evoracing Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα... Θέλω να βρω ένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να βάλω κωδικό στον φάκελο ''Αρχεία Εφαρμογών'' γιατί έχω μια διαμάχη με τον αδερφό μου και μου διαγράφει τα παιχνίδια από τα αρχεία εφαρμογών και μετά ούτε unistall δεν μπορώ να κάνω και θέλω να βάλω κωδικό... Ευχαριστώ
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομίζω ότι είναι και το πιο σοφό πράμα να βάλεις κωδικό στον φάκελο "Programm Files" ... γιατί δεν κάνεις έναν λογαριασμό χωρίς administrator δικαιώματα για τον αδερφό σου;
evoracing Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Πιο πολύ με ενδιαφέρει να βάλω κωδικό γιατί με δυο λογαριασμούς είναι λίγο μπλέξιμο
nikomas50 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχουν υποφάκελοι του Program files, όπως πχ ο Common files, οι οποίοι ενημερώνονται όχι μόνο κατά τη διαδικασία εγκατάστασης προγραμμάτων αλλά και κατά την εκτέλεση των προγραμμάτων στον υπολογιστή. Επομένως "κλειδώνοντας" το φάκελο Program files με κάποιο πρόγραμμα όπως το Folder Lock φαντάζομαι ότι θα σου ζητείται συνεχώς η password προκειμένου να συνεχιστεί η εκτέλεση του προγράμματος. Δοκίμασε και πάλι εδώ είμαστε.
stm00192 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Το πιο απλο ειναι να εγκαθιστας τα παιχνιδια σε αλλο φακελο.. πχ c:games και οχι στο program files και να κλειδωσεις εκεινο το φακελο! Η καλυτερη λυση ομως ειναι να προσπαθησεις να τα βρεις με το αδερφο σου που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γτ στην κανει αυτη την δουλεια! Εκτος και αν ο υπολογιστης ειναι δικος του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα