Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εχετε καποια αγαπημενη χωρα που πηγατε και θα θελατε να ξαναπατε?
Jethro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Γαλλια με χιλια, σχεδον καθε χριστουγεννα ! Το Παρισι ειναι must, εχει πολυ ωραιο εορταστικο κλιμα κατι που πλεον απουσιαζει απο εδω..
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δε ξερω μια φορα πηγα Παρισι , δε νομιζω να ξαναπηγαινα αν δε μου τα πληρωναν ολα. Ιταλια γουσταρω τερμα. Θα ξαναπηγαινα Γερμανια.
Jethro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δε ξερω μια φορα πηγα Παρισι , δε νομιζω να ξαναπηγαινα αν δε μου τα πληρωναν ολα. Ιταλια γουσταρω τερμα. Θα ξαναπηγαινα Γερμανια. Γερμανια αλλη φιλοσοφια τελειως...Ιταλια ναι ειναι ωραια οποια σεζον και να πας...
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Στις Άλπεις όταν πήγα και έμαθα σκι.. ήταν πολύ ωραία εσύ Κώστα δε μας είπες που σάρεσε;
Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Στις Άλπεις όταν πήγα και έμαθα σκι.. ήταν πολύ ωραία εσύ Κώστα δε μας είπες που σάρεσε; εμενα μου αρεσε πολυ Κωνσταντινουπολη εχω παει ηδη δυο φορες. Μου αρεσει πολυ το κλιμα,οι ανθρωποι και ο Βοσπορος.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Το Βερολίνο ήταν συμπαθητικό. Και τις 9 φορές.
chill Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ιταλία Ιταλία και ξανά μανά Ιταλία!!!! Αγαπημένη όσο τίποτα Και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που μετακομίζω με την ολοκλήρωση του MSc μου μόνιμα στον νότο της γειτονικής Γαλλίας......γιατί αυτό σημαίνει ότι κάθε Σ/Κ θα πετάγομαι στην λατρεμένη
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ναι, μετα τη Θεσσαλονικη ειναι η Ρώμη ως καταλληλοτερη πολη για να ζει κανεις.
Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ιταλία Ιταλία και ξανά μανά Ιταλία!!!! Αγαπημένη όσο τίποτα Και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που μετακομίζω με την ολοκλήρωση του MSc μου μόνιμα στον νότο της γειτονικής Γαλλίας......γιατί αυτό σημαίνει ότι κάθε Σ/Κ θα πετάγομαι στην λατρεμένη Ιταλια θελω να παω πολυ χρονια τωρα. Μου φαινεται πως Ρωμη θα ειναι το πρωτο ταξιδι που θα παω μονος μου.
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Παμε παρεα, απλα δε μαρεσει που σε λενε Χολαργο ρε μεγαλε. Λες και εισαι πελαργος. Κερνας μπυρες , κερνάω τις γυναικες.
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Παπαργια. Ξεκινας με μια φλωρεντια Τοσκανη κλπ φλωρικα και κατεβαινεις Ρωμη για καμια Βδομαδα. Εκει εισαι αρχοντας . Αντε και λιγη Ναπολη στο σβησιμο κατεβαινοντας.
Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Παμε παρεα, απλα δε μαρεσει που σε λενε Χολαργο ρε μεγαλε. Λες και εισαι πελαργος. Κερνας μπυρες , κερνάω τις γυναικες. οποτε θες παμε ειμαι ελευθερος μεχρι τον Μαιο.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Αν έχεις δει Φλωρεντίες, Σαν Τζιμινιάνα, Βερόνες και γενικά οτιδήποτε βορειότερα της Ρώμης με εξαίρεση Μιλάνο, Πάρμα και Τορίνο, η Ρώμη έρχεται αναγκαστικά τουλάχιστον 2η.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα