aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Συμπληρώνω την συμβαση εργασιας ορισμενου χρονου των Ελτα και εχω κολλησει στο σημειο Γ.ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Εχω βγαλει Τει Μηχανολογίας αλλα ακουσα οτι βαζω τον βαθμο μονο του απολυτηρίου Λυκείου ισχύει; Ή βαζω και ο,τι εχω σπουδασει να παρω περισσοτέρα μόρια; Συμπλήρωσε κανείς αλλος;
Marria Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ειναι για ΔΕ, οποτε μονο το βαθμο του Λυκειου χρειαζεται. Καλη επιτυχια, σκεφτομαι και εγω να κανω την αιτηση
aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ειναι για ΔΕ, οποτε μονο το βαθμο του Λυκειου χρειαζεται. Καλη επιτυχια, σκεφτομαι και εγω να κανω την αιτηση καλη επιτυχια και σε σενα!
orck Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Παιδια δεν αφηνεται τις σαχλαμαρες να δειτε πως μπορειτε να φυγετε μονιμα απο την χωρα; Ειδικα εαν ειστε νεοι. ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.
green gordon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Να δουλεψουνε θελουν,τι σαχλαμαρα?(Αν και συγγενεις κ φιλοι θα μπουν στα ελτα) Τοσο ευκολο ειναι να μεταναστευσεις?
gatokoritso Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Παιδια δεν αφηνεται τις σαχλαμαρες να δειτε πως μπορειτε να φυγετε μονιμα απο την χωρα; Ειδικα εαν ειστε νεοι. ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. ελεος με αυτη τη καραμελα...
DrLo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Παιδια δεν αφηνεται τις σαχλαμαρες να δειτε πως μπορειτε να φυγετε μονιμα απο την χωρα; Ειδικα εαν ειστε νεοι. ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. Για "περήγανος άεργος" (όπως δηλώνεις στο προφίλ σου) δε νομίζω να σου πέφτει λόγος για τις επαγγελματικές επιλογές των άλλων.
Marria Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Να δουλεψουνε θελουν,τι σαχλαμαρα?(Αν και συγγενεις κ φιλοι θα μπουν στα ελτα) Τοσο ευκολο ειναι να μεταναστευσεις? Εγω παντως εστειλα την αιτηση, η ελπιδα πεθαινει τελευταια
green gordon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εγω παντως εστειλα την αιτηση, η ελπιδα πεθαινει τελευταια Με το καλο ευχομαι να χεις καλα νεα.
opera Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 βλέποντας ότι πρόκειται για σύμβαση ιδιωτικού δικαίου να παραθέσω κάτι που πρόσφατα έμαθα και απογοητεύτηκα,γνωστός μου "επιτυχόν" σε διαγωνισμό για θέση οδηγού σε δήμο πληροφορήθηκε ότι θα πληρώνεται από τον ΑΣΕΠ με το ιλιγγιώδες ποσό των 700 ευρώ το μήνα από τα οποία τα 200 θα τα δίνει στο ΤΕΒΕ (ή τώρα ΕΟΠΥΥ) και θα του μένουν τα 500. έχει δίκιο ο φίλος που λέει ότι οι νέοι καλά θα κάνουν να το σκέφτονται για το εξωτερικό,αν και θα ήταν καλύτερο να αγωνιζόντουσαν για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.
cyber_katsarida Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 έχει δίκιο ο φίλος που λέει ότι οι νέοι καλά θα κάνουν να το σκέφτονται για το εξωτερικό,αν και θα ήταν καλύτερο να αγωνιζόντουσαν για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. τσάμπα κόπος. μια χαρά τα λέει. αυτή η χώρα έχει πεθάνει. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα