Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια του αδελφού μου μια μητρική με socket 1155 h61 και θα ήθελα να τις τοποθετήσω έναν επεξεργαστή "απλό" γενικά μιας και η χρήση του θα είναι για internet,movies και ίσως κανα pro.Το μάτι μου έπεσε σ αυτόν : http://ark.intel.com/products/53480 έχει να μου πει κάποιος καμιά γνώμη κάρτα γραφικών έχω την hd 6770. ευχαριστώ....

Δημοσ.

Μια χαρα θα εισαι.και με αυτον τον επεξεργαστη ακι την καρτα θα μπορεις και πολλα παραπανω να κανεις.

α,ωραία εγκρίνεις..και άλλη μια ερώτηση, γιατί είμαι ψιλοάσχετος ,η μητρική παίρνει μέχρι 1333mhz ram και έχω τέτοιες μνήμες δεν θα έχω κάποιο θέμα με αυτόν τον επεξεργαστή, έτσι??

δλδ θα παίζουν με 1333 ή 1066??

Δημοσ.

Απλα βεβαιωσου οτι εχεις το 410 bios (εαν δουλευει το pc,μπορεις να το δεις η απο το post screen η απο το cpuz μεσω windows.

Κατα τα αλλα μια χαρα θα εισαι και για παραπανω πραγματα απο αυτα που ζητας.

Δημοσ.

Απλα βεβαιωσου οτι εχεις το 410 bios (εαν δουλευει το pc,μπορεις να το δεις η απο το post screen η απο το cpuz μεσω windows.

Κατα τα αλλα μια χαρα θα εισαι και για παραπανω πραγματα απο αυτα που ζητας.

δεν έχω βάλει ακόμα τον επεξεργαστή σήμερα θα πάω να τον πάρω...θα τον τοποθετήσω και θα δω τι σοι bios έχει σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια με γλύτωσες απο περιττά εξοδα μιας και είχα σκοπό να πάρω τον i3 2100.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...