Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το φλεβαρη παει μια φιλη αμερικη οποτε ειναι ευκαιρια να παρουμε κατι κι εμεις που μενουμε πισω :P

Κατα διαστηματα μου χουν φερει ρουχα, διακοσμητικα οποτε τωρα σκεφτομουν να ζητησω κατι σε φαγοσιμο..

Υπαρχει λοιπον καποιο σνακ/σοκολατα που να αξιζει να δοκιμασει καποιος?? Κατι που να ειναι must? Να μπορει ομως να το βρει κι ευκολα μη με βριζει :P

android.png

Δημοσ.

Μπορεί να σου φέρει πολλά γλυκα και ακόμα είτε ποτά είτε κρασιά.Άμα βρει καλά Καλιφορνέζικα κρασιά εφόσον ξέρει που να ψάξει μην διστάσει.Αλλα σε ποια πολιτεία θα πάει?Έχει σημασία η ερώτηση!

Δημοσ.

Νεα Υορκη πηγαινει!

Γκατζετς κ γενικα ηλεκ συσκευες που ειναι φθηνες, αλλα με τελωνεια κλπ δε ξερω τι παιζει

μηπως ξερεις καποιο site με τετοια?

Δημοσ.

μηπως ξερεις καποιο site με τετοια?

site οχι. Αλλα στο ebay θα βρεις καμποσους πωλητες στην Αμερικη. Υποθετω οτι οι τιμες σκοτωμα του ebay σε αυτα τα προιοντα, ισχυουν και στα καταστηματα τους συγκριτικα με τα δικα μας.

Δημοσ.

Το φλεβαρη παει μια φιλη αμερικη οποτε ειναι ευκαιρια να παρουμε κατι κι εμεις που μενουμε πισω :P

Κατα διαστηματα μου χουν φερει ρουχα, διακοσμητικα οποτε τωρα σκεφτομουν να ζητησω κατι σε φαγοσιμο..

Υπαρχει λοιπον καποιο σνακ/σοκολατα που να αξιζει να δοκιμασει καποιος?? Κατι που να ειναι must? Να μπορει ομως να το βρει κι ευκολα μη με βριζει :P

android.png

Μαργαρίτα, η Αμερική αξίζει για ρούχα, παπούτσια ή ηλεκτρονικά. Βέβαια, τώρα η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου δεν είναι και η πιο ευνοϊκή για μας, αλλά και πάλι πιστεύω ότι βρίσκεις εξαιρετικές τιμές. Εγώ ποτέ δεν ψωνίζω σε ταξίδια, αλλά στη Νέα Υόρκη βρήκα παπούτσια Timberland με 35 ευρώ και πήρα 2 ζευγάρια με τη μία. Και γενικά είχε φοβερές προσφορές, χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο. Επίσης, μου έχουν φέρει ipod nano σε τιμή 40% φθηνότερη από Ελλάδα. Οπότε σκέψου αν σου χρειάζεται κάτι τέτοιο, δες λίγο τις τιμές στα site των μαγαζιών και πες να σου φέρουν.

Δημοσ.

ξερεις τι δεν εχω ιδεα σε ποια sites να κοιταξω, και δεν ξερω και πως να το ψαξω στο google. πχ ενα ipod nano θα το θελα γιατι πια η ελλειψη οθονης του shuffle με κουραζει, αλλα μονο αν ηταν αρκετα φθηνοτερα απο εδω.. επισης θα θελα μια ηλεκτρονικη κορνιζα.. αλλα ειναι το προβλημα αυτο, οτι δε ξερω που να κοιταξω.

πχ υπαρχει καποιο μεγαλο καταστημα ηλεκτρονικων εκει που να χει και site?

Δημοσ.

Πας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, για παράδειγμα (κλικ), βλέπεις πόσο κοστίζει και κοιτάς πού έχει κατάστημα στη Νέα Υόρκη, για να πάει η φίλη σου να το ψωνίσει.

Βλέπω ότι αυτό που κάνει 149 δολάρια (περίπου 115 ευρώ), στην Ελλάδα το πουλάνε 189 ευρώ.

Επίσης, μπορείς να δεις στο http://www.bestbuy.com.

Δημοσ.

ναι αυτο για τα apple προιοντα το ειδα κι εγω..εκει το ακριβοτερο ipad2 εχει 654 ευρω...και το ipod ειναι 50 ευρω περιπου φθηνοτερο..

πολυ χρησιμο το site που εδωσες, θενκς! samsung galaxy s2 με 160 ευρω! 4g ομως σημαινει οτι δε θα λειτουργει με τις δικες μας 3g καρτες??

Δημοσ.

ναι αλλα βλεπεις τιμες με συμβολαιο στα κινητα

επισης, απο σοκολατες εχει απειρες, τι σου αρεσει να σου πουμε.

Δημοσ.

Η "νηματοθετης" μου θυμίζει τις πρώην μου.Ζήτησε stin arxi φαγώσιμο για δώρο,τώρα πήγαμε στα ηλεκτρονικά και λίγο αργότερα μπορεί να ζητήσει και ένα τεσσάρι στο Manhattan.Τυχαίο?Δεν νομίζω.

Σε λίγες μέρες θα παw NYC και και εφόσον προλάβω και άμα βρω και το θυμηθώ θα σας γράψω κάτι ενδιαφέρον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...