-nick- Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ποιος ειπε για φασιστα ρε? Οτι ναναι βλεπεις ?
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Reptilians (also called reptoids,[1] reptiloids, or draconians) are purported reptilian humanoids that play a prominent role in science fiction, modern ufology and conspiracy theories. http://en.wikipedia.org/wiki/Reptilians Εφόσον λέμε βλακείες τσοντάρω και 'γω στα definitions Ποιος ειπε για φασιστα ρε? Οτι ναναι βλεπεις ? Πολυ φασιστικη αυτη η αποψη. Αυτός
Porg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ασε ρε εξυπνακια του πληκτρολογιου. Μου βρηκες αμεσως τον ορισμο. Εσύ λες εξυπνάδες, δεν τελείωσα το συλλογισμό μου και αμέσως έτρεξες να μου την πεις.Χαλάρωσε, έπεσε το άλλο site Υγ οκ τελείωσα, βάλε την κασέτα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αλληλεγγύη: η ευκολία να μπορείς να μπεις στη θέση του Άλλου και με τα κριτήρια της πολιτικής και κοινωνικής σου συνείδησης να καθοδηγήσεις ποιοτικά και ποσοτικά την (συν)πράξη της αλληλοϋποστήριξης και αλληλοβοήθειας. Πολυ σωστο. Μαλιστα εχουμε απο εσενα, σε αλλο τοπικ, ενα πολυ καλο παραδειγμα αλληλεγγυης: Λευτερια στη Νοτια Κυπρο ! Και ερχεσαι σε αυτο το τοπικ να μιλησεις περι αλληλεγγυης και να κανεις τον υπερευαισθητο για τους βιασμους. Οταν πριν λιγες μερες ευχηθηκες με τη δικη σου γνωστη αλληλεγγυη "λευτερια" σε ενα κατοχικο καθεστως που βιασε πλειστα οσα κοριτσια, γυναικες, ηλικιωμενες (και σκοτωσε). Και αναρωτιεσαι κιολας γιατι δε παιρνει κανεις στα σοβαρα πλεον τα τοπικ που δημιουργεις. Και επισης αναρωτιεσαι γιατι μερικοι σε περνανε για τιγκα αριστεριστη οταν συχνα πυκνα παπαγαλιζεις/πιπλας συνθηματα αριστεριστων, οπως το παραπανω.
green gordon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αν ειχε γραψει κατι αντιστοιχο στα κατεχωμενα θα τον γλεντουσανε για μερες...
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Πιστεύω έστειλε και λουλούδια στην κηδεία του Ντεκτάς
feodor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το γυρισαμε σε προσωπικες επιθεσεις τωρα. Κριμα!
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μιλάει για προσωπικές επιθέσεις αυτός που με κατηγόρησε για φασιστικές άποψεις επειδή χρησιμοποίησα έναν ορισμό ;
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Σιγά τα ανατριχιαστικά... έχουν γίνει και άλλα εναντίον μεταναστών απλά δεν τα λένε ή δεν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Και επίσης η αστυνομία ουκ ολίγες φορές έχει ασκήσει βία και κατά άλλων Ελλήνων μη μεταναστών.
Porg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το γυρισαμε σε προσωπικες επιθεσεις τωρα. Κριμα! πριν 5' εσύ δεν ήσουν που έγραψες στα καλά καθούμενα: Ασε ρε εξυπνακια του πληκτρολογιου. και Μην ασχολεισαι με καποια ατομα ρε φιλε. @nick αν βρεις χρόνο: http://www.insomnia.gr/topic/433953-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%87%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD/page__st__120__p__4521054#entry4521054
feodor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μιλάει για προσωπικές επιθέσεις αυτός που με κατηγόρησε για φασιστικές άποψεις επειδή χρησιμοποίησα έναν ορισμό ; Πρωτ απ ολα δεν χαρακτηρισα εσενα αλλα τις αποψεις φασιστικες. Το οτι τις εκφραζεις, δεν σε κανει και απαραιτητα φασιστα. Το πιθανοτερο ειναι οτι αμα το ειχες ψαξει παραπανω και εβλεπες πραγματικα την αδικια και τη καταπιεση σε βαρος καποιων κοινωνικων ομαδων να ειχες αλλες αποψεις. Απο κει και περα, δικαιωμα μου να κρινω καποιιες αποψεις (αρνητικα ή θετικα) οπως και συ κρινεις τις δικες μου.
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μη μιλάς για επιθέσεις όταν όταν κάνει εσύ. Δεν έχεις ιδέα αν έχω ασχοληθεί, fyi έχω ασχοληθεί και πολύ μάλιστα απλά μεγάλωσα και έβαλα μυαλό. Αυτό που μου την δίνει όπως έχω πει επανειλημμένα ΑΠΕΙΡΕΣ φορές, μου την δίνει όταν φέρνουν στην επιφάνεια τέτοια θέματα μόνο για μετανάστες (sic). Υπάρχουν και κάτοικοι σε αυτό το κράτος που είναι σε χειρότερη μοίρα αλλά κανένας αναρχοστόκος δεν ασχολείται μαζί τους, μόνο ασχολούνται με το αν απέλυσαν τον τάδε μετανάστη από την κολοκαφετέρια στο Αιγάλεω και μαζεύτηκαν 200+ άτομα για αυτό το θέμα.
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μη μιλάς για επιθέσεις όταν όταν κάνει εσύ. Δεν έχεις ιδέα αν έχω ασχοληθεί, fyi έχω ασχοληθεί και πολύ μάλιστα απλά μεγάλωσα και έβαλα μυαλό. Αυτό που μου την δίνει όπως έχω πει επανειλημμένα ΑΠΕΙΡΕΣ φορές, μου την δίνει όταν φέρνουν στην επιφάνεια τέτοια θέματα μόνο για μετανάστες (sic). Υπάρχουν και κάτοικοι σε αυτό το κράτος που είναι σε χειρότερη μοίρα αλλά κανένας αναρχοστόκος δεν ασχολείται μαζί τους, μόνο ασχολούνται με το αν απέλυσαν τον τάδε μετανάστη από την κολοκαφετέρια στο Αιγάλεω και μαζεύτηκαν 200+ άτομα για αυτό το θέμα. Ε ναι γιατι με το να νοιαζεσαι για τους μεταναστες σε κανει αυτοματως να μην νοιαζεσαι για τους ντοπιους.
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ε ναι γιατι με το να νοιαζεσαι για τους μεταναστες σε κανει αυτοματως να μην νοιαζεσαι για τους ντοπιους. Όπως και το να νοιάζεσαι για τους ντόπιους σε κάνει φασίστα. Καλώς τον τούφα, άργησες! (και γω στην 11 σελίδα ξεκίνησα αλλά τώρα μπαίνω swtor οπότε για κάμποσες σελίδες θα με χάσετε)
deesnider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ασε ρε εξυπνακια του πληκτρολογιου. Μου βρηκες αμεσως τον ορισμο. ...και τι να κάνουμε ρε φίλε; Να αλλάξουμε την ερμηνεία των λέξεων, ή να αντικαταστήσουμε τις λέξεις που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν κάθε έννοια, σύμφωνα με το τι σου φαίνεται εσένα φασιστικό και τι όχι; Εσένα μπορεί να σου φαίνεται ό,τι σ' αρέσει, αλλά η πραγματικότητα - και προ πάντων, η αλήθεια... - δεν αλλάζει: Όπως αυτός που σκοτώνει, λέγεται "φονιάς" και αυτός που κλέβει, λέγεται "κλέφτης", έτσι και αυτός που μπαίνει παράνομα και λαθραία σε μια χώρα, λέγεται "λαθρομετανάστης". Όσο κι αν "σου κάθονται στραβά", έτσι είναι τα πράγματα, τι να γίνει; Σιγά μην κατεδαφίσουμε την κοινή λογική για το χατήρι μερικών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις