kostask91 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα. μολις σημερα παρατηρησα ( τελευταια δεν πολυχρησιμοποιω τον υπολογιστη λογο μηδαμινου ελευθερου χρονου) οτι οταν παταω τερματισμο μπαινει σε αναμονη , σβηνει ο υπολογιστης και η οθονη και μετα αν πατησω κανενα πληκτρο η αν τον ανοιξω κανονικα με βγαζει απευθειας να διαλεξω user . γιατι συμβαινει αυτο ? να πω οτι τωρα τελευταια αλλαξα καρτα γραφικων. δεν ξερω μηπως παιζει ρολο
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν έχεις windows 7 σίγουρα το κουμπί που πατάς έχει ρυθμιστεί για να τον κλείνει;
kostask91 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 μα μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα. τωρα το παρατηρησα πρωτη φορα. εχει καμια σχεση με την αλλαγη καρτας γραφικων? τυχων λαθος στην εγκαταστση των drivers? ξερω γω?
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το απο πάνω το τσέκαρες αν είναι έτσι όπως σου δείχνω?
kostask91 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 λοιπον περιμενε λιγο γιατι του εκανα επανεκκινηση απο μπροστα και δεν φορτωνει τα windows καν ,κολλαει σε ενα σημειο. ειναι μαυρη ολη η οθονη και αναβοσβηνει μια παυλα πανω αριστερα στη γωνια μου εβγαζε να διαλεξω : continue with system resume delete restoration data and proceed to system boot menu και πατουσα το πρωτο και κολλουσε οπως σου ειπα. πατησα το δευτερο και μπηκε κανονικα. μισο να ψαξω αυτο που μου εστειλες Το απο πάνω το τσέκαρες αν είναι έτσι όπως σου δείχνω? τωρα μη με αγχωνεις Το απο πάνω το τσέκαρες αν είναι έτσι όπως σου δείχνω? το shut down ειναι επιλεγμενο αλλα απο κατω στο privacy ειναι επιλεγμενα και τα δυο σε μενα. δε ξερω αμα παιζει ρολο
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Οχι δεν έχουν σχέση τα απο κάτω. Δε μου λες η μητρική είναι Asus? Και κάτι άλλο άλλαξες τίποτα άλλο πέρα απο την vga?
kostask91 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 οχι τιποτα. η μητρικη ειναι gigabyte . οχι δεν αλλαξα τιποτα. ισα ισα πηρα την καρτα γραφικων ,εκανα εγκατασταση τα drivers και αμεσως εκλεισα το pc τι παιζει να φταιει? το ειχε παθει και ενας φιλος μου αλλα δεν το εψαξε. εκανε φορματ και διορθωθηκε . εγω δε θελω να καταληξω εκει
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δε πάει κάπου το μυαλό μου γμτ Για μπες στο bios Να δεις αν υπάρχει κάποια επιλογή "ACPI"
kostask91 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 το κανα αλλα δε μπορω να το εξηγησω . εκλεισα το τροφοδοτικο το ξανανοιξα, μου εβγαλε τις δυο επιλογες οπως και πριν πατησα παλι το δευτερο "delete restoration data and proceed to system boot menu" , και μολις μπηκε στην επιφανεια εργασιας πατησα shut down και εκλεισε κανονικα εχω και αλλη μια απορια ασχετη με αυτο να τη ριξω? μην ανοιγω καινουργιο thread ,τωρα που σε εχω και ευκαιρη
kostask91 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 εχω μια καινουργια καμερα. βαζω το cd να κανει εγκατασταση παταω launch instalation και μου βγαζει "instalation cancelled you must have windows XP service pack 2 update or later installed" . εγω εχω windows 7 και επιπλεον δεν εχω internet ακομα στον σταθερο γιατι ειμαι απο μετακομιση, και κλεβω απο το λαπτοπ. τι κανω σε αυτη τη περιπτωση ?
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ποια camera έχεις; Δοκίμασες να πας στο Site και να κατεβάσεις drivers για 7 ή έστω για vista?
kostask91 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 την εχω κανει εγκατασταση σε αλλο pc με τα ιδια windows με το ιδιο cd και το εκανε κανονικα . http://www.skroutz.gr/s/61315/Hercules-Dualpix-Exchange.html . δεν παιζει ουτε usb ουτε κανενας εξωτερικος για να το μεταφερω στο σταθερο
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 πφφφφφφφφφ Service pack 1 ¨εχεις περάσει στα win Μπας και σκαλώνει εκεί;
pabou13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 αλλαξε compability mode (δεξι κλικ, properties) σε πχ Windows xp service pack 3..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα