Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. μολις σημερα παρατηρησα ( τελευταια δεν πολυχρησιμοποιω τον υπολογιστη λογο μηδαμινου ελευθερου χρονου) οτι οταν παταω τερματισμο μπαινει σε αναμονη , σβηνει ο υπολογιστης και η οθονη και μετα αν πατησω κανενα πληκτρο η αν τον ανοιξω κανονικα με βγαζει απευθειας να διαλεξω user . γιατι συμβαινει αυτο ? να πω οτι τωρα τελευταια αλλαξα καρτα γραφικων. δεν ξερω μηπως παιζει ρολο

Δημοσ.

μα μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα. τωρα το παρατηρησα πρωτη φορα. εχει καμια σχεση με την αλλαγη καρτας γραφικων? τυχων λαθος στην εγκαταστση των drivers? ξερω γω?

Δημοσ.

λοιπον περιμενε λιγο γιατι του εκανα επανεκκινηση απο μπροστα και δεν φορτωνει τα windows καν ,κολλαει σε ενα σημειο. ειναι μαυρη ολη η οθονη και αναβοσβηνει μια παυλα πανω αριστερα στη γωνια

μου εβγαζε να διαλεξω :

continue with system resume

delete restoration data and proceed to system boot menu

και πατουσα το πρωτο και κολλουσε οπως σου ειπα. πατησα το δευτερο και μπηκε κανονικα. μισο να ψαξω αυτο που μου εστειλες

Το απο πάνω το τσέκαρες αν είναι έτσι όπως σου δείχνω?

τωρα μη με αγχωνεις :P

Το απο πάνω το τσέκαρες αν είναι έτσι όπως σου δείχνω?

το shut down ειναι επιλεγμενο αλλα απο κατω στο privacy ειναι επιλεγμενα και τα δυο σε μενα. δε ξερω αμα παιζει ρολο

Δημοσ.

Οχι δεν έχουν σχέση τα απο κάτω.

Δε μου λες η μητρική είναι Asus?

Και κάτι άλλο άλλαξες τίποτα άλλο πέρα απο την vga?

Δημοσ.

οχι τιποτα. η μητρικη ειναι gigabyte . οχι δεν αλλαξα τιποτα. ισα ισα πηρα την καρτα γραφικων ,εκανα εγκατασταση τα drivers και αμεσως εκλεισα το pc τι παιζει να φταιει? το ειχε παθει και ενας φιλος μου αλλα δεν το εψαξε. εκανε φορματ και διορθωθηκε . εγω δε θελω να καταληξω εκει

Δημοσ.

το κανα αλλα δε μπορω να το εξηγησω :P . εκλεισα το τροφοδοτικο το ξανανοιξα, μου εβγαλε τις δυο επιλογες οπως και πριν πατησα παλι το δευτερο "delete restoration data and proceed to system boot menu" , και μολις μπηκε στην επιφανεια εργασιας πατησα shut down και εκλεισε κανονικα :P

εχω και αλλη μια απορια ασχετη με αυτο να τη ριξω? μην ανοιγω καινουργιο thread ,τωρα που σε εχω και ευκαιρη :)

Δημοσ.

εχω μια καινουργια καμερα. βαζω το cd να κανει εγκατασταση παταω launch instalation και μου βγαζει "instalation cancelled you must have windows XP service pack 2 update or later installed" . εγω εχω windows 7 και επιπλεον δεν εχω internet ακομα στον σταθερο γιατι ειμαι απο μετακομιση, και κλεβω απο το λαπτοπ. τι κανω σε αυτη τη περιπτωση ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...