Porg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 The_Judas αν θες φυλας τα συνορα. Βορεια Κορεα πως το κανουν δλδ; Ακόμα και η Παπαρήγα δεν θέλει να πάει στη Βόρεια Κορέα
IOSTEFO Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ακόμα και η Παπαρήγα δεν θέλει να πάει στη Βόρεια Κορέα Κορόιδο είναι που αλλού θα βρει τέτοιο ραχάτι.
deesnider Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Έλα ρε έχουμε και αλλοδαπούς; Εγώ δουλειά θέλω. Dee, κρίμα το όνομα. Έκανε καμιά εκστρατεία ο Dee Snider, υπέρ των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών και δεν το πήρα χαμπάρι; 1)Επί μερικές σελίδες επικαλείσαι τους νόμους. 2)Μετά λες ότι εσύ δεν αναγνωρίζεις κανένα δικαίωμα στους λαθρομετανάστες. Καλά ως εδώ? 3)Και σου εξηγώ πως δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν τους αναγνωρίζεις εσύ δικαιώματα ή όχι. Γιατί πολύ απλά τους αναγνωρίζουν δικαιώματα οι νόμοι που εσύ ο ίδιος επικαλείσαι. Και με το να γράφεις εσύ αντιφατικές απόψεις σε ένα σου μήνυμα τι περιμένεις? Ότι το ένα ακυρώνει το άλλο? 1)Ο νόμος τον οποίο επικαλούμαι - σχετικά με την είσοδο κάποιου αλλοδαπού - υφίσταται και είναι σαφής και συγκεκριμένος: Απαγορεύεται η είσοδος οποιουδήποτε, εφόσον δεν πληρεί τις προϋποθέσεις (βλ. visa και λοιπά ταξιδιωτικά έγγραφα) στη χώρα. Παραβιάζεται ο συγκεκριμένος νόμος, από τον λαθρομετανάστη που μπαίνει "στη ζούλα" τη στιγμή που μπαίνει, ή όχι; 2) Μπολντάρεις το ότι "εγώ" δεν αναγνωρίζω δικαιώματα στους λαθρομετανάστες, ενώ οι νόμοι που επικαλούμαι τους τα αναγνωρίζουν. Κατ' αρχήν αυτή είναι η προσωπική μου θέση και τη στηρίζω στην κοινή λογική. Είναι σα να λέμε ότι κάποιος ληστεύει μία χρηματαποστολή, διαφεύγει τη σύλληψη, με τα λεφτά που αποκομίζει από τη ληστεία ξεκινάει μια επιχείρηση και, εφόσον είναι νομότυπος στις φορολογικές και λοιπές του υποχρεώσεις, απαλλάσσεται από το αδίκημα της ληστείας. Ή, αν θέλεις να κάνουμε έναν πιο απλοϊκό παραλληλισμό, παραβιάζει κάποιος την πόρτα του σπιτιού μου, μπαίνει μέσα αλλά, αν δεν κλέψει ή δε με σκοτώσει, δεν είναι κατακριτέος... Λογικό, έτσι; Ας μιλήσουμε όμως για "δικαιώματα που προβλέπει ο νόμος" : Το δικαίωμα που τους αναγνωρίζεται από το νόμο και τις διεθνείς συνθήκες, είναι να ζητήσουν πολιτικό άσυλο, αποδεικνύοντας ότι η παραμονή στη χώρα τους, θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλειά τους, χωρίς αυτό να σημαίνει de facto ότι το άσυλο θα χορηγηθεί. Πρέπει δε να το κάνουν, μέσω συγκεκριμένης οδού (προξενεία, πρεσβείες κ.τ.λ.) Το "δικαίωμα" : "Τώρα μπήκα, κόφτε το λαιμό σας και δεχτείτε με" δεν τους το αναγνωρίζει κανένας νόμος (αν τον έχεις υπ' όψιν σου, σε παρακαλώ να τον παραθέσεις). 3) Αν μετά από τα παραπάνω, συνεχίζεις να βλέπεις αντιφάσεις στα γραφόμενά μου, δε μπορώ να σε βοηθήσω. Ίσως να μπορεί κάποιος ...ειδικός. Φτάσαμε στην σελίδα 20 για συμπληρωθεί το "ποιος είναι, πως μπήκε, γιατί μπήκε, εμένα με ρώτησε, δεν έχει δικαιώματα" με ένα απλό "να μην τρώνε ξύλο, να μην εξευτελίζονται". Όχι ρε 'συ! Αλίμονο! Γιατί να ελέγχει ένα κράτος, το ποιος είναι αυτός που περνάει τα σύνορά του, το αν μπήκε με νόμιμο τρόπο και όλες αυτές τις ...τυπικότητες; Αν δεν έχουν δικαιώματα, φυσικά και να τους βιάζουν. Να τους δέρνουν, να τους καίνε, να τους εξευτελίζουν, να τους κατουράνε. Τα πάντα όλα Αυτή είναι η θέση σου; Ξεχειλίζει από ανθρωπιά... σε αντίθεση με το "απλό" <<να μην τρώνε ξύλο, να μην εξευτελίζονται>> που έγραψα εγώ ο καραφασίσταρος! 1)Δεν είναι νόμιμο να σκοτώνεις λαθρομετανάστες! 2)Παλιότερα είχαμε και νάρκες στα σύνορα και μας ανάγκασαν να τις αφαιρέσουμε. 3)Πραγματικά πιστεύεις ότι το πρόβλημα στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είναι ο συνοριοφύλακας-αστυνομικός;;; 4)Τα σύνορα της Ελλάδας δεν είναι μια πύλη όπου δίνεις μίζα και περνάς. 5)Αν θέλει κάποιος να μπει θα το κάνει με οποιονδήποτε τρόπο όπως γίνεται παγκοσμίως. Άλλος οδικώς... άλλος μέσα από βουνά άλλος από την θάλασσα. 1)Διάβασε προσεκτικά το τι έγραψα. Αφενός μίλησα για "στάδια" προειδοποίησης, αφετέρου το "στο ψαχνό" δε μεταφράζεται απαραίτητα ως "σκοτώνω". Υπάρχει και ο τραυματισμός, υπάρχουν και οι ελαστικές σφαίρες, οι οποίες δε σκοτώνουν (αλλά βλέπεις το Χριστό φαντάρο από τον πόνο...) 2)Πολύ σωστά έκαναν και μας ανάγκασαν! Βλέπεις, το ναρκοπέδιο έχει μια σημαντική διαφορά από το σκοπό: δεν προειδοποιεί τον επίδοξο εισβολέα (σε προλαβαίνω: μη μιλήσεις για "σήμανση" της ναρκοθετημένης περιοχής! Τα σήματα δεν τα κατανοούν όλοι, ούτε μένουν για πάντα στη θέση τους. Το προτεταμένο όπλο του σκοπού το κατανοούν οι πάντες. Οι δε νάρκες μένουν εκεί που τις "φύτεψες", μέχρι να τις πατήσει κάποιος...) 3) Προσπάθησε να μπεις παράνομα σε ένα χώρο που φρουρείται και σε έναν που είναι ξέφραγο αμπέλι. Σε ποιον πιστεύεις ότι θα καταφέρεις να μπεις πιο εύκολα; Αν στα σύνορα υπάρχει επαρκής φύλαξη, από εκπαιδευμένους σκοπούς οι οποίοι κάνουν τη δουλειά που τους έχει ανατεθεί, δεν περνάει ούτε σκνίπα. 4)Αν είναι, λέει! Ούτε που είναι απαραίτητη η μίζα, τις περισσότερες φορές (για να "λαδώσεις" πρέπει να βρεις κάποιον να λαδώσεις) 5)Αν του παρέχεις την άνεση, φυσικά και θα το κάνει!
SlimData Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 1)Ο νόμος τον οποίο επικαλούμαι - σχετικά με την είσοδο κάποιου αλλοδαπού - υφίσταται και είναι σαφής και συγκεκριμένος: Απαγορεύεται η είσοδος οποιουδήποτε, εφόσον δεν πληρεί τις προϋποθέσεις (βλ. visa και λοιπά ταξιδιωτικά έγγραφα) στη χώρα. Παραβιάζεται ο συγκεκριμένος νόμος, από τον λαθρομετανάστη που μπαίνει "στη ζούλα" τη στιγμή που μπαίνει, ή όχι; Όταν γράψω ότι καλά κάνουν και μπαίνουν ή ότι δεν κάνουν κάτι παράνομο, τότε να μου την κάνεις αυτήν την ερώτηση. 2) Μπολντάρεις το ότι "εγώ" δεν αναγνωρίζω δικαιώματα στους λαθρομετανάστες, ενώ οι νόμοι που επικαλούμαι τους τα αναγνωρίζουν. Κατ' αρχήν αυτή είναι η προσωπική μου θέση και τη στηρίζω στην κοινή λογική. Είναι σα να λέμε ότι κάποιος ληστεύει μία χρηματαποστολή, διαφεύγει τη σύλληψη, με τα λεφτά που αποκομίζει από τη ληστεία ξεκινάει μια επιχείρηση και, εφόσον είναι νομότυπος στις φορολογικές και λοιπές του υποχρεώσεις, απαλλάσσεται από το αδίκημα της ληστείας. Ή, αν θέλεις να κάνουμε έναν πιο απλοϊκό παραλληλισμό, παραβιάζει κάποιος την πόρτα του σπιτιού μου, μπαίνει μέσα αλλά, αν δεν κλέψει ή δε με σκοτώσει, δεν είναι κατακριτέος... Λογικό, έτσι; Ποιος σου είπε ότι η δική σου γνώμη εκφράζει την κοινή λογική? Τα παραδείγματα που φέρνεις είναι εντελώς μα εντελώς άσχετα και δείχνουν το πρόβλημα αντίληψης που έχεις. Σου είπε κάποιος ότι οι λαθρομετανάστες είναι παράνομοι όταν μπαίνουνε αλλά μετά όλα καλά? Τι σχέση έχουν αυτα που λες? Δεν υπάρχει ελπίδα ε? Ας μιλήσουμε όμως για "δικαιώματα που προβλέπει ο νόμος" : Το δικαίωμα που τους αναγνωρίζεται από το νόμο και τις διεθνείς συνθήκες, είναι να ζητήσουν πολιτικό άσυλο, αποδεικνύοντας ότι η παραμονή στη χώρα τους, θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλειά τους, χωρίς αυτό να σημαίνει de facto ότι το άσυλο θα χορηγηθεί. Πρέπει δε να το κάνουν, μέσω συγκεκριμένης οδού (προξενεία, πρεσβείες κ.τ.λ.) Το "δικαίωμα" : "Τώρα μπήκα, κόφτε το λαιμό σας και δεχτείτε με" δεν τους το αναγνωρίζει κανένας νόμος (αν τον έχεις υπ' όψιν σου, σε παρακαλώ να τον παραθέσεις). Και σε ξαναρωτάω? Έχεις διαβάσει τίποτα από τα προηγούμενα και απλά τόσο σου κόβει ή δεν μπήκες καν στον κόπο και γι'αυτό πετάς τέτοια κουφέτα? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΚΟΦΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΜΕ? 3) Αν μετά από τα παραπάνω, συνεχίζεις να βλέπεις αντιφάσεις στα γραφόμενά μου, δε μπορώ να σε βοηθήσω. Ίσως να μπορεί κάποιος ...ειδικός. Πσσσςςς... Τι είπες τώρα? Είναι μεγάλη ειρωνεία στη ζωή, αυτοί που δεν καταλαβαίνουνε τι λένε να είναι οι πρώτοι που χρησιμοποιούν τη φράση... "Είσαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις;" Self-quoted for truth
green gordon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Αμερική έχουμε γίνει. Μπα εκει εχει ηλεκτροφορους φρακτες στα συνορα. Εσυ απο ποια αποψη το λες.
firewalker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μπα εκει εχει ηλεκτροφορους φρακτες στα συνορα. Εσυ απο ποια αποψη το λες. Γκουαντάναμο και έτσι. Πάντως το πρόβλημα με τους μετανάστες λύνεται σχετικά εύκολα. Αυτοί που τους θέλουν παίρνουν έναν δύο σπίτι τους και τους κάνουν μέλη της οικογένειας. Αυτοί που δεν τους θέλουν θα βγουν παγανιά και θα κυνηγήσουν εκτός συνόρων ένα δύο. Problem solved.
pournaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Γκουαντάναμο και έτσι. Πάντως το πρόβλημα με τους μετανάστες λύνεται σχετικά εύκολα. Αυτοί που τους θέλουν παίρνουν έναν δύο σπίτι τους και τους κάνουν μέλη της οικογένειας. Αυτοί που δεν τους θέλουν θα βγουν παγανιά και θα κυνηγήσουν εκτός συνόρων ένα δύο. Problem solved. Τωρα θα βγουν ολοι και θα πουν οτι λαικιζεις
SlimData Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ωπ, έγραψες κι άλλα... Όχι ρε 'συ! Αλίμονο! Γιατί να ελέγχει ένα κράτος, το ποιος είναι αυτός που περνάει τα σύνορά του, το αν μπήκε με νόμιμο τρόπο και όλες αυτές τις ...τυπικότητες; Πάλι με αυτό σε τι απαντάς? Βρήκες μια πιπιλά και την πιπιλάς ε? Καλά της κάνεις Αυτή είναι η θέση σου; Ξεχειλίζει από ανθρωπιά... σε αντίθεση με το "απλό" <<να μην τρώνε ξύλο, να μην εξευτελίζονται>> που έγραψα εγώ ο καραφασίσταρος! Δεν ξέρω, εγώ λέω ότι έχουν δικαιώματα. Εσύ λες όχι. Αφού δεν έχουν λοιπον, γιατί να μην τους τα κάνουνε όλα αυτά? Είσαι μεγαλόψυχος ε? Παρεπιπτόντως, όταν κάποιος αποδεικνύει την απίστευτη άγνοια που τον διακατέχει, εγώ προσωπικά δεν θα τον έλεγα ποτέ καραφασισταριό. Δεν θα τον χαρακτήριζα με οποιοδήποτε επίθετο γενικότερα. Ίσως μικρό ή ανόητο μόνο
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Γκουαντάναμο και έτσι. Πάντως το πρόβλημα με τους μετανάστες λύνεται σχετικά εύκολα. Αυτοί που τους θέλουν παίρνουν έναν δύο σπίτι τους και τους κάνουν μέλη της οικογένειας. Αυτοί που δεν τους θέλουν θα βγουν παγανιά και θα κυνηγήσουν εκτός συνόρων ένα δύο. Problem solved. και αυτοι που θελουν ζωα να τα παιρνουν σπιτι τους και τα αλλα να τα σφαξουμε. seems legit
slygeo87 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Φαντάζομαι τον εαυτό μου γαμάω-και-δέρνω κι έτσι να σκάει μύτη σε παρέα: -εγω: ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ;εεεε;;;; -αυτοί: χαχαχ, όχι τι λέει αυτός ρε παιδιά. Έχει κανείς σας πρόβλημα με αυτό; χαχαχα ή το άλλο... -εγώ: Πιστεύει κανείς σας στον θεό; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ. -αυτοί: χαχαχαχ, εχμ, είναι κανείς θρήσκος; κτλ κτλ. Θα είχε πλάκα.
firewalker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 και αυτοι που θελουν ζωα να τα παιρνουν σπιτι τους και τα αλλα να τα σφαξουμε. seems legit Αν είναι καθαρά και δεν ανήκουν σε κάποιον δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Καταπολεμάς και την πείνα. Πολλοί μετανάστες αυτό κάνουν. Δεν έχουν αφήσει γάτα για γάτα.
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Αν είναι καθαρά και δεν ανήκουν σε κάποιον δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Καταπολεμάς και την πείνα. Πολλοί μετανάστες αυτό κάνουν. Δεν έχουν αφήσει γάτα για γάτα. σφαξιμο για ευχαριστηση εννοουσα ,οχι για φαι.
firewalker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 σφαξιμο για ευχαριστηση εννοουσα ,οχι για φαι. Δεν νομίζω κάποιος υγιείς ψυχικά να το έκανε για ευχαρίστηση. Ούτε αναζητείται λύση στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών για ευχαρίστηση.
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομίζω κάποιος υγιείς ψυχικά να το έκανε για ευχαρίστηση. Ούτε αναζητείται λύση στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών για ευχαρίστηση. μην εισαι και πολυ σιγουρος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις