Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το παρακατω κοντρολ γκαραζοπορτας το οποιο ειχα καιρο να δουλεψω και τωρα για καποιο λογο δεν δουλευει που το ξαναδοκιμασα. Πηρα την εταιρια τηλεφωνο και μου ηπαν να παω απο κει να βγαλουμε καινουριο και οτι θα μου κοστισει καμποσο. Υπαρχει τροπος να αγορασω απο καπου ενα και να το ρυθμισω μονος μου να τεριαζει στην γκαραζοπορτα μου?

post-122305-0-46806100-1326313459_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι μου το εχουν ξαναπει... :P Οταν λες οτι το εχεις αφησει καιρο και δε δουλευε... το πρωτο issue ειναι η μπαταρια που εδω δεν εχει καθολου πανω...

Δημοσ.

εχω το παρακατω κοντρολ γκαραζοπορτας το οποιο ειχα καιρο να δουλεψω και τωρα για καποιο λογο δεν δουλευει που το ξαναδοκιμασα. Πηρα την εταιρια τηλεφωνο και μου ηπαν να παω απο κει να βγαλουμε καινουριο και οτι θα μου κοστισει καμποσο. Υπαρχει τροπος να αγορασω απο καπου ενα και να το ρυθμισω μονος μου να τεριαζει στην γκαραζοπορτα μου?

πρώτον αγοράζεις μπαταρία

Ή εναλλακτικά βρίσκεις ένα παρόμοιο με την ίδια συχνότητα και τον ίδιο αριθμό dip switch και τα ρυθμίζεις με την ίδια σειρά όπως είναι στον δέκτη της γκαραζόπορτας. Σε πολλά μαγαζιά με ηλεκτρονικά ειδικά, θα βρεις τέτοια τηλεκοντρόλ.

Δημοσ.

Είδα τον κωδικό.

Την πάτησες τώρα :P

Ήμουν έτοιμος να το πω κι εγώ για πλάκα άλλα με πρόλαβες lol. Το ωραίο είναι πάντως συσκευή που αν γνωρίζεις από ηλεκτρονικά να βάζει κυλιόμενο κωδικό κ να ανοίγουν όλες οι γκαραζόπορτες στην γειτονιά. Τρελό γέλιο :D

Δημοσ.

και πως βρισκω τη συχνοτητα του κοντρολ μου για να ψαξω ενα ιδιο?

Παλμογράφο ή ένα πολύμετρο που μετράει και συχνότητα.

Δημοσ.

και πως βρισκω τη συχνοτητα του κοντρολ μου για να ψαξω ενα ιδιο?

Δεν χρειαζεται. Απλα θα μεταφερεις στο καινουργιο τις θεσεις των διακοπτων 1-10.

Επισης τετοια τηλεκοντρολ βρισκεις με 10Ε(κ πολλα λεω)

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επεσε στα χερια μου, ενα κοντρολ με dip switch. Το κανονικο κοντρολ μου, εχει ενα 6ψηφιο κωδικο. Πως το μετατρεπω για να το περασω σε 10θεσιο dip switch?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...