astak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Οταν εφαγα και εδωσα ξυλο για μια γυναικα... ο μλκς.... το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν εχω μετανιωσει στιγμη...ο μλκς.. παλι το ιδιο θα εκανα..ο μλκς...
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Οταν εφαγα και εδωσα ξυλο για μια γυναικα... ο μλκς.... το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν εχω μετανιωσει στιγμη...ο μλκς.. παλι το ιδιο θα εκανα..ο μλκς... και γιατί έπαιξες ξύλο;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 εσύ; δεν είχε καμία ρομαντική στιγμή να μας εξιστορήσεις; Χα! μόνο μία; οι φίλοι μου με φωνάζουν Γκαίτε. Μία φορά θυμάμαι χτύπησε η γειτόνισσά μου, η από κάτω, πρωί-πρωί την πόρτα για να μου κάνει παρατήρηση που έκανα σαματά την προηγούμενη νύχτα. Φοράω το μπουρνούζι μου και ανοίγω την πόρτα. Αρχίζει η μίρλα. Φαίνεται πως δεν είχα περάσει καλά τη ζώνη γιατί ξαφνικά ανοίγει η ρόμπα και είμαι ουσιαστικά γυμνός σε κοινή θέα. Κοκκίνισα. Κοκκίνισε κι αυτή. ΟΧΙ δεν ήταν αυτό! Το ρομαντικό της υπόθεσης ήρθε αργότερα όταν τα φτιάξαμε και μετά από το άγριο σεξ, κάναμε και μια βαρβάτη πίτσα με τα χεράκια μας γυμνοί κι οι δυο μες στην κουζίνα
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Χα! μόνο μία; οι φίλοι μου με φωνάζουν Γκαίτε. Μία φορά θυμάμαι χτύπησε η γειτόνισσά μου, η από κάτω, πρωί-πρωί την πόρτα για να μου κάνει παρατήρηση που έκανα σαματά την προηγούμενη νύχτα. Φοράω το μπουρνούζι μου και ανοίγω την πόρτα. Αρχίζει η μίρλα. Φαίνεται πως δεν είχα περάσει καλά τη ζώνη γιατί ξαφνικά ανοίγει η ρόμπα και είμαι ουσιαστικά γυμνός σε κοινή θέα. Κοκκίνισα. Κοκκίνισε κι αυτή. ΟΧΙ δεν ήταν αυτό! Το ρομαντικό της υπόθεσης ήρθε αργότερα όταν τα φτιάξαμε και μετά από το άγριο σεξ, κάναμε και μια βαρβάτη πίτσα με τα χεράκια μας γυμνοί κι οι δυο μες στην κουζίνα τι ποιο ρομαντική στιγμή της ζωής σου είπαμε, όχι τη φαντασίωσή σου... κι εγώ εκεί που καθόμουνα γυμνή στη χέστρα βγήκε απο μέσα ο άντρας τον ονειρων μου και άρχισε να με γλυφει
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 οκ το παραδέχομαι. Το σεξ και την πίτσα δεν τα έκανα μ' εκείνη την γειτόνισσα αλλά αμέσως μετά με τη γκόμενά μου που κοιμόταν εκείνη την ώρα και ήταν η αιτία του νυχτιάτικου σαματά
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 οκ το παραδέχομαι. Το σεξ και την πίτσα δεν τα έκανα μ' εκείνη την γειτόνισσα αλλά αμέσως μετά με τη γκόμενά μου που κοιμόταν εκείνη την ώρα και ήταν η αιτία του νυχτιάτικου σαματά για να είμαι ειλικρινής όμως.... αυτό με τη ρόμπα; καλοοοοοοοοοοοοοοοο το κλέβω!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 αυτό με τη ρόμπα λέμε έγινε, απλά δεν γάμησα αυτήν αλλά την άλλη. Είπα να κάνω το στόρυ πιο κινηματογραφικό... τί θα κλέψεις; αυτό με τη ρόμπα μου συμβαίνει συνέχεια...
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 αυτό με τη ρόμπα λέμε έγινε, απλά δεν γάμησα αυτήν αλλά την άλλη. Είπα να κάνω το στόρυ πιο κινηματογραφικό... τί θα κλέψεις; αυτό με τη ρόμπα μου συμβαίνει συνέχεια... ναι ρε σε πειράζω.. τη φαντασίωση 8α κλέψω... και το κοκκίνισμα;;.. γαμάτο το θέλω κι αυτό
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 τρεις κοκκίνισαν σε εκείνη την φάση, να ξέρεις
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 τρεις κοκκίνισαν σε εκείνη την φάση, να ξέρεις η ρόμπα όμως όντως να χει ξεκουμπωθεί καταλάθος
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Έχετε 10 ποστ να δώσετε έναν καλό λόγο ύπαρξης του θρεντ.
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Έχετε 10 ποστ να δώσετε έναν καλό λόγο ύπαρξης του θρεντ.
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ρε μη λέτε μαλακίες γαμώτο! θα το κλειδώσει!!...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Έχετε 10 ποστ να δώσετε έναν καλό λόγο ύπαρξης του θρεντ. μιλάει κι ο άλλος που το ποστ του στο νήμα ήταν 100% όφτοπικ
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ρε μη λέτε μαλακίες γαμώτο! θα το κλειδώσει!!... Θα είναι η πιο ρομαντική στιγμή της ζωής μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις