Luxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εχει ερθει το ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ, αλλα καταλαθος καποιος πρεπει να το πεταξε. Τι μπορω να κανω τωρα; Ηταν παραγγελια απο το amazon.
HamerZ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Πας στα ΕΛΤΑ και θα σου το δώσουν με την ταυτότητα και χωρίς το ειδοποιητήριο. Απλά θα χρειαστεί να ψάξουν παραπάνω στην αποθήκη.
Luxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δε θυμαμαι ομως ουτε ημερομηνια. Το μονο που ξερω οτι ειναι μικροδεμα.
Haldol Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εάν ξέρεις τον τομέα σου θα τους διευκολύνεις πολύ. Θυμάσαι καθόλου παλιά σου ειδοποιητήρια; Είχαν μία ένδειξη δεξιά του στυλ "Τxxx", π.χ. Τ511. Εάν θυμάσαι αυτό, περιορίζεις κατά πολύ τα ντουλάπια που πρέπει να ψάξουν. Εάν όχι θα σου ζητήσουν εκείνοι μόνοι τους στοιχεία. Π.χ. πως λέγεται η περιοχή, τον ΤΚ σου, κλπ. Απλά θα πάρει παραπάνω χρόνο. Αλλά το δεματάκι δε χάνεται, μην έχεις το νου σου.
_chris_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 την έχω πάθει κι εγώ έτσι. δεν είναι πρόβλημα, απλά θα πάρει λίγο παραπάνω χρόνο στον υπάλληλο να το βρει
arianos16 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εγω την εχω παθει με αντικαταβολη ετσι... 6 μηνες ακομα με ειδοποιουν...
Luxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Σε προηγουμενα χαρτακια δεν ελεγε τιποτα για τομεα. Απλα ελεγε το ονοματεπωνυμο, ημερομηνια και οτι ηταν μικροδεμα. Αυτα για παραγγελιες συμπληρωματων απο Αμερικη. Τωρα δε ξερω εαν αλλαζει κατι με το Amazon.
Tenshi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Έρχεται δεύτερο ειδοποιητήριο εντός 10~15 ημερών...ή τουλάχιστον αυτό συμβαίνει όσες φορές δέν έχω παραλάβει με την πρώτη.
kostas_dr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το ίδιο μου έχει πει και ο ταχυδρόμος της περιοχής μου. Μετά από 10-15 ημέρες σου έρχεται 2ο ειδοποιητήριο.
thephotoshoped Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δυο ερωτησεις παιδια. Μου ηρθε ειδοποιητηριο απο Ελτα Παρασκευη και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι. Περιμενω 2 δεματα απο αμαζον και ενω ολες τις αλλες φορές ηταν τικαρισμενο το "Δεμα η αλλο" τωρα εχουν γραψει Δ/Χ. Τι ειναι αυτο; Επισης μπορει να παραλαβει αλλος για μενα με την ταυτοτητα μου λογω έλλειψης χρόνου;
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Έχω στείλει τη μάνα μου να παραλάβει με την ταυτότητά μου Νομίζω όμως ότι αυτό παίζει ανάλογα με το κατάστημα/ υπάλληλο που θα σου κάτσει
thephotoshoped Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Έχω στείλει τη μάνα μου να παραλάβει με την ταυτότητά μου Νομίζω όμως ότι αυτό παίζει ανάλογα με το κατάστημα/ υπάλληλο που θα σου κάτσει Σε ευχαριστω φιλε! Με την εξηγηση δ/χ ξερεις τι παιζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα