green gordon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Τελικά με τα σλιπάκια τι θα γίνει? Να στείλω pm διεύθυνση, ΤΚ κλπ; Ένα πλυμένο και ένα άπλυτο κατά προτίμηση Το απλυτο τι το θες?
SlimData Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ω! Συγνώμη ήταν και νόμιμοι, μου διέφευγε. (η Ελληνίδα ήταν η γκόμενα του leader τους αμα θυμάμαι καλά και την έπιασαν γιατί συγκάλυπτε εγκληματική οργάνωση όχι ότι πήρε μέρος) Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει κι εγώ
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το απλυτο τι το θες? DNA για να κλονοποιήσω τον -nick- και για να την βρω μόνος μου, γιατί όλη η συμπεριφορά μου απέναντί του είναι καταπιεσμένη σεξουαλική επιθυμία που ντρέπομαι να εκφράσω.
green gordon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Όχι λάθρο. Οι 5 αλβανοί ήταν νομιμότατοι. Και πιάσανε μαζί και μια 16χρονη Ελληνίδα ο ενας δηλωσε οταν βγει θα ξαναβιασει. Ειχε ανοιξει κ τοτε θρεντ ο ts αλλα... oh wait ακυρο δεν ειχε ανοιξει
Porg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το αστυνομικό δελτίο είναι γεμάτο απο βιασμούς γυναικών απο αλλοδαπούς.πχ: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=10452&Itemid=845&lang= http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=10614&Itemid=846&lang= Οι Πακιστανοί ειδικότερα το έχουν κάνει επιχείρηση να απαγάγουν Πακιστανούς και να τους βιάζουν, στη καλύτερη τους βασανίζουν απλά μέχρι να στείλουν λύτρα οι δικοί τους. πχ http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=10796&Itemid=846&lang= αυτά τα βρήκα πρόχειρα σε 5', είναι απο τις τελευταίες 10 μέρες.Σίγουρα θα έχει άλλα τόσα αν τα διαβάσεις όλα Να ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί είναι παρεξηγήσιμο, είναι άλλο ο ρατσισμός και άλλο η πραγματικότητα. Οι αλλοδαποί είναι πολύ σκληρότεροι εγκληματίες, αυτό είναι πραγματικότητα όχι ρατσισμός. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 http://www.ebaumsworld.com/video/watch/82213000/ το βλέμα του -nick- όταν παίρνω μέρος σε θρέντ του εγώ και ο midi "Πάλι αυτοί οι δύο!?!?!"
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το αστυνομικό δελτίο είναι γεμάτο απο βιασμούς γυναικών απο αλλοδαπούς. πχ: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=10452&Itemid=845&lang= http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=10614&Itemid=846&lang= Οι Πακιστανοί ειδικότερα το έχουν κάνει επιχείρηση να απαγάγουν Πακιστανούς και να τους βιάζουν, στη καλύτερη τους βασανίζουν απλά μέχρι να στείλουν λύτρα οι δικοί τους. πχ http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=10796&Itemid=846&lang= αυτά τα βρήκα πρόχειρα σε 5', είναι απο τις τελευταίες 10 μέρες.Σίγουρα θα έχει άλλα τόσα αν τα διαβάσεις όλα Aυτο που δεν ξερεις γιατι ετσι σε μαθαν τα ΜΜΕ, ειναι οτι η αστυνομια βγαζει/εξιχνιαζει επιλεκτικα τις υποθεσεις των λαθρομεταναστων και συγκαλυπτει οτι αφορα Ελληνες. Η πιο απλα μαγειρευει νουμερα και στατιστικες για να βγαλει τους λαθρο κακουληδες. Ειχε ανοιξει και γιαυτο thread ο t.s. Oh wait, δεν ειχε ανοιξει thread, αλλα καπου το ειχε πει αυτο η κατι παρεμφερες...
-nick- Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ε κοιτα εγω το γνωριζα απο την αρχη οτι το τοπικ θα παρει ακριβως αυτην την τροπη. Για να ειμαι ειλικρινης ομως τη δικια σου συμμετοχη δεν την ειχα προβλεψει.
feodor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μμμ ναι. Χιουμορ και ευφυια. Μην ασχολεισαι με καποια ατομα ρε φιλε. Πραγματικα το χρονο σου χανεις και γνωμη δεν τους αλλαζεις. Αρνουνται να καταλαβουν καποια πραγματα, ακομα και τα αυτονοητα, και ειναι τοσο κυνικοι σ αυτα που λενε γιατι μιλανε εκ του ασφαλους. Αν ξαφνικα ερθουν τα πραγματα ετσι ωστε να ανηκουν αυτοι στα κοινωνικα αδυναμα στρωματα (οπως πχ οι μεταναστες) να δω τι θα λενε (αν και δεν θα μου φανει περιεργο να εχουν παλι τις ιδιες αποψεις). Πραγματικα με πιανει απελπισια οταν διαβαζω τετοιες φασιστικες ιδεες, και ειδικα οταν διαβαζω για ΛΑΘΡΟμεταναστες. Αυτος ο χαρακτηρισμος "λαθραιοι" μου καθεται πολυ ασχημα. Δεν γινεται να ειναι λαθραιοι οι ανθρωποι ρε φιλε. Πολυ φασιστικη αυτη η αποψη. Τεσπα...φιλικα Και στο ξαναλεω, μην ασχολεισαι Το απλυτο τι το θες? Θελει να το μυρισει, το kinky boy. Απ οτι φαινεται οι ανθρωπιστικες αποψεις του nick λειτουργουν αφροδισιακα και τον βλεπει με αλλο ματι τωρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ε κοιτα εγω το γνωριζα απο την αρχη οτι το τοπικ θα παρει ακριβως αυτην την τροπη. Για να ειμαι ειλικρινης ομως τη δικια σου συμμετοχη δεν την ειχα προβλεψει.
Porg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Πραγματικα με πιανει απελπισια οταν διαβαζω τετοιες φασιστικες ιδεες, και ειδικα οταν διαβαζω για ΛΑΘΡΟμεταναστες. Αυτος ο χαρακτηρισμος "λαθραιοι" μου καθεται πολυ ασχημα. Δεν γινεται να ειναι λαθραιοι οι ανθρωποι ρε φιλε. Πολυ φασιστικη αυτη η αποψη. Γιατί να είναι φασιστικός αυτός ο ορισμός: λαθρομετανάστης ο [laθrometanástis] Ο10 θηλ. λαθρομετανάστρια [laθrometanástria] Ο27 : αυτός που μεταναστεύει λαθραία σε μια άλλη χώρα, που δεν ακολουθεί τις νόμιμες διαδικασίες μετανάστευσης. [λόγ. λαθρο- + μετανάστης· λόγ. λαθρομετανάσ(της) -τρια] και όχι αυτοί: μετανάστης ο [metanástis] Ο10 θηλ. μετανάστρια [metanástria] Ο27 : αυτός που έχει μεταναστεύσει, ιδίως με κίνητρο την εργασία: Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία / στις HΠA / στην Aυστραλία. [λόγ. < αρχ. μετανάστης· λόγ. μετανάσ(της) -τρια (πρβ. σπάν. μσν. μετανάστρια)] τουρίστας ο [turístas] Ο3 θηλ. τουρίστρια [turístria] Ο27 : αυτός που ταξιδεύει για τουρισμό, για λόγους ψυχαγωγίας: Ξένος / Έλληνας / ντόπιος ~. Aύξηση στις αφίξεις των τουριστών. [ιταλ. turista -ς < γαλλ. tourist < αγγλ. tourist· λόγ. τουρίσ(τας) -τρια]
-nick- Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 λαθρομετανάστης ο [laθrometanástis] Ο10 θηλ. λαθρομετανάστρια [laθrometanástria] Ο27 : αυτός που μεταναστεύει λαθραία σε μια άλλη χώρα, που δεν ακολουθεί τις νόμιμες διαδικασίες μετανάστευσης. [λόγ. λαθρο- + μετανάστης· λόγ. λαθρομετανάσ(της) -τρια] Αλβανός: ο μέγας αποδιοπομπαίος τράγος του κυρίαρχου κρατικού και του υπολανθάνοντος κοινωνικού ρατσισμού στην Ελλάδα. Δεν είναι καθόλου σπάνιο να συναντήσεις τσιγγάνο που να αποπέμπει Αλβανό ή και Αλβανό όμως, που να αποπέμπει Αφρικανό. Αλληλεγγύη: η ευκολία να μπορείς να μπεις στη θέση του Άλλου και με τα κριτήρια της πολιτικής και κοινωνικής σου συνείδησης να καθοδηγήσεις ποιοτικά και ποσοτικά την (συν)πράξη της αλληλοϋποστήριξης και αλληλοβοήθειας. Περιθώριο: αλήθεια ποιος είναι το Κέντρο; Ρόλος: μια υποδειγματική συμπεριφορά βάσει ενός στερεότυπου. Η ικανότητά να διεκπεραιώνεις τους ρόλους με τον καλύτερο τρόπο είναι και το διαβατήριο για την άνοδο στην κοινωνική ιεραρχία. Σε αυτή τη διαδικασία μπορείς να βοηθηθείς και από τις τεχνικές της ταύτισης, της μίμησης και της υποκριτικής, τεχνικές δανεισμένες από πειράματα αναπαράστασης. Αναπαριστάς κάτι που δεν είσαι μέχρι να ταυτιστείς πλήρως με τον ρόλο και να αρχίσεις να τον αναπαράγεις σα να’ ναι δικό σου απόκτημα. Ο ρόλος τρέφεται με ό,τι καλύτερο και ζωντανό έχεις. + Bonus Ουτοπία: κάθε άλλη εκδοχή της κοινωνικής πραγματικότητας και των δυνατοτήτων της πέρα από αυτήν που διαμορφώνει κάθε φορά η Κυριαρχία. Στη λέξη αυτή εξορίζονται σαν γραφικές κι ακίνδυνες όλες οι επαναστατικές κοινωνικές προοπτικές. Τα ειρωνικά χαμόγελα ωστόσο, που απαντούν σε “οραματιστικές” περιγραφές, χάνονται όταν η επανάσταση στην καθημερινή ζωή καταλύει κάθε μεσσιανική ουτοπική αναφορά στην επανάσταση και γίνεται Πράξη.
feodor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 λαθρομετανάστης ο [laθrometanástis] Ο10 θηλ. λαθρομετανάστρια [laθrometanástria] Ο27 : αυτός που μεταναστεύει λαθραία σε μια άλλη χώρα, που δεν ακολουθεί τις νόμιμες διαδικασίες μετανάστευσης. [λόγ. λαθρο- + μετανάστης· λόγ. λαθρομετανάσ(της) -τρια] Ασε ρε εξυπνακια του πληκτρολογιου. Μου βρηκες αμεσως τον ορισμο.
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Χαχα φασιστής που χρησιμοποίησα ένα ορισμό, λες και τους είπα πάκι/πακιστάνια/αράπιδες/μαυρη μαυρίλα πλάκωσε/κλπ. Θα τρελαθούμε σε λίγο θα είμαι φασιστής αν πω το "thread", "νήμα" γιατί θα χρησιμοποιήσω την Ελληνική του έκφραση και όχι την κοινώς αποδεκτή Αγγλική version του. Ρε σοβαρευτείτε λέω γω... Και η -μπιπ- έχει τα όριά της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις