Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τροχάδην: Το LP (low profile) που είπε η Κάρμεν αφορά το ύψος των μνημων ώστε να μην αποτελούν εμπόδιο ειδικά και γενικά. Προτιμάς Ζ68 γιατί ενσωματωνει ολες τις τεχνολογίες των Ρ67+Η67 (overclocking + ενσωματωμένα γραφικά) συν μια τεχνολογία όπου οι δισκοι κάνουν caching στον SSD αυξάνοντας την ταχύτητα αυτών. Ο 2600Κ δεν θα σου χρειαστεί έναντι του 2500Κ σε gaming.

i5 2500K 195€

MSI Z68 210€

GTX 570 300€

Corsair 8GB 1600 53.88€

Silverstone 750W 80€

CM 690 II 83€

=921.88€

Μιας και ήσουν έτοιμος να δώσεις 1000+ σε παιρνει να τσιμπήσεις μια αθόρυβη ψύκτρα για να κλοκάρεις. Βασίστηκα σε αυτά που πρωτοποσταρες εσύ περί κουτιού και κάρτας. H τιμή της MSI είναι λίγο αλμυρή αλλα διέκρινα μια συμπάθεια προς αυτήν. Αν θες την αλλάζουμε.

Δημοσ.

bulk psu γαμάτο από πλαίσιο ;)

Επίσης οι ραμ θα βρίσκουν την υπέροχη ψύχτρα δυστυχώς. Θυσιάζεις ένα απο τα δύο ελέω vengeance

Δημοσ.

Καλά που έβαλες υπότιτλους. Μ'αρεσει πως εξηγω το LP και πάω και βάζω τις υψηλές.. Κουσούρια από τον πυρετό.. σου;

Μα το τροφοδοτικό δεν είναι modular. Τι μας πειράζει που είναι bulk;

Δημοσ.

Στη φωτό του καταστήματος και στο Skroutz δεν το δείχνει modular at all. Καλά το Πλαίσιο είπε οτι είναι κοντά του, μπορεί να πάει να ρωτήξει τι ακριβώς ισχύει -- και να μας ενημερώσει αναλόγως!

Δημοσ.

thx φιλε obsidian καλο build αλλα δεν με ενδιαφερει overclock δεν ασχολουμε επεισις θελω να χω ετοιμι τι σινθεση γιατι δεν ειμαι πολι ειδικος στο να κανω μονος μου το setup..γι αυτο παω στο plaisio μονο γι αυτο το λογο αλλιως θα τα περνα τα περισσοτερα απο αλλου..anyway αν μπορεις βαλε μου παρομοια parts απο plaisio..thx

Δημοσ.

i5 2500K 208€

Gigabyte Z68XP-UD5 209€

Palit GTX570 329€

Corsair 8GB 1600 59€

Silverstone 750W 80€

CM 690 II 82.9€

=967.9€

To πρόβλημα είναι οτι δεν μπορείς να το στήσεις μόνος σου; Και οτι πληρώνεις το Πλαισιο εξτρά για να σου κάνει το μοντάρισμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...