xpapias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Γειά χαρά. Ψάχνω από καιρό για κανένα smartphone γύρω στα 120Ε - το πολύ 150Ε. Είχα την ελπίδα ότι με τις εκπτώσεις θα γινόταν καμια καλή προσφορά αλλά μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι καλό. Μόνη εξαίρεση το walkman της SE στα 154Ε στο οποίο δεν μου αρέσει η σχεδίαση και το υψηλό SAR. Λέτε να βγει καμία καλή προσφορά ή αδικα περιμένω;
christs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Γειά χαρά. Ψάχνω από καιρό για κανένα smartphone γύρω στα 120Ε - το πολύ 150Ε. Είχα την ελπίδα ότι με τις εκπτώσεις θα γινόταν καμια καλή προσφορά αλλά μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι καλό. Μόνη εξαίρεση το walkman της SE στα 154Ε στο οποίο δεν μου αρέσει η σχεδίαση και το υψηλό SAR. Λέτε να βγει καμία καλή προσφορά ή αδικα περιμένω; μαλλον αδικα περιμενεις.... ειδικα εσυ φιλε μου, ψαχνεις για το ιδεατο, με ελαχιστοτατα χρηματα ενα αξιοπρεπες smartphone. Χλωμος εισαι, φετος οι εκπτωσεις ειναι πιο σαπιες απο καθε αλλη φορα.
xpapias Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Επρεπε να πάρω το Galaxy S στα 200Ε. Αλλά έλεγα ότι μπορεί να βγει κάτι καλύτερο. Αναμένω όπως και να 'χει το Σαββατοκύριακο (νέα φυλλάδια/προσφορές).
dancer_69 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή κάτι από τα παρακάτω δε σου κάνει? http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/6282/Android.html?keyphrase=android&price_max=150.0&price_min=100.001
xpapias Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Για το SE είπαμε ότι έχει υψηλό SAR. To Fire XT επίσης φαίνεται ενδιαφέρον αλλά είδα ότι έχει και αυτό SAR 1,29. Το ZTE Blade είναι καλό αλλά ισως να χρειαστώ κάμερα για Skype. Και επιπλέον θέλω ένα κινητό που θα αντέξει 2-3 χρόνια. Ισως τελικά πάω στο Galaxy Gio στα 157Ε (που έχει μέτρια οθόνη) ή να αποφασίσω να σκάσω τα 200 του Xperia Neo V (που βέβαια δε μου αρέσει τόσο σαν σχήμα). Γι'αυτό περίμενα καμιά εκπτωση της προκοπής.
arxaggelos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μπαρντον, δεν το πρόσεξα. Πάντως αν τελικά το ξεπεράσεις το θέμα με το sar πιστεύω ότι είναι από τα πιό ποιοτικά, όμορφα και vfm κινητά σε αυτό το εύρος τιμής. Επίσης, - Ανάμεσα σε αυτό και το Fire XT δεν θα είχα ούτε για πλάκα δίλημμα - Το blade είναι σχετικά low end και ήδη πολύ παλιό για να παίζει ακόμη σε αυτήν τη τιμή. Απαράδεκτο. - Αν δεις το Gio δίπλα στο Live, μπορεί να εξακολουθείς να μη θέλεις το Live αλλά σίγουρα δεν θα πάρεις ούτε το Gio. Και όχι μόνο για την οθόνη, αλλά και για το UI κλπ. Αν πας για Neo V, ακόμη καλύτερα, αλλά ποιός σου είπε ότι έχει σημαντικά χαμηλότερο sar από το Live;
xpapias Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Χα χα. Με βλέπω να μην παίρνω τελικά! Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Για το SE είπαμε ότι έχει υψηλό SAR. To Fire XT επίσης φαίνεται ενδιαφέρον αλλά είδα ότι έχει και αυτό SAR 1,29. Το ZTE Blade είναι καλό αλλά ισως να χρειαστώ κάμερα για Skype. Και επιπλέον θέλω ένα κινητό που θα αντέξει 2-3 χρόνια. Ισως τελικά πάω στο Galaxy Gio στα 157Ε (που έχει μέτρια οθόνη) ή να αποφασίσω να σκάσω τα 200 του Xperia Neo V (που βέβαια δε μου αρέσει τόσο σαν σχήμα). Γι'αυτό περίμενα καμιά εκπτωση της προκοπής. Aν εχεις θεμα με το SAR (και καλα κανεις), καλα θα κανεις να ξεχασεις την περιπτωση του xperia Neo V. Περιμενε για καμια νεα προσφορα σε galaxy s/nexus S. Δεν ξερω αν και ποτε θα ξαναβρεις κατι απο αυτα στα 200Ε βεβαια. Τα mediamarkt φαινεται να ξεστοκαραν και πλεον το sgs παιζει στα 300+ ευρω που δεν αξιζει οταν κοντευει τα 400 το sgs2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα