Anastazio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ενας εκδηλωθηκε μεχρι στιγμης. Επειδη δεν τα χουμε ολα λυμμενα να μην μας νοιαζει για βιασμους μεταναστων και πληρης καταπατηση ανθρωπινης αξιοπρεπειας. Ο counter μετραει. Ασε ρε gladiatroll που εχεις και αποψη,εγω μετα απο 11 ωρες δουλεια δε μπορω να προβληματιστω για τον μεταναστη σου,τα λεμε.
-nick- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ασε ρε gladiatroll που εχεις και αποψη,εγω μετα απο 11 ωρες δουλεια δε μπορω να προβληματιστω για τον μεταναστη σου,τα λεμε. Αν ηταν ελληνας ομως που τον κλεψαν μεταναστες θα προβληματιζοσουν,ασχετως δουλεια. Πας να κρυφτεις πισω απο το δαχτυλο σου Εχει μετρησει εσενα πρωτα. Τα ακρα...κακο πραγμα Πολυ ακραιο να θεωρεις τετοια σκηνικα φρικη και απαραδεκτα, ναι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν θα πω πολλα και προφανως δε θα αμφισβητησω την εγκυροτητα της ειδησης, δεν γινεται εξαλλου. Εγω αναρωτιεμαι πως γινεται ενας που καταφερεται συχνα πυκνα εναντιον του συνολου των ΜΜΕ, να χρησιμοποιει ως πηγη του το σαιτ μιας εφημεριδας οπως το ΒΗΜΑ. Ειναι σαν να λεω εγω στην παρεα μου "Α εγω δε πιστευω στην εκλησια, ο Χριστος δεν υπαρχει, παραμυθια των παπαδων ειναι ολα" και την επομενη Κυριακη στον καφε με τους φιλους μου να τους λεω για μια θεουσα γρια που ειδα στη 2η σειρα καθισματων της εκκλησιας της γειτονιας μου, να κανει 100 μετανοιες στην Κυριακατικη λειτουργια. Τελικα -nick- πιστευεις αυτα που λενε τα καναλια και οι εφημεριδες η δεν τα πιστευεις? Αποφασισε ομως.
-nick- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Νομιζω κανεις καποιο λογικο λαθος Το οτι εχω κακη αποψη για τα ΜΜΕ δεν σημαινει οτι θα αμφισβητησω μια στηλη με μια τετοια ειδηση ή την στηλη του καιρου. Το οτι δεν πιστευω στον χριστιανισμο δεν σημαινει οτι θα αμφισβητησω οτι πεθανε καποιος που τον κηδευουν. Τελικα -nick- να πιστευουμε αυτα που μας λενε τα καναλια και οι εφημεριδες η να μη τα πιστευουμε? Αποφασισε ομως. Δηλαδη all or none? Ειτε τα πιστευουμε ολα μεχρι και το κομμα ειτε ειναι ολα μουφες? Σοβαρα κανεις τετοια ερωτηση?
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ρε MiDi δεν σε πιάνει κανεις πουθενά. Οταν ειναι απο Ιντιμιντια, δεν σ αρεσει. Οταν ειναι απο αλλου, παλι καπου σκαλώνεις... Μας εχουν μεινει τα τουιτερ, τα φεϊσμπούκια και τα χαλασμένα τηλέφωνα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το all or none το εχεις θεσει εσυ μονος σου στα συνηθισμενα μηδενιστικα ποστ σου, αρα μην λες σε εμενα οτι ειναι παραλογο. Μπορω να βρω τετοια ποστ σου που ακυρωνεις οτι εχει να κανει με ΜΜΕ. Απλα στις τοτε περιπτωσεις σε συμφερε να μηδενισεις συνολικα τα ΜΜΕ για να εισακουστει πιο ευκολα η δικη σου "ανατρεπτικη" αποψη, ενω τωρα εξηγεις οτι "ναι μεν εχεις κακη αποψη για τα ΜΜΕ αλλα καποια πραγματα που μας λενε δεν αμφισβητουνται...". ANHLIKE (και -nick- που εβαλες +1) εμπρος στη πρωτη δημοτικου να μαθετε κατανοηση γραπτου λογου και κυριως τι σημαινει αυτη η φραση: Δεν θα πω πολλα και προφανως δε θα αμφισβητησω την εγκυροτητα της ειδησης, δεν γινεται εξαλλου.
-nick- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ποτε ειπα εγω οτι ολα οσα γραφονται στις εφημεριδες ειναι ψεμματα? Τελοσπαντων και μονο που απαντω σε τετοιες ερωτησεις ...
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ANHLIKE (και -nick- που εβαλες +1) εμπρος στη πρωτη δημοτικου να μαθετε κατανοηση γραπτου λογου και κυριως τι σημαινει αυτη η φραση: Οκ, εγινε. Γνωστή η τακτική, μονά ζυγά δικα μου. Εγω να παω στο δημοτικό τουλάχιστον εκει θα μαθω γραμματική. Λογική δεν ξερω που διδάσκουν. Λογικη, που να μπορείς να ξεχωρίζεις καποια βασικά πράγματα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Οκ, εγινε. Γνωστή η τακτική, μονά σιγά δικα μου. Και μονα γρηγορα δικα μου. Ποτε ειπα εγω οτι ολα οσα γραφονται στις εφημεριδες ειναι ψεμματα? Τελοσπαντων και μονο που απαντω σε τετοιες ερωτησεις ... Ημουν σαφης σε καθε ποστ μου. Ειπα "Εγω αναρωτιεμαι πως γινεται ενας που καταφερεται συχνα πυκνα εναντιον του συνολου των ΜΜΕ, να χρησιμοποιει ως πηγη του το σαιτ μιας εφημεριδας οπως το ΒΗΜΑ." Δεν ειπα οτι εγραψες καπου οτι δεν δεχεσαι πως ο καιρος ειναι εγκυρος or something Σου εφερα και ενα υποθετικο παραδειγμα, αυτον που κραζει την εκκλησια αλλα τελικως παει που και που χωρις να ειναι σε θεση να εξηγησει γιατι παει (ενω κραζει οτι εχει να κανει με τη θρησκεια). Κι εσυ γενικως κραζεις και αμφισβητεις τα ΜΜΕ, ειδικα οταν χρησιμοποιουνται απο αλλους για μια ειδηση που δε σου πολυαρεσει, αλλα οταν η ειδηση σ'αρεσει χρησιμοποιεις το δημοσιευμα για να "περασεις" την ουτως η αλλως γνωστη σου πολιτικη αποψη. tip: Αν θες να απαντησεις κατι μη μπλεκεις ακυρα ευφυολογηματα τριτων και προσεξε το δικο μου ποιντ απλως.
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Και μονα γρηγορα δικα μου. σωστος δικο μου λαθος
-nick- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Midi σου απαντησα και μαλιστα σαφεστατα. Το χεις αυτο να μην βλεπεις την απαντηση του αλλου και να λες τα δικα σου. Τα παραδειγματα και οι αναλογιες σου ειναι ακυρα και ξεκαθαρα λογικα (σφ)αλματα. Τα ευφυολογηματα θα πρεπε να βλεπεις οτι πρωτος τα χρησιμοποιεις. Μπορω να απαντησω και κατι παραπανω παντως, ας προσπαθησω. Λοιπον σε εναν οργανισμο με εκατονταδες εργαζομενους, δεν γινεται να υπαρχει ομοψυχια και πληρως στοχευμενη ενημερωση και ιντριγκα. Θα υπαρχει ενας βαθμος ελευθεριας μιας και ειναι θεμα της ατομικοτητας του καθε δημοσιογραφου. Διαστρεβλωσεις σιγουρα μπορει να υπαρξουν βεβαια. Η προπαγανδα. Η επιλογη συγκεκριμενων ειδησεων βασει Χ κριτηριων. Επισης αν καποιος το παρακανει με την διαστρεβλωση και τον παρουν χαμπαρι (οσοι μπορουν ... ) χανει πωλησεις. Αν βγαλει μια εφημεριδα ψευδη ειδηση και μια ανταγωνιστικη βγαλει την αληθινη με ντοκουμεντα-αποδειξεις, καταλαβαινεις.
b_real Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν θα πω πολλα και προφανως δε θα αμφισβητησω την εγκυροτητα της ειδησης, δεν γινεται εξαλλου. Εγω αναρωτιεμαι πως γινεται ενας που καταφερεται συχνα πυκνα εναντιον του συνολου των ΜΜΕ, να χρησιμοποιει ως πηγη του το σαιτ μιας εφημεριδας οπως το ΒΗΜΑ. Ειναι σαν να λεω εγω στην παρεα μου "Α εγω δε πιστευω στην εκλησια, ο Χριστος δεν υπαρχει, παραμυθια των παπαδων ειναι ολα" και την επομενη Κυριακη στον καφε με τους φιλους μου να τους λεω για μια θεουσα γρια που ειδα στη 2η σειρα καθισματων της εκκλησιας της γειτονιας μου, να κανει 100 μετανοιες στην Κυριακατικη λειτουργια. Τελικα -nick- πιστευεις αυτα που λενε τα καναλια και οι εφημεριδες η δεν τα πιστευεις? Αποφασισε ομως. Δεν θα έλεγες πολλά αλλά έχεις πει τόσα και τιπότα από αυτά δεν είναι επί του θέματος. εκτός κι αν το θέμα είναι γτ ο συντάκτης εδώ βάζει για πηγές καθεστωτικά ΜΜΕ ενώ άλλες φορές τα έκραζε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον σε εναν οργανισμο με εκατονταδες εργαζομενους, δεν γινεται να υπαρχει ομοψυχια και πληρως στοχευμενη ενημερωση και ιντριγκα. Θα υπαρχει ενας βαθμος ελευθεριας μιας και ειναι θεμα της ατομικοτητας του καθε δημοσιογραφου. Διαστρεβλωσεις σιγουρα μπορει να υπαρξουν βεβαια. Η προπαγανδα. Η επιλογη συγκεκριμενων ειδησεων βασει Χ κριτηριων. Ωραια. Κατι τετοιο περιμενα να απαντησεις, γιατι σε αλλες περιπτωσεις απλως μηδενιζες τις λεξεις ΜΜΕ/καναλια κλπ σε θεματα εγκυροτητας, οταν αλλοι τα επικαλουνταν για ζητηματα που "δεν σου αρεσαν" απο πολιτικης αποψης. Το point μου λοιπον ειναι οτι η τακτικη του αφορισμου/μηδενισμου πολλες φορες σε εκθετει ακομα και σε περιπτωσεις που εχεις δικιο, ειδικα οταν σε αλλες περιπτωσεις το εχεις ως σημαια στα οποια επιχειρηματα σου. Προτιμοτερο να εισαι πιο διαλλακτικος με ποστς σαν αυτο που εκανα quote. @b_real. Μια που εσυ ποσταρες οντοπικ και ειδαμε την αποψη σου για το ολο θεμα, τραβα μου και μια αναφορα εμενα που βγηκα οφφτοπικ και μην τα γραφεις αδικως τα απο πανω. Καλη συνεχεια.
Nephelia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Βασικά όποιος παρακολουθεί το φόρουμ θα δει ότι γίνεται τρελή συζήτηση όταν κάποιος βάζει θέματα για το τι πρέπει να γίνει με τους λαθρομετανάστες. παραδόξως όταν ανοίγονται θέματα σαν και αυτό τώρα πολλοί εδώ μέσα προσπαθήτε να διεστραβλώσετε είτε την είδηση ως μη έγκυρη είτε να τρολλάρετε αβέρτα. Και ερωτώ εγώ : Γιατί ; Η Ελλάδα είναι (και λέω είναι γιατί για μερικούς ήταν) η χώρα του πολιτισμού.Ασχέτως για το πως φέρεται ο χ-ψ μετανάστης-λαθρομετανάστης,δεν θα έπρεπε εμείς,να κρατήσουμε την ορθή λογική που παράγει ένας πολιτισμός ; Γιατί να μην είναι κατακριτέο αυτό που έγινε από τους λιμενικούς ; Δεν πιστεύω να ήταν επιλεκτικός ο ΝΙΚ στην είδηση. Απλά πρέπει να κατονήεσετε και μερικοί άλλοι ότι ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ και ΑΥΤΑ στην χώρα. Πόσο εύκολο είναι να αναπαράγουμε ειδήσεις τύπου : Αγφανοί κηνυγούσαν ανήλικες με τα βρακια κατεβασμένα. Πόσο εύκολο είναι να λέμε : Αλβανός σκότωσε Έλληνα,αλλά όταν Ελληνας σκοτώνει Έλληνα (που έγινε και αυτό πριν κάτι μέρες ) να σιωπούμε. Απλά γιατί δεν μπορείτε να συζητήστε όμορφα και πολιτισμένα πχ για το τι θα πρέπει να αλλάξει στην εκπαίδευση των λιμενικών,για το αν ήταν αρκετή η δικαστική απόφαση η όχι. Δεν χρειάζεστε να σφαζόσαστε.Φόρουμ είναι διάλογος να γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις