Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οτι δεν ερχοντουσαν ηταν αρκετα καθοριστικο πιστευω.

Γενικα τα σημερινα κοριτσια δεν πινουν ουζα.

Πινουν, απλα θα πρεπει να εισαι εκει με ολους και ολες και να ειστε ολοι ετοιμοπολεμοι. Μην ακους αυτα που λενε.

Δημοσ.

Σετ στο underground, ξεσηκωμένα γκομενάκια με γκρουβιές που δεν θα παίζανε κανονικά ποτέ εκεί μέσα, κερασμένα ποτά, γλώσσα με ράντομ γκόμενα που ήρθε να με κεράσει και να παραγγείλει, αποδεικνύεται ότι είναι η νυν ενός τύπου που ήταν παλαιότερα αντίζηλος για ένα κόλλημά μου, ο οποίος μέσα στην άγνοιά του με κερνάει όλο το βράδυ, έξοδος ντίρλα από το μαγαζί με τον κολλητό, κλέβω πακέτο των αγαπημένων τσιγάρων όπως ήταν παρατημένο για λίγο πάνω σε τραπεζάκι στον κάβουρα, μέσα εκτός από τα αγαπημένα τσιγάρα έχει και μερικές φούντες, σπίτι, χώσιμο, ύπνος.

Δεν το κατατάσσω στις ρομαντικές, ούτε ήταν απαραίτητα η "καλύτερη στιγμή της zoic m" αλλά κύλησε όλο τόσο γαμάτα υπέρ μου.

Δημοσ.

Δεν το κατατάσσω στις ρομαντικές, ούτε ήταν απαραίτητα η "καλύτερη στιγμή της zoic m" αλλά κύλησε όλο τόσο γαμάτα υπέρ μου.

πολυ κουραση ρε αφεντικο. Θα ψηφισω το κλανιδι του sly. Με συγκινησε...

Δημοσ.

Σε ένα ερημονήσι... αλλά ερημονήσι. Δεν είχε ούτε νερό, ούτε ρεύμα, ούτε κατοικίες, ούτε τίποτα.

Βράδυ. Μετά από 23 μέρες, συνεχόμενες, που ήμουν εκεί... ένα βράδυ βρεθήκαμε σε μία καλύβα ενός τυπά (που την έχει φτιάξει μόνος του από ξύλα). Είχαμε 7 ώρες διονυσιακού φαγοποτιού, συνοδευόμενο από κατάλληλη μουσική όπως Χατζηδάκη, Τρύπες, Ψαραντώνη, Elvis, Dead Can Dance, Fuzztones, Μπάτη, Βαμβακάρη κ.α., και αλλεπάλληλο και ασταμάτητο ψήσιμο σε φωτιά, και έπειτα βρεθήκαμε να περπατάμε για την σκηνή - καβάντζα - σκηνές όλη η παρέα (7 - 10 άτομα), μέσα από δέντρα, ξέφωτα, λοφίσκους κτλ.

Είχε φεγγάρι γεμάτο. Από τα μεγαλύτερα του χρόνου. Φοράγαμε ανάλαφρα ρούχα και είχε εκείνη την ωραία δροσιά του καλοκαιριού που δεν σε κρυώνει, δεν σε ζεσταίνει ενώ το φως ήταν αρκετό για να βλέπεις ίσα ίσα το που πας χωρίς να φοβάσαι μην χτυπήσεις πάνω σε κάτι. Ξυπόλυτοι όλοι.

Τότε.. πιάσαμε να τραγουδάμε ριζίτικα. Όλοι μαζί. Πιστεύω ότι δεν έχω ξανανιώσει πιο ωραία, πιο ελεύθερος από τότε.

Δημοσ.

Σημαντικές ρομαντικές στιγμές δεν νομίζω να είχα στην ζωή μου.

Οι καλύτερες στιγμές που παιρνάω γενικά είναι σχεδόν καθημερινώς όταν τρώω σουβλάκια από το αγαπημένο μου σουβλατζίδικο.

Μακράν η χειρότερη στιγμή της ζωής ήταν και θα είναι όταν έχασα τον πατέρα μου μικρός. Και είχε έρθει όλο το συγγενολοϊ στο σπίτι από τα μεσάνυχτα και περίμεναν μέσα στο δωμάτιό που κοιμόμουν να μου το ανακοινώσουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...