Προς το περιεχόμενο

Xperia mini pro ή samsung galaxy ace? <--- H ερωτηση αλλαξε...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια η γνωμη σας. Ειναι για κοπελα που θελει το κινητο να ειναι βολικο να μπαινει στο internet να βλεπει - στελνει email και γενικα να εχει ενα κινητο με καποιες δυνατοτητες. Ποιο θα επιλεγατε απο τα 2 και γιατι?

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

επιτρεπεται να προτεινω αλλο κινητο??

αν ναι, με κλειστα τα ματια (ειδικα αφου ειναι για κοπελα) sony ericsson Neo V. Το χουμε πει πολλακις ολοι, μιλαμε για πανεμορφο κινητακι, βολικοτατο, με πολυ πολυ καλη πλοηγηση στο ιντερνετ, με καλες δυνατοτητες που ομοιες του δεν εχει κανενα κινητο στα λεφτα του, υποφερτη προς καλη καμερα, επεκταση μνημης, φοβερος ηχος, οθονη ομορφη, τα παντα ολα κοινως. με λιγα λογια, αν δεν κανω λαθος, καλυτερο κινητο σε σχεση με αυτα τα 2. και μαλιστα, σε τιμη ιση , η για να μην πω φθηνοτερη απ οτι αυτα τα 2, εκτος και αν το παραγγειλεις μεσω ιντερνετ απο σκρουτζ κτλ

απο βονταφον με 199 ευρω. το πηρα και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.

τωρα, αν πρεπει να διαλεξω αναμεσα σ αυτα τα 2, θα διαλεγα το galaxy ace... καμια σχεση απο αποψη ομορφιας, και μεγαλυτερη οθονη, θα μου πεις αυτα ειναι λιγο και προσωπικα γουστα. Απλα, ειδικα στο μινι προ, με χαλαει πολυ το οτι ειναι αναγκαστικα χοντροκομμενο, για να χωραει απο πισω το πληκτρολογιο. προσωπικα το δοκιμασα και το πληκτρολογιο του μπορω να πω οτι καθολου δε με βολεψε, οποτε το βρηκα καπως περιττο.

παντως, αν το κρινω αντικειμενικο, το μινι προ υπερτερει σε μεγεθος εσωτερικης μνημης, και σε ισχυ επεξεργαστη... συν ενα ακομα μειον του ace οτι η οθονη του ειναι tft capacitive ενω του mini pro LED-backlit LCD.

ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσ.

Να εισαι καλα για την απαντηση.

Βασικα υπαρχει επιδοτηση στα 550 ευρω απο cosmote και τελικα σκεφτεται η κοπελα για το αν ειναι καλυτερο να παρει: motorola defy+ και samsung ace ή lg optimus 3d μονο του ή xperia arc s μονο του. Τι λες/ετε?

Το neo v δεν το φερνει η cosmote δυστυχως.

Δημοσ.

Να εισαι καλα για την απαντηση.

Βασικα υπαρχει επιδοτηση στα 550 ευρω απο cosmote και τελικα σκεφτεται η κοπελα για το αν ειναι καλυτερο να παρει: motorola defy+ και samsung ace ή lg optimus 3d μονο του ή xperia arc s μονο του. Τι λες/ετε?

Το neo v δεν το φερνει η cosmote δυστυχως.

πραγματι, αφου υπαρχει επιδοτηση, το Νεο V απορριπτεται...

κοιταξε, αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος να παρει 2 κινητα, π.χ. ενα να παρει αυτη και ενα να το δωσει σε καποιον που χρειαζεται, τοτε οκ. ειναι καθαρα θεμα επιλογων, τοσο γουστου οσο και προσφορων, γιατι η κοσμοτε γενικα δεν φημιζεται και για τις τιμες της. οποτε δε ξερω και δε μπορω να προτεινω ποιος συνδυασμος θα ηταν ο βελτιστος.

αλλα προσωπικα, αν ηταν να παρω απ αυτα που μου ειπες, με κλειστα ματια θα παιρνα το xperia arc s. ειναι δυνατο κινητο κακα τα ψεματα, και ομορφο.

μονο εκφραζω 2 αστερισκους

1ον με την κυκλοφορια του νεου μοντελου απο τη sony συντομα, του sony xperia S, λογικα θα πεσει και η τιμη του arc s

2on δε ξερω κατα ποσο λεει να παρει μια κοπελα ενα τετοιο κινητο ακριβο και δυνατο οπως το arc s, αν σκεφτω οτι λογικα δε θα το ζορισει με εφαρμογες και διαφορα αλλα ψαγμενα πραγματα. ισως για κοπελα οντως να λεει περισσοτερο να παρει 2 συσκευες.

αυτα τα ολιγα απο μενα!

Δημοσ.

Και παλι σε ευχαριστω πολυ.

Τελικα θα κινηθει στο να παρει εναν απο τους παρακατω συνδιασμους:

1) Galaxy ace και defy+

2) defy+ και xperia ray

Απο οτι μου ειπε, αν θελησει να παρει ενα μονο κινητο αυτο θα ειναι το samsung galaxy s 2 αν και μπορει να παρει και το iphone 4 8gb που της βγαινει ακριβως στην επιδοτηση ενω στο galaxy s2 θα δωσει και 50 ευρω.

Οποτε βλεπει και κανει.

Σε ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου.

Δημοσ.

Μπορείς την επιδότηση σου να την "εξαργυρώσεις" σε πολλά ιντερνετικά μαγαζιά...! ΔΕΝ συμφέρει να δώσεις 550 και άλλα 50 για GALAXY S2 όταν σε μαγαζί στο ιντερνετ το παίρνεις με λιγότερο από 450€ και σου μένουν και 100€(για αξεσουάρ ή κανένα δωράκι για την κοπελιά... :mrgreen: ) Άμα ψάξεις θα βρεις μαγαζιά που δέχονται επιδότηση από cosmote...Επειδή δεν ξέρω εγώ ας πει κάποιος που γνωρίζει κάποιο...

Υ/Γ: Εγώ πάντως προτείνω να πάρεις δυο κινητά...Μπορείς να πάρεις ένα Xperia Neo V που είναι τέλειο για τα λεφτά του και θα της αρέσει πολύ, και κάποιο άλλο...Συγκεκριμένα προτείνω live with walkman (για 170€ είναι SUPER)...Και σου μένουν και άλλα 180€ για να πάρεις ότι άλλο θέλεις...Αλλά άμα δεν θα αξιοποιήσει ΠΛΗΡΩΣ ένα κινητό σαν το arc s δεν αξίζει να το πάρει...

Υ/Γ2: Με την επιδότηση μπορείς να πάρεις και αξεσουάρ ή μόνο κινητό..? :whistle:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...