ThanosWF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια,εδω και καποιο καιρο σκεφτομαι να κανω μια σοβαρη ολικη αναβαθμιση στο pc μου με εναν i5 2500k και 8gb ram.Εκει που κολαω ειναι οτι θα ηθελα αν ειναι εφικτο να μπορω με το συγκεκριμενο setup να παιζω σε καλα settings και καποια games που ισως εμφανιστουν με την νεα γενικα κονσολων.Δηλαδη οσο γινεται να κρατησει ωστε να μην χρειαστει να αγορασω καποια απο τις νεες κονσολες.(Wii u,nextbox,ps4)Βλεπετε ειμαι φοιτητης και σε τετοιους καιρους μου πανε λιγο δυσκολα τα οικονομικα Με μια 570 gtx θα μπορουσα να το καταφερω λογο χαμηλης αναλυσης η να το ξεχναω?Δεν εχω ασχοληθει σοβαρα με pc gaming απο την εποχη των 7χχχ της nvidia και εχω μεινει λιγο πισω στους υπολογισμους μου για το τι θα μπορουσα να κανω. Εχετε καποια γνωμη πανω στο θεμα? Ευχαριστω για τον χρονο σας!
Sorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Το 720p είναι 1280 Χ 720. Μια ανάλυση που για τους Η/Υ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά πλέον στις μέρες μας. Το σύστημα το οποίο σχεδιάζεις να αγοράσεις, είναι παραπάνω απο υπερβολικό για αυτή την ανάλυση.
ThanosWF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Το 720p είναι 1280 Χ 720. Μια ανάλυση που για τους Η/Υ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά πλέον στις μέρες μας. Το σύστημα το οποίο σχεδιάζεις να αγοράσεις, είναι παραπάνω απο υπερβολικό για αυτή την ανάλυση. Μιλαω για 1360 χ 768 αν και δεν εχει μεγαλη διαφορα απο 720p το ειπα για συντομια. Φυσικα και το ξερω οτι αυτο το συστημα σχεδον μαξαρει καθε game αυτην την στιγμη εξω σε 1080p. Το θεμα μου ειναι οπως εγραψα ομως η δυνατοτητα αυτου του συστηματος να παιξει πιο απαιτητικα games τα οποια μπορει να εμφανιστουν στο μελλον με τουλαχιστον 30fps σε 720p. Με λιγα λογια θελω να δω αν αυτο το pc εχει μελλον σε 720p και οχι τι γινεται τωρα σε 1080p. Το ξερω οτι ολα ειναι υποθετικα αυτην την στιγμη απλα θελω την αποψη σας
RcManiac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Αν ένα σύστημα παίζει καλά στα 1080p , τότε θα παίζει ακόμα καλύτερα στα 720p . Μην εστειάζεις στην ανάλυση αλλά στο τι είναι καλύτερο στην αγορά/τσεπη για το τώρα . Στο μέλλον έχει ο θεός να μας δώσει...
ThanosWF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Αν ένα σύστημα παίζει καλά στα 1080p , τότε θα παίζει ακόμα καλύτερα στα 720p . Μην εστειάζεις στην ανάλυση αλλά στο τι είναι καλύτερο στην αγορά/τσεπη για το τώρα . Στο μέλλον έχει ο θεός να μας δώσει... Μωρε ο θεος εχει να μας δωσει,εγω δεν θα εχω να δωσω περισσοτερη δυναμη στο συστημα (Εκτος και αν γινει κανενα θαυμα και βρω δουλεια) Μετα απο πολυ πολυ πολυ αναζητηση κατεληξα στην 570..Δεν ξερω το performance της μου φαινετε αρκετα καλο για τα λεφτα της.. edit: Ειναι ιδεα μου η η GTX 560ti 448 cores ειναι πιο γρηγορη απο την 570 σε αυτα τα benches? http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_560_Ti_448_Cores/17.html
xlomo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Η 570 είναι υπέρ αρκετή για ό,τι κυκλοφορεί σήμερα αλλά το ερώτημά σου είναι λίγο δύσκολο να απαντηθεί καθώς για τις νέες κονσόλες κυκλοφορούν μόνο φήμες. Το σίγουρο είναι πως αν σε αυτές, γίνει εκτενής χρήση των feature του dx 11 χωρίς κάποιο ιδιαίτερο customization για PC, θα γονατίσουν πολλά σημερινά PC των 1000 euro. Εγώ έχω τον i5 2500k με 8 gb Ram και 1 gtx 570 και παίζω σε 1680χ1050 και το μόνο παιχνίδι που μπορώ να παίξω με dx 11 είναι το battlefield 3. Στα υπόλοιπα που έχω δοκιμάσει (metro 2033, crysis 2, batman AC) το κλείνω.
vaggelisp7406 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Η 570 είναι υπέρ αρκετή για ό,τι κυκλοφορεί σήμερα αλλά το ερώτημά σου είναι λίγο δύσκολο να απαντηθεί καθώς για τις νέες κονσόλες κυκλοφορούν μόνο φήμες. Το σίγουρο είναι πως αν σε αυτές, γίνει εκτενής χρήση των feature του dx 11 χωρίς κάποιο ιδιαίτερο customization για PC, θα γονατίσουν πολλά σημερινά PC των 1000 euro. Εγώ έχω τον i5 2500k με 8 gb Ram και 1 gtx 570 και παίζω σε 1680χ1050 και το μόνο παιχνίδι που μπορώ να παίξω με dx 11 είναι το battlefield 3. Στα υπόλοιπα που έχω δοκιμάσει (metro 2033, crysis 2, batman AC) το κλείνω. Γιατι το κλεινεις σε αυτα τα παιχνιδια?
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Για να μπορώ να έχω ένα minimum 50-60 fps. Και το battlefield μπορεις να το παιξεις με μινιμουμ τα frames που λες ενω το batman δεν μπορεις ? Να φανταστω σε single player?
xlomo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ναι single player, το batman ac με dx 11 γονατίζει (και μα το θεό μου δεν βλέπω καμία οπτική διαφορά), ενώ το battlefield τρέχει νεράκι 55+ στο sinle player με όλα full με HBAO αλλά χωρίς defered AA.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 καλα το dx11 batman ac είναι bugged για αυτό παίζει τόσο χάλια...
ThanosWF Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 καλα το dx11 batman ac είναι bugged για αυτό παίζει τόσο χάλια... Απο οτι εχω δει γενικα το dx11 ειναι bugged (Tesselation) η μαλλον να το πω καλυτερα οι developers δεν ξερουν να το χρησιμοποιουν σωστα ακομα.Αυτο θα αλλαξει κατα πασα πιθανοτητα με τις νεες κονσολες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 σε τέτοιο βαθμό όπως στο Batman AC όχι...
ThanosWF Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 σε τέτοιο βαθμό όπως στο Batman AC όχι... Απ οτι θυμαμαι βγηκε Patch για το προβλημα,το εχεις δοκιμασει? Anyway το tesselation σαν ιδεα βγηκε για να μπορεσει να δωσει μεγαλυτερη λεπτομερια στα meshes χωρις να σκοτωνει το performance μιας και η γεωμετρια ειναι procedural και οχι εκει παντα.Απο οτι φαινετε ομως δεν τους ενδιαφερει το optimisation του απ'οτι φαινετε.
telarin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μωρε ο θεος εχει να μας δωσει,εγω δεν θα εχω να δωσω περισσοτερη δυναμη στο συστημα (Εκτος και αν γινει κανενα θαυμα και βρω δουλεια) Μετα απο πολυ πολυ πολυ αναζητηση κατεληξα στην 570..Δεν ξερω το performance της μου φαινετε αρκετα καλο για τα λεφτα της.. edit: Ειναι ιδεα μου η η GTX 560ti 448 cores ειναι πιο γρηγορη απο την 570 σε αυτα τα benches? http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_560_Ti_448_Cores/17.html Αν πας να πιάσεις τις νέες κονσόλες σε specs-επιδόσεις, περίμενε να βγουν οι νέες μεσαίες κάρτες aka 7950-7870 και οι αντίστοιχες nvidia, οι 5χχ 69χχ πάλιωσαν και σκούριασαν, άσε που σε dx11 fx τον πίνουν κανονικά - βλέπε tesselation, και βάζω ότι bet θέλεις ότι τα next gen κονσόλια θα φουλάρουν σε dx11, αυτό θα είναι το selling point τους (και όχι, το wii u με την παραπληγική 4870 δεν είναι next gen, ούτε καν previous gen δεν είναι το μπαζόνι, που το θυμήθηκες αυτό..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα