγγελίστρα μου" συναισθηματικά. Αλλά εγώ δεν έχω ούτε τις απαραίτητες γνώσεις σε επίπεδο ιστορικού συσχετισμού, τεχνικής ή προοπτικής. Και αναφορικά με τις δικές μου ικανότητες στη ζωγραφική, υπάρχει σχετικό post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις