optimus_crime Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πω σωστά ρε πως ξέχασα το trackmania. Φοβερό παιχνίδι. Για μένα το καλύτερο που έχει να κάνει με αμάξια. Επίσης φοβερό και το frozen throne. Πες μου οτι επαιζες trackmania... ελπιζω να ειναι το united/forever και οχι το πρωτο trackmania(παλαιοτερο) Αcoount name; Ωρίστε το δικό μου
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πες μου οτι επαιζες trackmania... ελπιζω να ειναι το united/forever και οχι το πρωτο trackmania(παλαιοτερο) Αcoount name; Ωρίστε το δικό μου Ναι έπαιζα παλιά το forever. Μπορεί και να σε είχα πετύχει πέρσι που έπαιζα για λίγο πάλι. Εσύ παίζεις ακόμα?
optimus_crime Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ναι έπαιζα παλιά το forever. Μπορεί και να σε είχα πετύχει πέρσι που έπαιζα για λίγο πάλι. Εσύ παίζεις ακόμα? Το παλευω , μια το σταματαω, μια αρχιζω, γενικα ειναι παιχνιδι που δεν παιζεις συνεχεια αλλα ουτε παιχνιδι που θα το ξεχασεις... Παλια επαιζα και για lp( ladder points ) αλλα τα παρετησα, ποση ωρα το βαριεσε, μονο για fun πια...
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το παλευω , μια το σταματαω, μια αρχιζω, γενικα ειναι παιχνιδι που δεν παιζεις συνεχεια αλλα ουτε παιχνιδι που θα το ξεχασεις... Παλια επαιζα και για lp( ladder points ) αλλα τα παρετησα, ποση ωρα το βαριεσε, μονο για fun πια... Εγώ το καλοκαίρι του 2009 το είχα κάψει. Είχα σπάσει και το πόδι μου δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι οπότε καταλαβαίνεις τι κάψιμο θα έπεσε
optimus_crime Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ το καλοκαίρι του 2009 το είχα κάψει. Είχα σπάσει και το πόδι μου δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι οπότε καταλαβαίνεις τι κάψιμο θα έπεσε Το ρεκορ μου ειναι στο rank 33 world ladder, αλλα μεχρι εκει, και εγω τα καλοκαιρια(μιλαμε για 3-4 χρονια τωρα ) το ειχα καψει, αλλα μετα σχολειο κ.τ.λ Και τώρα είπαμε, μονο για fun...
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το ρεκορ μου ειναι στο rank 33 world ladder, αλλα μεχρι εκει, και εγω τα καλοκαιρια(μιλαμε για 3-4 χρονια τωρα ) το ειχα καψει, αλλα μετα σχολειο κ.τ.λ Και τώρα είπαμε, μονο για fun... Είχες φτάσει τόσο κάτω? Εγώ νομίζω μέχρι 300κατι αν θυμάμαι καλά βέβαια.
optimus_crime Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Είχες φτάσει τόσο κάτω? Εγώ νομίζω μέχρι 300κατι αν θυμάμαι καλά βέβαια. Ναι αν θυμασε καλα μετα τους 90 000 ποντους μονο καθε κυριακη 6-8 μπορουσες να μαζεψεις αλλους ποντους μεσω roc name servers ...
Lycanthropiac Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 μετά το Diablo II πιστεύω ότι το καλύτερο που έχω παίξει και λιώσει είναι το Castlevania : Symphony of the Night και τα 2 Warcraft III
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Final Fantasy XII Αν και μακρια απο το αγαπημενο μου (ουτε καν στο top 20 μου) ειναι σιγουρα το αγαπημενο μου Final Fantasy παιχνιδι.
GIOVINCO Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 1. Grand Theft Auto 2. Max Payne 3. Football Manager 4. Starcraft 5. Limbo τα πολυ αγαπημενα...
CmdShepard85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Mass Effect (ΟΛΑ!), Grim Fandango, Clive Barker's Undying και το ανεπαναληπτο...Dune 2000
Soultaker1979 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ufo Enemy Unknown Championship Manager 2-3-97/98 Warcraft I - II Starcraft I Civilization I - IV Αυτά και πολλά άλλα, κανονικά θα έπρεπε να μιλάμε με 5άδες / έτος ή περίοδο
interkirilos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Half-Life Series Grand Theft Auto Series Mass Effect Series Portal Series 007:Goldeneye Perfect Dark Τώρα μην με βάλετε να επιλέξω ένα από αυτά! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από interkirilos
Nerven Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δύσκολο θέμα αλλα μιας και είμαι παραλία ας γράψω ένα δυο να περάσει η ώρα , σίγουρα θα ξεχάσω πααααρα πολλά παιχνίδια που με σημάδεψαν και θέλει πολλές ώρες μελέτης ας γράψω τα πρώτα που μου έρχονται. Alex kid - master system Mortal Kombat 3 - mega drive Super Mario - gameboy Metal slug - NeoGeo 007 - N64 Mario kart racing - N64 Sega rally - saturn Tekken 1-2-3 - Playstation Crash bandicoot - Playstation Gran turismo 1-2-3 - Playstation Metal Gear 1-2 - Playstation Wipeout - Playstation Vraly 1-2 - Playstation Twisted metal - Playstation Xfiles - Playstation Vigilant 8 - Playstation Shenmue 1-2 - dreamcast Power stone - Dreamcast Project Gotham racing - Dreamcast God of war 1-2 - PS2 Twisted metal black - Ps2 Gran tourismo 4 - ps2 Heavy rain - PS3 Motor storm(όλα) - PS3 Wipeout - ps1 και PS3 Gta (όλα) - Red dead redemption ( PS3) God of war 3 - PS3 Buldarus gate 2 - ps2 Diablo 2-3 - PC Little big planet - PS3 Uncharted 2-3 - PS3 Gears of war 2 - 360 Abe oddworld - PS1 Forza 3-4 - 360 Age of empires 1-2 - PC Max Payne 1-2 - PC Broken sword - PC Halo - Xbox original Tomb raider 2 - PC Quake 1-2 - PC DOOM 3 - PC WoW - PC απο 2008 πολλές ώρες! Battlefield 3 - PC NFS underground - PC NFS 1-2-3 - PC Και άλλα πολλά!!!!! Sorry που τα έχω ανακατεμένα αλλα γράφω απο iPhone απο παραλία Όπως καταλάβατε έχω και τα 3 τωρινά συστήματα PS360 και τερατακι PC απο τα παλιά τα έχω κάπου στα ντουλάπια (ps1,Dreamcast,ps2,GB,Saturn κτλπ). Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα