Dimitris362 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ειδικα αν μιλαμε για λιπος.... ΟΥΤΕ ΜΙΑ και εκτος και αν πας σε αδυνατηστηριο για βαριες θεραπιες, δεν υπαρχει τροπος ουτε στο 2% να χανεις λιπος χωρις να αλλαξεις δραστικα την διατροφη σου και δεν κανεις αεροβιο.
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν σας διάβασα όλους προσεκτικά και εγώ αυτό που θέλω είναι μόνο να φύγουν μερικά λίπη από την μέση μου, τίποτα γραμμόσεις, φέτες κλπ και γενικά όχι τέτοιες ουτοπίες. Αν είχα ένα ευρώ κάθε φορά που το διάβαζα αυτό θα είχα περιουσία. Εγώ και ο μισός πλανήτης. Τα λίπη δεν φεύγουν τοπικά. Σου έχω μια πρόταση. Κόψε τα αλκοόλ , γλυκά , τρώγε ελαφρά το βράδυ και τρέχα 30 λεπτά κάθε μέρα. Σε 2 μήνες θα έχεις το αποτέλεσμα που θες. Δε θα αγοράσεις τίποτα , θα κάνεις οικονομία , θα αναπτύξεις και μερικές καλές συνήθειες (ντουζ κάθε μέρα μετά το τρέξιμο, εφίδρωση καθαρίζει τους πόρους , δεν βρωμάνε τα ρούχα), θα σε δούνε και τα κορίτσια της γειτονιάς . Τα όργανα αυτά ήταν συμπληρωματικά σε αποθεραπείες μυών αθλητών. Απλά αποφάσισαν μια μέρα να τα πουλήσουν και στον απλό κόσμο Βέβαια υπάρχει και το armorbite. http://www.youtube.com/watch?v=LMy0w5kJm6w 2
dynamikhgynaika Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Εγώ είχα πάρει μία ζώνη με μπαταρίες, η οποία γύμναζε παθητικά τους κοιλιακούς. Για να πώ την αλήθεια δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Κατά τη γνώμη μου η κανονική γυμναστική φέρνει ασύγκριτα καλύτερα αποτελέσματα από την παθητική. Είναι όπως στο τσιγάρο που ο κανονικός καπνιστής επιβαρύνει περισσότερο την υγεία του από ότι ο παθητικός. που το βρήκα τέτοιο παράδειγμα!!! Ώρες ώρες με αυτοθαυμάζω
Stavrakas13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δεν υπάρχει παθητική γυμναστική.... 2
Orgasmic Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δνυαμωνουν τον μυ μεχρι ενος ορισμενου σημειου. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν αδυνατιζουν...
totem_lost Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλά λίπος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσεις! Το καλύτερο είναι να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο, να κάνεις λίγο τρέξιμο και ποδήλατο και να κόψεις δυο πράγματα: αναψυκτικά και λιπαρά γλυκά. Μπορείς πχ αντί για coca-cola να πίνεις κάνα χυμό και αντί για σοκολάτες να τρώς κανα γιαούτρι με φρούτο. Για αρχή μην αλλάξεις τίποτα άλλο στη διατροφή σου (εκτός και αν τρως συνέχεια κακής ποιότητας τροφές) αλλά να φροντίζεις να τρως κάθε μέρα. Μπορείς να πηγαίνεις γυμναστήριο καμιά ώρα 20 λεπτά τρέξιμο/βάδισμα, 20 λεπτά ποδήλατο και 10 λεπτά λίγες ασκήσεις εδάφους (κοιλιακοί και πλάτη). Αυτό θα σε βοηθήσει να κοιμάσαι καλύτερα και να έχεις περισσότερη ενέργεια! Πιστεύω σε ένα μηνά θα αρχίσεις να βλέπεις διαφορά!
Dimitris362 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 καλυτερα να πινεις μπυρες παρα χυμους. τις ιδιες θερμιδες με την κοκα κολα εχουν πανω κατω. 1
totem_lost Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μπύρες? Καλύτερα να τρώει ένα extra γεύμα από το να πίνει μπύρες! Μιλαω για normal χυμούς όχι νερό με ζάχαρη τύπου fanta! Λίγες βιταμινες καλό θα κάνουν! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2012 από totem_lost
Pantelwolf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 οι χυμοι της αγορας ειναι μεσα στη ζάχαρη, και μη συζητήσουμε για βιταμίνες. Καλύτερα να στίβει, ή να τρώει το φρούτο, και χωρίς ζάχαρη.
totem_lost Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 οι χυμοι της αγορας ειναι μεσα στη ζάχαρη, και μη συζητήσουμε για βιταμίνες. Καλύτερα να στίβει, ή να τρώει το φρούτο, και χωρίς ζάχαρη. Θα συμφωνήσω! Αλλά αν είναι να πίνει κάποιος έστω και τέτοιους χυμούς αντί για coca-cola και άλλα αναψυκτικά, μόνο καλό θα του κάνει! Στο κάτω κάτω έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία να έχει συνέπεια στη γυμναστική του παρά να μην καταναλώσει ούτε γραμμάριο ζάχαρης, ας μην υπερβάλουμε!
mentoras99 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν εβρισκα αυτο το θεμα, θα ανοιγα καινουριο. Αλλα αφου υπαρχει ηδη, ας συνεχισω εδω. Βρηκα ενα ενδιαφερον αρθρο. http://health.in.gr/body/news/article/?aid=1231086458 Εγω με τα λιγα που ξερω σε αυτα τα θεματα, θα ελεγα οτι εχω διαμορφωσει μια αποψη ως εξης: Δεν ειναι η καθαροαιμη γυμναστικη σε καμια περιπτωση. Αλλα αχρηστα δεν τα λες. Εξαλλου νομιζω χρησιμοποιουνται κατα κορον αναλογα μηχανηματα και παντεντες, απο φυσικοθεραπευτες, και ειδικα σε περιπτωσεις που δεν μπορεις να συστησεις στον αλλο για διαφορους λογους (ηλικία, σωματικη διαπλαση, βεβαρυμενη υγεια, κλπ κλπ κλπ), 'απλα γυμνασου΄. Ειστε απολυτοι αρκετοι εδω μεσα, και μαλλον θα φταιει το 'νεαρον της ηλικιας'. Εγω προσωπικα ειμαι αντιαθλητικος τυπος. Δεν το χω ρε παιδι μου, πως το λενε; Διατηρουμαι ολα τα χρονια στυλακι, μονο λογω διατροφης. Τωρα τελευταια εχω αρχισει και κανω καποιες ασκησεις σπιτι, μονος, με καποιες υποδειξεις απο φιλους γυμναστες, απλα πραγματα. Επισης εχω βαλει και περπατημα στη ζωη μου (εχω ανοιξει ξεχωριστο θεμα γι'αυτο). Ειμαι ομως, αντιαθλητικος. Οπως ενα αλλο νημα που λεγεται anti-fitness εδω στο insomnia! Κατα της υστεριας για ολο αυτο το hype. Διατροφικα ομως, προσεχω τα παντα, για λογους υγειας, και γιατι τουλαχιστον, δεν αθλουμαι (εκτος αυτων που ειπα), τουλαχιστον αυτο μπορω να το κανω. Οποτε ξεκινησα στη ζωη μου γυμναστηριο, μετα απο λιγο, τα παρατησα. Οι λογοι διεφεραν καθε φορα, αλλα τελικα αργα ή γρηγορα αυτη ηταν η καταληξη. Λοιπον, φιλος που με ξερει καλα, και ξερει οτι 'δεν το κατεχω το σπορ', και οτι το ψιλοπαλευω ελαφρα και χαλαρα, μου προτεινε να ψαξω και να αγορασω τετοιο μηχανημα. Με ηλεκτροδια, με διεγερσεις μυων. Θα βοηθησει μου ειπε. Δεν περιμενω θαυματα. Αλλα μια συσφιξη και ηπια γυμναστικη, εκει που ολα ηταν 'χαλαρα' στο σωμα μου, εγω πιστευω, μπορει να το δωσει. Και σε ενα ατομο που δεν κανει τιποτε αλλο, προσωπικη εκτιμηση παντα, μπορει να εχει μια θετικη συνεισφορα. Περιμενω λοιπον εδω αποψεις, ισορροπημενες/'μπαλανσαρισμενες', και οχι αφορισμους 'δεν κανουν τιποτε', 'χανεις τον χρονο σου', και 'αντε γυμνασου'. Πιστευω οτι σε καποιον που κανει λιγα, και αυτα τα μηχανηματα ακομη, μπορουν να του δωσουν καποια θετικα πραγματα στον οργανισμο του. Περιμενω ομως να ακουσω και τις αποψεις σας, με λογικα επιχειρηματα, και οχι να λεμε για να λεμε. για να δεις αποτελεσματα οπως αυξηση μυικης δυναμης,αντοχης,χασιμο περιτων κιλων για καλυτερη φυσικη κατασταση θελει κοπο, ολα τα αλλα ειναι παραμυθι οκ, φυσικη κατασταση μονο με την 'κλασικη' γυμναστικη, ομως τα αλλα τα δινει. To τραγικο ειναι να συγκρινουμε την συσπαση μερικων μυων , ειτε με καποια ζωνη , ειτε με σαλιγκαρι σε καποιο γυμναστηριο , με την νανοτεχνολογια. Ασπρο-μαυρο 'αποψεις'. Τιποτε αλλο ενδιαμεσα. Δεν νομιζω είναι ετσι ομως. Δνυαμωνουν τον μυ μεχρι ενος ορισμενου σημειου. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν αδυνατιζουν... Κατι ειναι κι αυτο, οταν καποιος δεν εχει αλλες επιλογες. Δεν νομιζεις; ======== Ελπιζω να ξερει καποιος να προτεινει και κανενα σχετικο μηχανημα με ηλεκτροδια, να δω τιμες & δυνατοτητες.
Razor_7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ελα πες την αληθεια εψαχνες να κανεις δυνατο επετειακο ποστ... και τα καταφερες. 25 Ιανουαριου 2012- 25 Ιανουαριου 2016. 4 χρονια μετα ολη η αληθεια για τα προϊοντα παθητικης γυμναστικης. Συγκινηση μονο :'( 1
kathytherion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Επειδη δουλευα σε χωρο αισθητικης και επαιζαν πολυ αυτα, οποτε το χα ψαξει κι εγω, τα συγκεκριμενα μηχανηματα προκαλουν μια πολυ μικρη συσπαση του μυος, εφοσον τοποθετηθουν σωστα, η οποια παει να μιμηθει την κινηση του μυος οταν τον χρησιμοποιουμε, χωρις ομως να το κανει με τον ιδιο τροπο. Αυτο σημαινει πως σε εναν ανθρωπο που για τον φ χ ψ λογο δεν μπορει να κινησει τον μυ μπορει να εχουν ενα αποτελεσμα μικρης αυξησης της μυικης δυναμης, ενω σε εναν ανθρψπο με φυσιολογικη κινηση και υγιη δεν θα προσφερει τιποτα. Εννοειται δεν καιει το λιπος αυτη η μεθοδος, πιο πολυ θα μπορουσαν να βασιστουν στην αυξηση της μυικης μαζας, αν οντως συνεβαινε με αυτα τα μηχαμηνατα, αλλα δεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα