psn555 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους.... Ειμαι συνδρομητης της Forthnet(24mbps Βεβαια η ταχυτητα παιζει απο 5mbps εως 10mps και upload 0.4 - 1 mbps και δυστυχως πολλα pings 140- 170) αλλα στα πλαισια των περικοπων και του στραβωματος που εχω φαει μαζι τους....διοτι οι προσφορες τους αφορουν μονο νεους πελατες....αλλα εμεις που τους πληρωνουμε 7 χρονια ειμαστε λαλακες...!!!Τεσπα..! Θελω λοιπον να ρωτησω για την περιοχη ΛΑΜΠΡΙΝΗ - ΓΑΛΑΤΣΙ -ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ αν εχει βαλει καποιος CYTA και αν ειναι ευχαριστημενος και αν οχι τι ειδους προβληματα αντιμετωπιζει..!!! Ξερω το θεμα μου ειναι κουραστικο......αλλα στα πλαισια μιας τετοιας αλλαγης....οταν βλεπεις σε πολλα φορουμ τις αποψεις να ειναι στο 50%-50% δεν ξερεις τι να επιλεξεις....!! Σιγουρα ενα μειον ειναι η τηλ.εξυπηρετηση οτι ειναι χαλια.....αλλα αν ειναι να μειωσω το κοστος...και να εχω ικανοποιητικη αποδοση στο ιντερνετ οκ...θα το δεχτω!!!! Οσον αφορα διακοπες ρευματος κ χανω την δυνατοτητα τηλεφωνου....ε οκ ποσες φορες θα κοπει το ρευμα..? Κ οκ αν γινει....κ ειναι αναγκη να παρω τηλ θα παρω απο το κινητο...!! Δηλαδη δν ειναι λογος τοσο σοβαρος θελω να πω για ενσταση..!!! Οσον αφορα τις χρεωσεις τηλεφωνου...νομιζω οτι ειναι οκ....διοτι πληρωνεις ανα δευτερολεπτο κ οσο ακριβως μιλας κ τιποτα παραπανω με παγια ή 3λεπτα κ βλακειες. Χρηση ιντερνετ: Βασικα δουλευω καθε μερα το skype με βιντεοκληση, Torrentarw mo vies, και δεν χρησιμοποιω το ιντερνετ για επαγγελματικους σκοπους....οποτε θελω να ρωτησω αν CYTA στα 8Mbps θα ειναι ικανοποιητικο εαν κ εφοσον ειστε ικανοποιημενοι εδω στα μερη μας...με την CYTA. Αν τελικα επιλεξω την CYTA μετα βεβαια κ απο σκεψη (κ τις γνωμες σας) λεω να ξεκινησω με 8 και μετα να ανεβω στα 24 αν ειμαι ικανοποιημενος. Θα χαρω να διαβασω τις γνωμες σας.. Σας ευχαριστω κ sorry αν σας κουρασα...
psn555 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τα τελη ενεργοποιησης τα εχεις δει ; Ναι, 30 ευρω για υπαρχουσα τηλ.γραμμη. (Αν δεν κανω λαθος). Μια φορα τα δινεις... Το θεμα πιστευω ειναι η ποιοτητα κ αξιοπιστια της συνδεσης... Γιατι η τιμες σιγουρα ειναι καλυτερες τουλαχιστον στα 8mbps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα