Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, πώς πάει; Λοιπόν κοιτάξτε, επειδή ο υπολογιστής μου χάλασε οριστικά, μετά από πάρα πολλές φορές που είχε χαλάσει και επιδιορθωθεί (τον έχω από το... 2003 με windows), θέλω να πάρω mac γιατί έχω ακούσει αλλά και δει πως είναι πολύ καλοί υπολογιστές, έχουν καλό λογισμικό, δεν κολλάνε εύκολα κ.α. Λόγω οικονομικών, λέω να πάρω ένα mac mini αλλά επειδή εδώ Ελλάδα είναι κάπως ακριβά, σκέφτομαι να αγοράσω από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Γερμανία. Έχω δει 1-2 σάιτ και όντως είναι πιο φθηνά, αλλά θα ήθελα αν ξέρετε να ποστάρετε και καποια ακόμα γιατί δεν ξέρω πού να ψάξω για να βρω ιστοσελίδες. Να 'στε όλοι καλά! :-D

Δημοσ.

Βλέποντας ότι μπορούσες να ζήσεις και με υπολογιστή του 2003 :mrgreen: , φαντάζομαι ότι μπορείς να βολευτείς με τις ταχύτητες του "μικρού", base μοντέλου Mac Mini.

Χωρίς να έχω κοιτάξει γερμανικά sites, μία αναζήτηση στο eBay.co.uk [Ευρώπη=όχι τελωνείο] βρήκα το εξής Mac Mini July 2011 i5 2.3GHz 500GB 2GB στις £470. Σε ευρώ είναι κάτι παραπάνω από €567. ;)

Τον συγκεκριμένο πωλητή τον θεωρώ αξιόπιστο, καθώς έχω αγοράσει μικροπράγματα συχνά-πυκνά. B)

Και μόλις δεις ότι δεν σε ικανοποιεί, προσθέτεις μνήμη ώστε να έχεις 4GB ή και 8GB. Υπ'όψιν, ωστόσο ότι από άποψη γραφικών δεν είναι θεριό ανήμερο, αν και θα μπορέσεις να αναπαράξεις ικανοποιητικά μέχρι και 1080p. -_- Για 720p δεν το συζητώ, πάει σφαίρα και "γονατίζει" και άλλες κάρτες γραφικών. :devil:

Αλλά και πάλι, θεωρώ ότι αφού την έβγαζες με το 2003, θα αγαπήσεις το Mac Mini. Απλά να είσαι... ανοιχτόμυαλος. :lol: Είναι μεγάλες οι διαφορές από Win σε Mac. :wub:

Δημοσ.

Προχωρα για macmini θα ειναι πολυ καλυτερο απο το pc του 2003 εκτος εαν ειχες πολυ καλη καρτα..

Απο μενα notebook.de

καλως ηρθες

Δημοσ.

Σαν προσφατος αγοραστης mac mini Κ νεος χρηστης του mac os σου το προτεινω ανεπιφυλακτα,θα χρειαστεις μνημη αν θες να εχεις πολλες εφαμογες μαζι κ να μην ψιλοκολαει αλλα με 50 ευρω βαζεις 8 giga.Επισης υπολογιζε οτι θες κ ενα keyboard κ Mouse η magic pad.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...