Dibasic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Όπως λέει και ο τίτλος! Ρε παιδιά αυτά τα όργανα κάνουν καθόλου δουλειά η είναι απάτη; Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα αλλά θέλω τις γνώμες σας πρώτα, αν έχετε δοκιμάσει κλπ... Ευχαριστώ!
Dimitris362 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 κάνουν καθόλου δουλειά? οχι είναι απάτη; ναι 2
iniohos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 οχι ναι πολυ απολυτος εισαι. γιατι το λες αυτο? απο προσωπικη εμπειρια μπορω να επιβεβαιωσω πως δεν κανουν δουλεια αλλα δεν ξερω αν μπορω να τα χαρακτηρισω απατη. Υπαρχουν αθλητες που χρησιμοποιουν παρομοια μηχανηματα για μετατραυματικες περιοδους ή για τονωση σε ατομα με κινητικα προβληματα. Αλλα σιγουρα δεν ειναι τα ιδια με αυτα που εχουν τα τελεμαρκετινγκ με 50 ευρω.
deesnider Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Για το αν κάνουν δουλειά δεν ξέρω, διότι δεν τα έχω δοκιμάσει. Για το αν είναι απάτη ( = δεν κάνουν δουλειά) , η απάντηση είναι η ίδια με την προηγούμενη. Βάλε όμως την κοινή λογική μπροστά και κρίνε μόνος σου: Αν υπήρχε συσκευή, με τη χρήση της οποίας - για λίγα λεπτά την ημέρα, όπως διαφημίζουν - θα μπορούσες να είσαι αραχτός στον καναπέ βλέποντας ταινίες και, πατώντας ένα κουμπί, να μετατρέπεσαι σε "σφίχτη" , δε θα είχαν φαλιρίσει όλα τα γυμναστήρια;
bluesattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν υπήρχε συσκευή, με τη χρήση της οποίας - για λίγα λεπτά την ημέρα, όπως διαφημίζουν - θα μπορούσες να είσαι αραχτός στον καναπέ βλέποντας ταινίες και, πατώντας ένα κουμπί, να μετατρέπεσαι σε "σφίχτη" , δε θα είχαν φαλιρίσει όλα τα γυμναστήρια; Εχω δει γυμναστη να τα χρησιμοποιει .Εγω νομιζω οτι λειτουργουν (δεν ειναι και καποια φοβερη τεχνολογια , μια απλη λογικη εχουν ) αρκει να ξερει καποιος τι να περιμενει απο αυτα .Σφικτης μπορει να μην γινεις ουτε με τα κλασσικα οργανα .
iniohos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το να θελεις να παρεις ενα τετοιο μηχανημα και να καθεσε αραχτος να πινεις τον φραπε σου και να θες να γινεις και σφιχτης, απλα ειναι ουτοπικο. Το να θες ενα τετοιο μηχανημα ωστε να σε βοηθησει παραλληλα με εναν φυσικοθεραπευτη, για να μειωσεις τον χρονο αποκαταστασης ενος μυικου τραυματισμου δεν ειναι ουτοπικο. Τωρα αν ο topic starter ειχε στο μυαλο του το να παρει ενα τετοιο και να δει γραμμωμενους κοιλιακους, τοτε θα συμφωνησω πως δεν προκειται να γινει. 1
bluesattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τωρα αν ο topic starter ειχε στο μυαλο του το να παρει ενα τετοιο και να δει γραμμωμενους κοιλιακους, τοτε θα συμφωνησω πως δεν προκειται να γινει. Μαλλον αναρωτιεται αν μπορει να αντικαταστησει με αυτο καποιο κλασσικο οργανο γυμναστικης , πχ για κοιλιακους. Τα εχει χρησιμοποιησει κανεις ?
deesnider Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Θα ήταν χρήσιμο, αν ο ts διευκρίνιζε το τι τον ενδιαφέρει να κάνει, ώστε - κάποιος που όντως γνωρίζει - να ξέρει τι θα του απαντήσει. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία από τη χρήση τέτοιων "μηχανημάτων", ούτε τις γνώσεις ώστε να πω υπεύθυνα ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ταχύτερη αποκατάσταση ενός τραύματος, όπως αναφέρθηκε πριν. Ίσως και να μπορούν, αλλά κάποιος γιατρός, ή φυσιοθεραπευτής, θα μπορούσε να μιλήσει με μεγαλύτερη εγκυρότητα. Αν όμως - όπως υποθέτω - ο ts ενδιαφέρεται να δει αποτελέσματα γυμναστικής ...χωρίς γυμναστική, συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο. Γενικά, δεν τα πάω καθόλου καλά με οτιδήποτε "συγκρούεται" με την απλή λογική. Πόσο μάλλον, όταν βλέπω εκείνες τις γελοίες διαφημίσεις, που δείχνουν τον τύπο (στη φωτογραφία "πριν") με τη μπάκα μέχρι τα γόνατα και (στη φωτογραφία μετά τη χρήση του ...θαύματος) εν συνεχεία μεταμορφωμένο σε "άγαλμα"...
Dimitris362 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εχω δει γυμναστη να τα χρησιμοποιει .Εγω νομιζω οτι λειτουργουν (δεν ειναι και καποια φοβερη τεχνολογια , μια απλη λογικη εχουν ) αρκει να ξερει καποιος τι να περιμενει απο αυτα .Σφικτης μπορει να μην γινεις ουτε με τα κλασσικα οργανα . και γω εχω δει επιστήμονες να μιλανε για το νανοβιονικο γιλέκο στη ζουγκλα. what's your point? και μονο που γινετε θεμα συζήτησης ειναι τραγικότατο. οτι και αν θες να κανεις με αυτα(που πολυ πιθανον να ειναι το αποτελεσμα των μοντελων με καμια 5 χρονια θεραπειας αναβολικων που τα διαφημίζουν) ειναι απλα αχρηστα το 99.9%, και το αλλο 0.1% ειναι περιτο. Προτινω να μεταφερθει το thread στο thread με το νανοβιονικο γιλεκο και το νερο με οζον.
-nick- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Και να δουλευει εμενα μου φαινεται σαπιλα.
JERONIMO888 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 για να δεις αποτελεσματα οπως αυξηση μυικης δυναμης,αντοχης,χασιμο περιτων κιλων για καλυτερη φυσικη κατασταση θελει κοπο, ολα τα αλλα ειναι παραμυθι 1
bluesattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 και γω εχω δει επιστήμονες να μιλανε για το νανοβιονικο γιλέκο στη ζουγκλα. what's your point? και μονο που γινετε θεμα συζήτησης ειναι τραγικότατο. οτι και αν θες να κανεις με αυτα(που πολυ πιθανον να ειναι το αποτελεσμα των μοντελων με καμια 5 χρονια θεραπειας αναβολικων που τα διαφημίζουν) ειναι απλα αχρηστα το 99.9%, και το αλλο 0.1% ειναι περιτο. Προτινω να μεταφερθει το thread στο thread με το νανοβιονικο γιλεκο και το νερο με οζον. To τραγικο ειναι να συγκρινουμε την συσπαση μερικων μυων , ειτε με καποια ζωνη , ειτε με σαλιγκαρι σε καποιο γυμναστηριο , με την νανοτεχνολογια.
Dibasic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν σας διάβασα όλους προσεκτικά και εγώ αυτό που θέλω είναι μόνο να φύγουν μερικά λίπη από την μέση μου, τίποτα γραμμόσεις, φέτες κλπ και γενικά όχι τέτοιες ουτοπίες.
panagos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Σωστή διατροφή καταρχήν και μετά αερόβια ή/και γυμναστική με βάρη. Στην προπόνηση θα πρέπει να δουλεύεις σχετικά ψηλά, όσο σου επιτρέπεται (σε σφυγμούς). Την παθητική ξέχασέ την για αυτό που θέλεις. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Εγω δοκίμασα πριν μια βδομάδα το powerplate στο γυμναστήριο με ασκήσεις σε όλο το σώμα και μπορώ να πω οτι δε τρελάθηκα.με τα όργανα και τα βάρη νιώθεις πιο πολύ οτι γυμνάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα