Sellers Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πώς ορίζουμε το "ρομαντική"; Όταν σπρώξαμε πρώτη φορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Όταν σπρώξαμε πρώτη φορά. Α, όλοι την ίδια απάντηση πρέπει να δώσουμε; ΟΚ. Εμένα ήταν όταν έσπρωξα για πρώτη φορά.
Sellers Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Α, όλοι την ίδια απάντηση πρέπει να δώσουμε; ΟΚ. Εμένα ήταν όταν έσπρωξα για πρώτη φορά. Ε πες μας και 2-3 πράγματα, έτσι ξερα? Θα ηταν πολυ ανούσιο μετα το τοπικ. Εμένα π.χ ήταν στις βρύσες, στο διάλλειμα μεταξυ 2ης και 3ης ωρας. (Μετά το Γλώσσα-Γλώσσα και πριν το Μαθηματικά)
green gordon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ε πες μας και 2-3 πράγματα, έτσι ξερα? Θα ηταν πολυ ανούσιο μετα το τοπικ. Εμένα π.χ ήταν στις βρύσες, στο διάλλειμα μεταξυ 2ης και 3ης ωρας. (Μετά το Γλώσσα-Γλώσσα και πριν το Μαθηματικά) Μετα το γλωσσα-γλωσσα ε? Αρα στοματικο. Αρα δν πιανεται.
we_will_rise Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 πιο ευτυχισμένη στιγμή, όταν αφού τελείωνα τα μαθήματα είχα δικαίωμα για 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ απ'αυτό το σκληρό ναρκωτικό: τι να λέμε τώρα. ΓΚΑΒΛΑ
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 η ποιο ρομαντική στιγμή ε? θυμάμαι ήταν βράδυ , τότε που ήπια για πρωτη φορα . Αλκοόλ εννοείτε. Τα αφτιά μου άρχισαν να σφυρίζουν και μετα απο μερικά δευτερόλεπτα γύρισα και κοίταξα την απίστευτη θέα (ειχαμε αράξει με παρέα σε ενα καλο σημείο που βλέπαμε απο κάτω την πολη φωτισμένη) και ηταν απίστευτο , έβλεπα σε βάθος. Ηταν λες και μεχρι τώρα παρακολουθούσα ενα έργο στην παλιά, ασπρόμαυρη τηλεόραση της γιαγιάς μου και ξαφνικά έβλεπα 3D. ακόμα και το φώς απο την κολόνα της ΔΕΗ έμοιαζε να έχει βάθος και όγκο , μέχρι και η σκόνη. Οταν κοίταξα το φεγγάρι απλά βυθίστηκα να το κοιτάζω για κανα 20λεπτο και βάλε με θαυμασμό. Ρομαντική στιγμή , δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
tsifotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αλκοόλ ευνοείτε. Ολοι μας το ευνοουμε το αλκοολ και μας ευνοει κι αυτο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ. Κατι αντιστοιχο να αναπωλησω αλα Λευτερη Παπαδοπουλο... μπισκοτο μιραντα σε σπιτι φιλου πριν πολλα χρονια. Ολα τα οργανα απο το abbey road των beatles ειχανε μπερδευτει μαζι με τις "για καποιο λογο" γλυκιες" κορνες των αυτοκινητων στο δρομο. Το παπλωμα με τους πολυχρωμους ρομβους ειχε αποκτησει το στυλ τρισδιαστατου ογκου που περιγραφεις. (ενα δακρυ κυλαει...) EDIT: Δεν ειμαστε για ρομαντικες στιγμες, μηπως να αλλαξει το τοπικ σε κατι τυπου... Μοιρασου μαζι μας μια στιγμη που πιστευεις οτι θα περασει στο περιβοητο μονταζ των τελευταιων σου 3sec στη γη
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ολοι μας το ευνοουμε το αλκοολ και μας ευνοει κι αυτο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ. σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ συνάδερφε ! Η αλήθεια ειναι πως πριν γράψω , οταν το θυμήθηκα σκέφτηκα να πιω και και δεν είδα τι έγραψα. η μαρτυρία σου συγκλονιστική και γιαυτό έχεις να λαβώνεις +1 απο εμένα. να εισαι καλα συμπολίτη μου, καλή πρόοδο στην ζωη σου και ο ύψιστος να στα φέρει ολα μες τη μούρη , καρανταν δηλαδή χωρις να ζοριστείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ε πες μας και 2-3 πράγματα, έτσι ξερα? Θα ηταν πολυ ανούσιο μετα το τοπικ. Εμένα π.χ ήταν στις βρύσες, στο διάλλειμα μεταξυ 2ης και 3ης ωρας. (Μετά το Γλώσσα-Γλώσσα και πριν το Μαθηματικά) Να πω πράγματα... Εμ... ντρέπομαι μωρέ.... χιχιχι http://www.youtube.com/watch?v=1yzNKEaHExs
Merdock Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Χμμ κάτι που μου έρχεται έτσι πρόχειρα στο μυαλό είναι όταν φίλησα στο στόμα για πρώτη φορά τη πρώτη κοπέλα μου.Όχι τίποτα άλλο,μου πήρε κανά εξάμηνο να τα καταφέρω Βέβαια πιο έντονα θυμάμαι το πρώτο μας γλωσσόφιλο που ήρθε μετά από κανα 2-3μηνο.Ήταν Μεγάλη Τετάρτη και είχαμε γυρίσει από τα McDonanlds όπου είχαμε πάρει αυτά τα νηστίσιμα hamburger. ΥΓ.Ναι και εγώ θαυμάζω την υπομονή μου και πως είχα αντέξει τόσο περίμενε
stavi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ολοι μας το ευνοουμε το αλκοολ και μας ευνοει κι αυτο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ. Κατι αντιστοιχο να αναπωλησω αλα Λευτερη Παπαδοπουλο... μπισκοτο μιραντα σε σπιτι φιλου πριν πολλα χρονια. Ολα τα οργανα απο το abbey road των beatles ειχανε μπερδευτει μαζι με τις "για καποιο λογο" γλυκιες" κορνες των αυτοκινητων στο δρομο. Το παπλωμα με τους πολυχρωμους ρομβους ειχε αποκτησει το στυλ τρισδιαστατου ογκου που περιγραφεις. (ενα δακρυ κυλαει...) EDIT: Δεν ειμαστε για ρομαντικες στιγμες, μηπως να αλλαξει το τοπικ σε κατι τυπου... Μοιρασου μαζι μας μια στιγμη που πιστευεις οτι θα περασει στο περιβοητο μονταζ των τελευταιων σου 3sec στη γη Κάνεις λάθος, είναι πάρα πολύ ρομαντικές οι στιγμές που αφηγείστε, μπράβο... νιώθω ήδη τον ρομαντισμό να με περιβάλλει έτσι όπως αποκαλύπτεται η ευαισθησία σας..... γι'αυτό κι εμένα μια από τις πιο ρομαντικές στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έπιασα ένα αγόρι να μυρίζει στα κρυφά το μαξιλάρι μου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 γι'αυτό κι εμένα μια από τις πιο ρομαντικές στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έπιασα ένα αγόρι να μυρίζει στα κρυφά το μαξιλάρι μου. Tους ξενερωσες Με τετοιο ποτενσιαλ που εχεις δειξει σε αλλα θρεντ, κανεις δε θα περιμενε αυτη τη φραση να καταληγει με ενα μαξιλαρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις