nitro912gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν πουθενά και άλλοι εκνευρισμένοι καταναλωτές/συνδρομητές της cosmote που έχουν χρεωθεί από αυτήν την άνευ προειδοποίησης υπηρεσία, που εντελώς αυθαίρετα επιβάλλεται από την εταιρία κινητής, αν ανιχνευθεί ότι το κινητό προσπαθεί να μπει στο internet. Αν υπάρχει κάπου κάποια καταγγελία να συνυπογράψω και εγώ, γιατί το να με χρεώνουν ερήμην είναι τουλάχιστον εξοργιστικό.
koslibpro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το κινιτο σου φταιει,οχι η cosmote.κλεισε το 3G και θα εισαι ενταξη απο εδω και περα.
nitro912gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το κινιτο σου φταιει,οχι η cosmote.κλεισε το 3G και θα εισαι ενταξη απο εδω και περα. Από πότε φταίει το κινητό μου για μια υπηρεσία που ενεργοποιείται ερήμην; Τώρα έχω κλείσει τα δεδομένα, αλλά από την στιγμή που δεν ζήτησα να γραφώ εγώ σε κάποια υπηρεσία που με χρεώνει λεφτά, τότε είναι εκμετάλλευση.
sacracer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 στειλε END DAY ΣΤΟ 1333 και θα σταματησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα