Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλω να φτιάξω ένα pc όσο το δυνατόν πιο οικονομικό (γύρω στα 400€) με τα κομμάτια αγορασμένα από το Πλαίσιο (υπάρχει λόγος για αυτό συγκεκριμένα!)!Η χρήση του θα είναι για ίντερνετ και κυρίως gaming αλλά όχι σε επίπεδα "σκληροπυρηνικού" gamer!Οθόνη υπάρχει το θέμα μου είναι σε parts που διάλεξα και θα ήθελα την γνώμη κι άλλων!Το pc δεν είναι για μένα αλλά για έναν ξάδερφό μου.Να προσθέσω ότι οθόνη υπάρχει ήδη όπως και ηχεία και πληκτρολόγιο/mouse!

Thermaltake V4 Black Edition 49€

CoolerMaster GX450W (450W, RS450-ACAAD3-EU) 55.01€

AMD A8 X4 3850 (s FM1, 2,9 GHz , 4 MB) 125€

Gigabyte A55M-S2V (s FM1 , DDR3 , AMD A55) 59.90€

Corsair XMS 4GB DDR3-1600 Ram Kit M2A1600C9) 25.01€

Lite-On IHAS124-19 DVD-RW SATA Black Bulk 24.90€

Seagate ST500DM002 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) 99€

437.82€

Μέσα εδώ έβαλα επίτηδες τον AMD A8 που είναι υποτίθεται ο καλύτερος με Integrated κάρτα γραφικών και ταυτόχρονα έχω ακούσει/διαβάσει πολύ καλά σχόλια αλλά μέχρι τώρα ΔΕΝ έχω προλάβει να τον τεστάρω ο ίδιος!

Θα ήθελα τις γνώμες σας ή αν μου προτείνεται κάτι άλλο από εκεί!Είναι πολύ λίγα τα λεφτά και το ξέρω αλλά δυστυχώς αυτή την στιγμή αυτά είναι τα....όρια! :(

Δημοσ.

Από ότι θυμάμαι είναι οθόνη lg 21" με ανάλυση 1920χ1080!Πάντως να είστε σίγουροι ότι ΔΕΝ πρόκειται να παίζει σε full ανάλυση!Θα παίζει πολύ πιο χαμηλά....!!!

Δημοσ.

Χμμμμ....καλή ιδέα αλλά αρχίζουμε και φεύγουμε κι άλλο από ότι βλέπω!Και μάλιστα εγώ τώρα σκεφτόμουν με βάση και αυτά που είπες να κάνω το σύστημα με τις εξής αλλαγές για να έρθει ακόμα πιο κοντά στην τιμή που χρειαζόμαστε:

Vento TA-8G1 Black Case 17.90€

Corsair Builder Series CX430 V2 430W PSU 80+ (CMPSU-430CXV2EU) 42.90€

Turbo-X FAN 120MM Black 4.90€

AMD A8 X4 3850 (s FM1, 2,9 GHz , 4 MB) 125€

Gigabyte A55M-S2V (s FM1 , DDR3 , AMD A55) 59.90€

Corsair XMS 4GB DDR3-1600 Ram Kit M2A1600C9) 25.01€

Lite-On IHAS124-19 DVD-RW SATA Black Bulk 24.90€

Seagate ST500DM002 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) 99€

399.51€ (!!!)

Στην ουσία το όλο θέμα είναι κατά πόσο περισσότερο θα υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά ο συνδυασμός cpu+μητρική που έβαλα εγώ με αυτή που έβαλες εσύ!Κατά πόσο δηλαδή αξίζει τα 45€ παραπάνω γιατί είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα οικονομικά!Αν η διαφορά στις επιδόσεις δεν είναι τόσο τραγικά μεγάλη και φαίνεται μόνο στις μεγάλες αναλύσεις δεν ξέρω αν συμφέρει!

Δημοσ.

Πήγαινε βουρ στην σύνθεση του Πάνου και πάρε ένα μεταχειρισμένο δίσκο για παράδειγμα.

Δυστυχώς έπεσες σε χάλια εποχή για αγορά σκληρού

Το +1 στον Πάνο γιατί ναι τα αξίζει η σύνθεσή του

Δημοσ.

Φίλε runner1 η διαφορά των ενσωματωμένων γραφικών του A8 3850 με την 6770 αντικειμενικά είναι τεράστια(περίπου 250%),από κει και πέρα αν μπορεί το παιδί να βολευτεί με τον A8 3850 ας τον πάρει και βλέπει αργότερα τι θα κάνει.

Υ.Γ Αγάπη πως είσαι,ανάρρωσες;

Δημοσ.

OK!!! ;)

Από ότι κατάλαβα δεν αξίζει αν βάλουμε κάποια κάρτα γραφικών με υλοποίηση 6450 γιατί τότε καλύτερα να βάλουμε τον Α8!

Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΆΡΑ πολύ για τον χρόνο και τις άμεσες απαντήσεις!!!Τελικά μάλλον στην σύνθεση του Πάνου θα πάμε! :)

Δημοσ.

Εγώ έχω τον 3850 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!Και αμα μας πεις τι παιγνίδια παίζεις μπορούμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο.Πχ εγώ που τα μόνα παιγνίδια που παίζω είναι τα pro,LoL,call of duty,άντε και κανένα manager.Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα.Αλλά άμα εσυ πχ θες να παίζεις το Αrkham City,το Βattlefield σε φουλ ανάλυση είναι λίγο δύσκολο με την ενσωματωμένη κάρτα του 3850.

Η υλοποίηση crossfire με την 6670 προϋποθέτει να πάρει και μεγαλύτερο τροφοδοτικό.Αν και λογικά θα συμφέρει.

Δημοσ.

Η υλοποίηση crossfire με την 6670 προϋποθέτει να πάρει και μεγαλύτερο τροφοδοτικό.Αν και λογικά θα συμφέρει.

Άντε το πολύ να χρειαστεί να πάρει το 500αρι αντι για το 430, που και πάλι δε νομίζω γιατί το σύστημα θα έχει αστεία κατανάλωση.

Οι 6670 δεν έχουν καν PCI-E connector, ότι ρεύμα τραβάνε είναι απο τη θύρα και μόνο! ;)

Δημοσ.

Φίλε Tomahawk ποιός ο λόγος ο runner1 να διαλέξει μια λύση(Α8 3850 + 6670) ακριβότερη και υποδεέστερη;

Η σύνθεση που έχεις κάνει είναι πολύ καλή με μόνη διαφωνία στη μητρική λόγω έλλειψης USB3. Καλύτερα να δώσει 10-20Ε παραπάνω για να έχει και αυτό το feature.

Απλά εγώ αν πήγαινα σε πλατφόρμα FM1 θα έπαιρνα τον 3870k.

Δημοσ.

Η μητρικη δεν υποστηριζει sata3 συσκευες,οποτε γιατι να παρει ενα σκληρο δισκο sata3 αφου δεν θα μπορει να τον αξιοποιησει πληρως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...