Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σετ στο underground, ξεσηκωμένα γκομενάκια με γκρουβιές που δεν θα παίζανε κανονικά ποτέ εκεί μέσα, κερασμένα ποτά, γλώσσα με ράντομ γκόμενα που ήρθε να με κεράσει και να παραγγείλει, αποδεικνύεται ότι είναι η νυν ενός τύπου που ήταν παλαιότερα αντίζηλος για ένα κόλλημά μου, ο οποίος μέσα στην άγνοιά του με κερνάει όλο το βράδυ, έξοδος ντίρλα από το μαγαζί με τον κολλητό, κλέβω πακέτο των αγαπημένων τσιγάρων όπως ήταν παρατημένο για λίγο πάνω σε τραπεζάκι στον κάβουρα, μέσα εκτός από τα αγαπημένα τσιγάρα έχει και μερικές φούντες, σπίτι, χώσιμο, ύπνος.

Δεν το κατατάσσω στις ρομαντικές, ούτε ήταν απαραίτητα η "καλύτερη στιγμή της zoic m" αλλά κύλησε όλο τόσο γαμάτα υπέρ μου.

για να καταλάβω, φίλησες την γκόμενα του άλλου, ο οποίος μάλιστα σε κερνούσε όλο το βράδυ και έκλεψες τα τσιγάρα και τους μπάφους ενός ανυποψιάστου αφήνοντάς τον χαρμάνι. Εσύ καλά πέρασες, αυτοί όμως γάμησέ τα!

Live wild, die young!

Tους ξενερωσες :devil:

Με τετοιο ποτενσιαλ που εχεις δειξει σε αλλα θρεντ, κανεις δε θα περιμενε αυτη τη φραση να καταληγει με ενα μαξιλαρι

ποοο τώρα τι μου 8ύμισες.... μια από τις πιο βλαμένες στιγμές της ζωής μου

ξαπλωμένοι με τον άλλο στο κρεβάτι, την αμολάει προφανώς, δεν το είχα μάλιστα συνειδητοποιήσει, μέχρι που σήκωσε τα παπλώματα για να του ρθει τζούρα...

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η πρώτη φορά που έκλασα μπροστά σε γκόμενα. Ήταν πολύ δυνατή και τρόμαξε, παραλίγο να χτυπήσει στον τοίχο.

ξαπλωμένοι με τον άλλο στο κρεβάτι, την αμολάει προφανώς, δεν το είχα μάλιστα συνειδητοποιήσει, μέχρι που σήκωσε τα παπλώματα για να του ρθει τζούρα...

χμ...

Δημοσ.

Να πω πράγματα... Εμ... ντρέπομαι μωρέ.... χιχιχι

http://www.youtube.com/watch?v=1yzNKEaHExs

είναι απίστευτο πώς με κάνετε να γελάω εδώ μέσα!

και δεν υπάρχει τίποτα που να λατρευω περισσότερο απο το γέλιο.

Γελάω με γέλια ρε, τρανταχτα!! δεν υπάρχει

ευχαριστώ ρε

Δημοσ.

Η πιο ρομαντική στιγμή της ζωής μου ως τώρα;

Χωρίς να λέμε μαλακίες, καμία φάση με γκόμενα δε συγκρίνεται με τη νίκη στον πρώτο αγώνα με το καινούριο pro κάθε χρονιάς.

Δημοσ.

Αυτούς που μυρίζουν γυναικεία βρακιά τους αποκαλούν ανώμαλους ενώ αυτούς που μυρίζουν μαξιλαροθήκες ρομαντικούς.

Πφφφ

Δημοσ.

Χμμμ το 2008 η δικη μου,

Τα κλασσικες ρομαντικες στιγμες ολες τις εχουμε κανει, βολτες, παραλιες κλπ.

Αλλα, η καλυτερη ηταν χριστουγεννα θεσσαλονικη, στην εορταστικη βολτουλα επι ωρες να μιλαμε και μετα απο λιγο σιγη, εκεινη την στιγμη ηρθαμε σε καποιο σημειο που δεν μιλουσαμε και καταλαβαίναμε τι ηθελε ο ενας στον αλλον να πει...οτι καλυτερο ειχα νιωσει με κοπελα..Και οταν σπασαμε την σιγη εκεινα τα χαμογελα που ηθελες να πεις αυτο που εγινε..

Δεν γινεται να το περιγραψω καλυτερα γιατι για μερικα πραγματα τα λογια θα ειναι φτωχα !

PS: Haters gonna hate ! :P

PS2: Με ειχε ταραξει στις δουλειες εκεινα τα χριστουγεννα, μεχρι και για ρεβεγιον ειχα μαγειρεψει..worthed it :P

Everything good must come to an end tho.

Δημοσ.

Η Σταύη είναι ρομαντική ψυχή. Καμιά φορά.

εσύ; δεν είχε καμία ρομαντική στιγμή να μας εξιστορήσεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...