deesnider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Η τους κρινει και προσπαθει να τους αλλαξει ή να αλλαξει την κοινη γνωμη γιαυτους τους νομους Κατανοούμε τη διαφορά μεταξύ του "κρίνω ένα νόμο, προσπαθώ να τον αλλάξω ή να αλλάξω την κοινή γνώμη για αυτόν" και "παραβιάζω το νόμο" ; Αν ναι, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης! Αν όχι...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Τοσο ιντερνετ οσο και IRL τα ιδια πιστευω και λεω Δεν μου κανει εντυπωση, ειναι προφανες οτι σε διακατεχει αυτη η αναγκη, δηλαδη να λες κατ'επαναληψη την φιλοσοφια σου ως προς την κοινωνια/πολιτικη πιο πολυ για να σε ακουσουν. Δεν εξηγειται αλλιως η συνεχης δημιουργια τοπικ με το ιδιο θεμα σε διαφορες παραλλαγες, και η επαναληψη των ιδιων και των ιδιων αποψεων στα τοπικ που ξεκινας. Νομιζω και ο τελευταιος αναγωνστης του ινσομνια απο τις τοσες επαναληψεις και ανοιγματα τοπικ, ξερει πλεον ποσο ανθρωπιστης εισαι, ποσο θυμωνεις με τον διαχωρισμο λαθρομεταναστων και πολιτων, ποσο διαφωνεις με το οτι υπαρχουν εθνη/κρατη, ποσο οργισμενος εισαι με τους αστυνομικους και οτι θεωρεις την αστυνομευση αχρηστη.
g_alkis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Η εναλλακτική των μάο μάο τω καιρώ εκείνω. Τα έχουμε διαβάσει όλα στο ινσόμνια.
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Και πως ποτέ δεν άνοιξε τόπικ από εσένα -nick- ,για παράδειγμα την γυναίκα που βιάστηκε από 3-5 πόσους ήταν λαθρομετανάστες μπροστά στον άντρα της και τα παιδιά της στην Γλυφάδα απλά και μόνο γιατί γούσταραν, μιας και την ληστεία την είχαν ήδη κάνει έτσι; Προς θεού μόνο για τους κακούς Έλληνες, οι λαθρο είναι παιδιά ΜΑΛΑΜΑ! Είπες τις απόψεις σου, πολλές φορές, βαρεθήκαμε, φτάνει. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Άλλο να έχεις απόψεις και άλλο ΝΑ ΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ Σαν τους ΑΕΚτσήδες που γκαρίζουν για το πέναλτυ του ΠΑΟΚ αλλά ξεχάσανε το πεναλτυ του Καφέ. Μόνο ότι σε βολεύει λες για να προωθείς τις ιδέες σου.
-nick- Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ναι γιατι εβαλα μαχαιρι στο λαιμο. Εσεις ειστε αυτοι που προσπαθειτε να επιβαλλετε τις αποψεις σας και δεν δεχεσται διαφορετικα. Midi δεν εισαι καλος στην ψυχογραφηση, ενα θα σου πω αν μιλησω με τον μεσο αναρχικο στανταρ θα διαφωνησω και ισως τσακωθουμε κιολας Και τις δικες σου/σας(αφου μιλας... εκ μερους "ολων" - "μας" ) αποψεις ξερουμε ζενιαθ, δεν ζηταω να σταματησεις να τις λες Νισαφι
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μα δεν λέω απόψεις εγώ, κατακρίνω το ότι εσύ λες όλη την ώρα τις δικιές σου. Με είδες να πάρω θέση υπέρ των λιμενικών; Οι απόψεις μου δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που νομίζεις, το έχω πει δεν θες να το καταλάβεις αλλά είπαμε, γνωστή τακτική αριστεριστών, been there done that. Ούτε είπα ότι είμαι κατά της άποψης που πρότεινες για να μην υπάρχει κατοχή στα αγαθά, γι'αυτό και ζήτησα τα σλιπάκια σου. Από μια μεριά αν το δεις, το υποστηρίζω κι όλας.
tsifotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Γιατι τσακωνεστε; αφου κανενας εδω μεσα δεν τασσεται υπερ των βιασμων. Μ' εξαιρεση τον Anastazio και καποιους ανωνυμους που του εδωσαν + για το ακουσον ακουσον σχολιο τυπου "τοσα προβληματα αλυτα, τοση κουραση, δε βαριεσαι βραδινιατικα". Η κριτικη βαριά. Με κουνάμενο δάκτυλο και κορώνες ηθικολογιας απο τους πατριαρχες της ευαισθησιας στο forum. Στοχοποιηση, counter και ατακες περι του ποιος εχει κριθει. Ουφ! Όταν ήμουνα μικρούλης θαύμαζα τους ανθρώπους που γίνοταν θυσία για τους άλλους. Μου φανταζε σουπερμαν ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ φρόντιζε φώκιες απο ατυχηματα πετρελαίου (greenpeace), μαζεύε λεφτά για τους απόρους (φιλανθρωπικά gala), κατεβαίνε με ρισκο στον δρόμο για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του για ενα καλυτερο μελλον (συνδικαλιστικα), σηκωνότανε πρωι πρωι στο ψοφόκρυο να κατεβασει την ντανα με τις παλιες εφημεριδες για το φορτηγο της ανακυκλωσης κλπ Μεγαλωνοντας βρηκα ποση εγωκεντρικη καραγκιοζοφανφαρικη δυστυχισμενη σαπιλα υπαρχει στην ψυχη απο ΚΑΠΟΙΟΥΣ απο αυτους που με κανουνε να κραταω ΠΑΝΤΑ μια πισινη. Μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα, το ξερω προσπαθω να μην τσουβαλιαζω και αδικώ καποιον βγαζοντας βιαστικα συμπερασματα, αλλα ο καθενας οφειλει απο την πλευρα του να προσεχει την εικονα του εαυτου του προς τους γυρω του Βottomline: Ο λαος μας εχει πολλα γνωμικα με αρκετα απο αυτα να μην αξιζουνε μία αλλα το κλισέ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧ'ΤΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ εχει πολλη μεγαλη αξια ρε γαμωτο. Εισαι καλυτερος ανθρωπος απο εμας; ευτυχως που υπαρχεις για την κοινωνια αλλα να χαρεις μην κανεις κυρηγμα. ΑΝ ΠΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ και κατα φαντασιαν καλυτερος ανθρωπος και πουλας ηθικολογια ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ! Τοσο απλα Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθω, ο βασανιστης πρεπει να μπει φυλακη ισοβια, οχι μεταθεση κρατηση μισθου και αλλες τετοιες αηδιες
-nick- Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ναι για πες μου τωρα που εκανα κυρηγμα, που δηλωσα καλυτερος ανθρωπος και που πουλησα ηθικολογια Οι απόψεις μου δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που νομίζεις, το έχω πει δεν θες να το καταλάβεις αλλά είπαμε, γνωστή τακτική αριστεριστών, been there done that. Ζενιαθ, παρομοιως,επισης για πολλοστη φορα δεν ειμαι αριστεριστης, αλλα εχω βαρεθει να βρισκομαι στη θεση του απολογουμενου για τις ιδεες μου η για τις ιδεες που ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι εχω... Οτι εχω το μοιραζομαι με 'συνοδοιπορους' χωρις αντιτιμο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 αλλα εχω βαρεθει να βρισκομαι στη θεση του απολογουμενου για τις ιδεες μου η για τις ιδεες που ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι εχω... Μονος σους φερνεις τον εαυτο σου σε αυτην την θεση παντως. Δεν σε αναγκαζει κανεις να κανεις ενα loop επιχειρηματων και να πατας copy paste καθε εβδομαδα στο ιδιο forum, ειδικα οταν εχεις διαπιστωσει οτι καθε φορα σε αδικουν και σε βαζουν να απολογηθεις για πραγματα που δεν πιστευεις.
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Τελικά με τα σλιπάκια τι θα γίνει? Να στείλω pm διεύθυνση, ΤΚ κλπ; Ένα πλυμένο και ένα άπλυτο κατά προτίμηση
Porg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ρε nick, το θέμα που άνοιξες είναι απο την αρχή του άκυρο. Δηλαδή οκ αν βαριόσουν και λες κάτσε να γράψω καμιά βλακεία να περάσει η ώρα το δέχομαι αλλά μέχρι εκεί. Η ερώτηση "Τετοιου ειδους βιασμοι μας ενοχλουν ή ολα καλα?" είναι το λιγότερο χαζή, ήθελα να σου πω κάτι άλλο χτες αλλά θα έτρωγα ban. Κανείς δεν γουστάρει τους βιαστές, τουλάχιστον όχι όσοι δεν έχουν ανάγκη απο ψυχίατρο Απο εκεί και πέρα αυτό που ήθελες να μας πεις τι ήταν;Ότι υπήρξε κάποτε ένας ανώμαλος λιμενικός;
V for Vagelis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Συγνώμη που διακόπτω, αλλά μου αρέσει πως ούτε ένα ποστ μέχρι τώρα είναι εντός θέματος... Το χειρότερο για τις ελληνικές Αρχές είναι πως το Δικαστήριο έκρινε ότι δεν διεξήχθη επαρκής και αποτελεσματική έρευνα για τον καταλογισμό των ευθυνών στους θύτες και ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον λιμενικό δεν ήταν ανάλογη με την πράξη βασανισμού! Ετσι για πρώτη φορά η Ελλάδα καταδικάστηκε και για παραβίαση του Εβδομου Πρωτοκόλλου (άρθρο 1) της Ευρωπαϊκής Συνθήκης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου που αφορά την προστασία των νόμιμα διαμενόντων μεταναστών από αυθαίρετη και αναιτιολόγητη απέλαση. Επίσης, να υποθέσω ότι θα μας επιβληθεί πρόστιμο από την ΕΕ;
SlimData Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Και πως ποτέ δεν άνοιξε τόπικ από εσένα -nick- ,για παράδειγμα την γυναίκα που βιάστηκε από 3-5 πόσους ήταν λαθρομετανάστες μπροστά στον άντρα της και τα παιδιά της στην Γλυφάδα απλά και μόνο γιατί γούσταραν, μιας και την ληστεία την είχαν ήδη κάνει έτσι; Όχι λάθρο. Οι 5 αλβανοί ήταν νομιμότατοι. Και πιάσανε μαζί και μια 16χρονη Ελληνίδα
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Όχι λάθρο. Οι 5 αλβανοί ήταν νομιμότατοι. Και πιάσανε μαζί και μια 16χρονη Ελληνίδα Ω! Συγνώμη ήταν και νόμιμοι, μου διέφευγε. (η Ελληνίδα ήταν η γκόμενα του leader τους αμα θυμάμαι καλά και την έπιασαν γιατί συγκάλυπτε εγκληματική οργάνωση όχι ότι πήρε μέρος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις