witty Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Συνδέομαι ασύρματα (router: ΤΗΟΜSON TG784) με το φορητό (Windows 7) και το σταθερό Η/Υ (Windows XP). Εκτός από ένα μικρό θέμα, π.χ. ανά τακτά χρονικά διαστήματα πέφτει η σύνδεση και επανασυνδέεται αυτόματα, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Το σημαντικό θέμα προέκυψε σήμερα: Δε μπορώ να συνδεθώ ασύρματα με κανέναν από τους δύο Η/Υ ενώ μπορώ να συνδεθώ ενσύρματα. Τι μπορούμε να δοκιμάσουμε για να ξεπεράσουμε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Συνδέομαι ασύρματα (router: ΤΗΟΜSON TG784) με το φορητό (Windows 7) και το σταθερό Η/Υ (Windows XP). Εκτός από ένα μικρό θέμα, π.χ. ανά τακτά χρονικά διαστήματα πέφτει η σύνδεση και επανασυνδέεται αυτόματα, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Το σημαντικό θέμα προέκυψε σήμερα: Δε μπορώ να συνδεθώ ασύρματα με κανέναν από τους δύο Η/Υ ενώ μπορώ να συνδεθώ ενσύρματα. Τι μπορούμε να δοκιμάσουμε για να ξεπεράσουμε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια για το πρωτο για τις αποσυνδεσεις μπορει θεμα γραμμης μπορει κατι λαθος μεσα στο σπιτι.πχ να μην υπαρχει φιλτρο σε συναγερμο φιλτρο σε καποιο τηλεφωνο.μιλαμε οταν λες για οτι πεφτει η συνδεση οτι χανεις ειτε το Internet ειτε το broadband ειτε και τα 2 μαζι. β.η το κανεις hard reset η μπαινεις στο 192.168.1.254 μετα Home network μετα wlan:thomson.... Μετα configure και εκει αλλαξε ssid βαλε καναλι στο αυτοματο και βαλε για δοκιμη 1 η 6 η 11. πιο κατω δοκιμασε με wpa+wpa2 και αν δεν παιξει ετσι βαλε wpa σκετο επισης αλλαξε και το password με κατι χωρις συμβολα.αν δεν παιξει παλι δοκιμασε να το αφησεις ξεκλειδωτο.αν οχι σιγουρεψου οτι ο dhcp ειναι ανοιχτος αλλιως μετα πας για hard reset
witty Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, Μόλις τώρα μίλησα με την τεχνική εξυπηρέτηση και το θέμα λύθηκε με τον εξής τρόπο: 192.168.1.254 -> home network -> interfaces-> Wireless Access Point Μου είπε να αλλάξω το κανάλι σε manual κ να βάλω το 11 και αν στο μέλλον δημιουργηθεί πάλι κάποιο παρόμοιο θέμα απλά να αλλάξω το κανάλι. Δηλαδή όπως το περιέγραψες
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 αυτο σου εγραψα και εγω πιο πανω.τα τελειως διαφορετικα καναλια ειναι 1 ,6,11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα