Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ξερω ότι αυτο το θέμα εχει ανοιχτει πολλες ισως δεκάδες φορές.Εχω περασει σε μια σχολη αρχιζουμε απο vb και c στα δυο πρωτα εξάμηνα και συνεχίζουμε με java και γενικα εχει αρκετο προγραμματισμο.Δεν εχω ασχοληθεί με προγραμματισμό ουτε με ψευδογλώσσα .εχετε να μου προτεινετε ενα βιβλιο το οποιο θα με βοηθήσει ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Brian W. Kernighan, Dennis M. Ritchie. "Η Γλώσσα Προγραμματισμού C", Prentice-Hall (Ελληνική μετάφραση, εκδόσεις Κλειδάριθμος), 1988.

Herbert Schildt. "Οδηγός της C", 3η έκδοση, McGraw-Hill[ (Ελληνική μετάφραση, εκδόσεις Γκιούρδας), 2004. /b]

Γ. Σ. Τσελίκης, Ν. Δ. Τσελίκας. "C: Από τη Θεωρία στην Εφαρμογή", 2010.

Νικόλαος Μισυρλής. "Εισαγωγή στον Προγραμματισμό με την C", 2003.

Νίκος Χατζηγιαννάκης. "Η Γλώσσα C σε Βάθος", 3η έκδοση, εκδόσεις Κλειδάριθμος, 2009.

Αυτά που έχω υπογραμμισμένα είναι κατά την γνώμη μου τα καλύτερα

Το πρώτο είναι το πιο δύσκολο απο ολα αλλα συνάμα και το πιο χρήσιμο και στο μέλλον θα σου χρειαστεί

το αλλο είναι πιο πολυ για νέουσ στο προγραμματισμό, τα έχει όλα αναλυτικά και με χρωματάκια :rolleyes: (αν δεν κάνω λάθος)

Αρα για μένα παρε το βιβλίο των Τσελίκη Τσελίκα.

Δημοσ.

Αν τα Αγγλικά σου είναι καλά (που αποτελεί προϋπόθεση αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με προγραμματισμό) τότε για C ένα από τα καλύτερα εισαγωγικά βιβλία που έχουν γραφτεί ποτέ είναι το C Programming: A Modern Approach, 2nd Edition του King

Παραδόξως μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google βγάζει ένα κάρο pdf για κατέβασμα του βιβλίου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...