Dimitris362 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 εχω το παρακατω κοντρολ γκαραζοπορτας το οποιο ειχα καιρο να δουλεψω και τωρα για καποιο λογο δεν δουλευει που το ξαναδοκιμασα. Πηρα την εταιρια τηλεφωνο και μου ηπαν να παω απο κει να βγαλουμε καινουριο και οτι θα μου κοστισει καμποσο. Υπαρχει τροπος να αγορασω απο καπου ενα και να το ρυθμισω μονος μου να τεριαζει στην γκαραζοπορτα μου?
nick#18 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μου μπαταρια δε βλεπω να εχει οποτε δικαιολογημενα δεν κανει τιποτα...
Dimitris362 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 εισαι πολυ παρατηρητικός στο εχουν ξαναπει?
nick#18 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ναι μου το εχουν ξαναπει... Οταν λες οτι το εχεις αφησει καιρο και δε δουλευε... το πρωτο issue ειναι η μπαταρια που εδω δεν εχει καθολου πανω...
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 εχω το παρακατω κοντρολ γκαραζοπορτας το οποιο ειχα καιρο να δουλεψω και τωρα για καποιο λογο δεν δουλευει που το ξαναδοκιμασα. Πηρα την εταιρια τηλεφωνο και μου ηπαν να παω απο κει να βγαλουμε καινουριο και οτι θα μου κοστισει καμποσο. Υπαρχει τροπος να αγορασω απο καπου ενα και να το ρυθμισω μονος μου να τεριαζει στην γκαραζοπορτα μου? πρώτον αγοράζεις μπαταρία Ή εναλλακτικά βρίσκεις ένα παρόμοιο με την ίδια συχνότητα και τον ίδιο αριθμό dip switch και τα ρυθμίζεις με την ίδια σειρά όπως είναι στον δέκτη της γκαραζόπορτας. Σε πολλά μαγαζιά με ηλεκτρονικά ειδικά, θα βρεις τέτοια τηλεκοντρόλ.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Είδα τον κωδικό. Την πάτησες τώρα Ήμουν έτοιμος να το πω κι εγώ για πλάκα άλλα με πρόλαβες lol. Το ωραίο είναι πάντως συσκευή που αν γνωρίζεις από ηλεκτρονικά να βάζει κυλιόμενο κωδικό κ να ανοίγουν όλες οι γκαραζόπορτες στην γειτονιά. Τρελό γέλιο
Dimitris362 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 και πως βρισκω τη συχνοτητα του κοντρολ μου για να ψαξω ενα ιδιο?
CtrlFreak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 και πως βρισκω τη συχνοτητα του κοντρολ μου για να ψαξω ενα ιδιο? Παλμογράφο ή ένα πολύμετρο που μετράει και συχνότητα.
liakjim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 και πως βρισκω τη συχνοτητα του κοντρολ μου για να ψαξω ενα ιδιο? Δεν χρειαζεται. Απλα θα μεταφερεις στο καινουργιο τις θεσεις των διακοπτων 1-10. Επισης τετοια τηλεκοντρολ βρισκεις με 10Ε(κ πολλα λεω)
DimitrisM. Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Επεσε στα χερια μου, ενα κοντρολ με dip switch. Το κανονικο κοντρολ μου, εχει ενα 6ψηφιο κωδικο. Πως το μετατρεπω για να το περασω σε 10θεσιο dip switch?
agamoi-thytai Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Αν είναι ίδια συχνότητα προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τα 6 πρώτα.
DimitrisM. Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ναι αλλα ποιος ειναι ο τροπος για να περασω στο dip switch εναν εξαψηφιο αριθμο??
andreapaog328 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 μηπως πανε σε δυναμεις του 2 απο τα δεξια και κανεις το αθροισμα? 1-2-4-16-32 κτλ
DimitrisM. Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Το εχω τσεκαρει ψαχνοντας στο νετ. Δεν ειναι δυναμεις του 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα