Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κάνα χρόνο ξεκίνησα να κάνω παρέα με μια φίλη μου (ίδια ηλικία) με την οποία βγαίναμε μαζί, διαβάζαμε μαζί κτλπ. Όλα εξελίσσονταν στο φιλικό μέχρι που την ερωτεύτηκα. Δεν της το έδειξα άμεσα εξάλλου ανταπόκριση δεν έβλεπα αλλά δεν ήταν καθόλου αρνητική απέναντι μου. Κάθε άλλο.

Πριν αρκετές μέρες όμως δεν άντεξα και της είπα ότι νιώθω. Μου είπε ότι τη φέρνω σε πολύ δυκολη θέση και καταλήξαμε να τσακωθούμε. Έκτοτε δεν μιλάμε και της είπα να κάνει το ίδιο.

Χθες το απόγευμα έμαθα από μια γνωστή της ότι έχει φάει κόλλημα με έναν μεγαλύτερο της (6-7 χρόνια) τον οποίο κιόλας τυχαίνει να γνωρίζω φατσικά όμως γιατί δούλευε σε ένα βίντεο κλαμπ. Αντικειμενικά ο τύπος είναι μέτριος προς χάλια σε εμφάνιση ενώ αυτή που σας λέω αντικειμενικά είναι όμορφη. Το κορυφαίο που έμαθα είναι ότι τη φτύνει κιόλας... :shock:

Τώρα γιατί σας τα λέω όλα αυτά θα μου πείτε...

Ε γιατί απλά προσγειώθηκα απότομα. Πίστευα ότι θα μπορούσα να την κάνω δική μου με το χαρακτήρα μου, με την εμφάνιση μου, με το ακριβό αυτοκίνητο κτλπ αλλά έπεσα έξω. Δεν είμαι κάνας επιδειξίας ή ψωνισμένος ούτε έδειξα τέτοιο πράγμα προς θεού, απλά υπολόγισα ότι λίγο θα βοηθούσαν και αυτά. Τύχαινε να βγούμε με κοινούς της φίλους οι οποίοι ήταν λίγο παρ' τον ένα και χτύπα τον άλλο, όπως και αυτός που σας λέω...

Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι στον έρωτα ισχύει ο νόμος του Μέρφυ. Όταν κάτι φαίνεται ότι το έχεις και το θέλεις δεν το κάνεις δικό σου. Αν πάλι το αφήσεις μπορεί και να σε κυνηγήσει αυτό...

Στην περίπτωση μου δεν μέτρησε ούτε η εμφάνιση ούτε ντύσιμο, ούτε χαρακτήρας ούτε τπτ... Μέσα στις γιορτές ήμασταν μαζί συνέχεια, τώρα μακριά ο ένας από τον άλλο και τη σκέφτομαι πάρα πολύ.......... Δεν μπορώ να πώ ότι είμαι ερωτευμένος ή ότι την αγαπάω αλλά τη σκέφτομαι πολύ ...

Καμιά λύση να την ξεχάσω έχετε γιατί μου είναι πολύ δυκολο...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν λες πάλι καλά που την φτύνει ο άλλος, σκέψου να της τον κάρφωνε. Όχι ότι δεν μπορεί να γίνει αύριο μεθαύριο.

Πάντως πολύ συνειδητοποιημένο σε βρίσκω. Το ότι δεν μιλάτε δεν μου φαίνεται καλό πάντως. Εκτός και αν δεν θες καθόλου.

Τώρα για να την ξεπεράσεις, βρες άλλη - άλλες

Δημοσ.

Θα ήθελα πολύ πάντως να τα φτιάξει μαζί του. Θα είναι πολύ τεριαστό ζευγάρι...

Ρε βκδεκατρία, πόσο καιρό είσαι ερωτευμένος μαζί της; Μια μέρα; Για παραπάνω δεν σε κόβω

Δημοσ.

Το ότι δεν μιλάτε, δεν είναι απαραίτητα καλό. Θα συνεχίζεις να την φέρνεις στο μυαλό σου. Γι' αυτό, όπως είπε ο alxnks, ο έρωτας με έρωτα περνάει. Άντε καληνύχτα...

Δημοσ.

Δεν λες πάλι καλά που την φτύνει ο άλλος, σκέψου να της τον κάρφωνε. Όχι ότι δεν μπορεί να γίνει αύριο μεθαύριο.

Πάντως πολύ συνειδητοποιημένο σε βρίσκω. Το ότι δεν μιλάτε δεν μου φαίνεται καλό πάντως. Εκτός και αν δεν θες καθόλου.

Τώρα για να την ξεπεράσεις, βρες άλλη - άλλες

Παντως ενταξει.

Δημοσ.

Πριν κάνα χρόνο ξεκίνησα να κάνω παρέα με μια φίλη μου (ίδια ηλικία) με την οποία βγαίναμε μαζί, διαβάζαμε μαζί κτλπ. Όλα εξελίσσονταν στο φιλικό μέχρι που την ερωτεύτηκα. Δεν της το έδειξα άμεσα εξάλλου ανταπόκριση δεν έβλεπα αλλά δεν ήταν καθόλου αρνητική απέναντι μου. Κάθε άλλο.

Πριν αρκετές μέρες όμως δεν άντεξα και της είπα ότι νιώθω. Μου είπε ότι τη φέρνω σε πολύ δυκολη θέση και καταλήξαμε να τσακωθούμε. Έκτοτε δεν μιλάμε και της είπα να κάνει το ίδιο.

Χθες το απόγευμα έμαθα από μια γνωστή της ότι έχει φάει κόλλημα με έναν μεγαλύτερο της (6-7 χρόνια) τον οποίο κιόλας τυχαίνει να γνωρίζω φατσικά όμως γιατί δούλευε σε ένα βίντεο κλαμπ. Αντικειμενικά ο τύπος είναι μέτριος προς χάλια σε εμφάνιση ενώ αυτή που σας λέω αντικειμενικά είναι όμορφη. Το κορυφαίο που έμαθα είναι ότι τη φτύνει κιόλας... :shock:

Τώρα γιατί σας τα λέω όλα αυτά θα μου πείτε...

Ε γιατί απλά προσγειώθηκα απότομα. Πίστευα ότι θα μπορούσα να την κάνω δική μου με το χαρακτήρα μου, με την εμφάνιση μου, με το ακριβό αυτοκίνητο κτλπ αλλά έπεσα έξω. Δεν είμαι κάνας επιδειξίας ή ψωνισμένος ούτε έδειξα τέτοιο πράγμα προς θεού, απλά υπολόγισα ότι λίγο θα βοηθούσαν και αυτά. Τύχαινε να βγούμε με κοινούς της φίλους οι οποίοι ήταν λίγο παρ' τον ένα και χτύπα τον άλλο, όπως και αυτός που σας λέω...

Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι στον έρωτα ισχύει ο νόμος του Μέρφυ. Όταν κάτι φαίνεται ότι το έχεις και το θέλεις δεν το κάνεις δικό σου. Αν πάλι το αφήσεις μπορεί και να σε κυνηγήσει αυτό...

Στην περίπτωση μου δεν μέτρησε ούτε η εμφάνιση ούτε ντύσιμο, ούτε χαρακτήρας ούτε τπτ... Μέσα στις γιορτές ήμασταν μαζί συνέχεια, τώρα μακριά ο ένας από τον άλλο και τη σκέφτομαι πάρα πολύ.......... Δεν μπορώ να πώ ότι είμαι ερωτευμένος ή ότι την αγαπάω αλλά τη σκέφτομαι πολύ ...

Καμιά λύση να την ξεχάσω έχετε γιατί μου είναι πολύ δυκολο...

take the next bus ρεεεεεεεεεεει

Δημοσ.

Η στοργή έρχεται σ'αυτούς που την επιζητούν λιγότερο. Η εμφάνιση σου και οποιουδήποτε είναι ήσσονος σημασίας. Σημασία έχει πως φέρεσαι. Επίσης μπορεί να έμεινες πολύ καιρό στην "friend zone" και απλώς να μούχλιασε το θέμα.

Από την άλλη αντι να λες "δυστυχώς" κτλ γιατί δεν το βλέπεις αλλιώς; Αντί να είχες μείνει σε έναν μονόπλευρο βάλτο αγάπης, έκανες την κίνηση σου. Πολύ καλύτερο από το να μην τόλμαγες και να έμενες με το ΑΝ. Τουλάχιστον προσπάθησες.

Δημοσ.

Όταν ήμουν 20 είχα μια αντίστοιχη περίπτωση με σένα. Χυλόπιτες(σε μένα), βρισίματα, διαστήματα να μη μιλάμε κτλ. Σήμερα την έχω σύζυγο...

Συμπέρασμα...το ότι τσακωθήκατε δεν λέει και κάτι. Ούτε είναι κακό ότι ξέρει πλέον τα αισθήματά σου. Οπότε δεν θα έλεγα να τα παρατήσεις τόσο εύκολα. Απλά λίγο να βελτιώσεις τη στρατηγική σου. Μπορείς να αφήσεις λίγο καιρό να περάσει και να προσπαθήσεις να τη προσεγγίσεις πάλι.

Μπορείς να πείς καμια παπαριά (συγγνώμη που σε έφερα σε δύσκολη θέση, αλλά εκτιμώ πολύ τη φιλία μας και δεν θελω να τη χάσω...και μλκιες). Φυσικά δεν είναι πολύ καλό που είσαι πλέον στο Friend zone. Αλλά πλέον πρέπει να της ρίχνεις και κανα φτυσιματάκι...όχι απο πίσω σαν σκυλάκι.

Απο την άλλη...το ότι τα κατάφερα εγώ δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω...ρίξε μια ματιά και αλλου...μπορεί να να ζηλέψει (σίγουρα δηλαδή). Θα σε βοηθήσει να μπεις στην κατηγορία του επάθλου.

Δημοσ.

καλά νταξ η ιστορία που ξεκινάει φιλικά και στο τέλος καταλήγει να τη θέλουμε πρέπει μάλλον να έχει τύχει σε όλους μας.. :lol:

τράβα στο videoclub αγόρασε το battlefield (μαζί με το expansion) και αφού ξεκινήσεις να παίζεις θα ευχαριστείς το θεό που δε μιλάτε και μπορείς να καίγεσαι στο παιχνίδι με την ησυχία σου, χωρίς να σε ζαλίζει B)

Δημοσ.

Τα καλύτερα μαθήματα τα πέρνεις όταν τρώς κόλλημα με μία και αυτή σε παίζει και σε φτύνει... Στην περίπτωση σου δεν μας είπες αν σε έπαιζε καθόλου (το συνηθίζουν οι γυναίκες, ειδικά αυτές με τις τρελές ανασφάλειες). Εμένα μου είχε τύχει στα 16 μου με μία 23άρα. Κράτησε για 1,5 χρόνο σε στύλ φιλία που όμως αυτή ήξερε οτι την γούσταρα (αφου της την έπεφτα κάθε μέρα) και όποτε την κοπάγα για να βρώ κάτι άλλο μου πέταγε ένα κόκκαλο για να γυρίσω πάλι στο κόλημμα μου... Τώρα που είμαι 22 αυτή με κυνηγάει και εγω την φτύνω συνεχώς εδώ και 3 χρόνια. Εκέινη η περίοδος ήταν άσχημη για εμένα αλλα πήρα πολλά μαθήματα τα οποία με βοήθησαν να έχω μία πολυ όμορφη σχέση εδώ και 4 χρόνια με άλλη φυσικά.

Όλα σε καλό θα σου βγούνε αρκεί να πέρνεις μαθήματα απο τέτοιες εμπειρίες και να τα χρησιμοποιείς.

Υ.Γ. Κάποια στιγμή όταν θα είμαι ελεύθερος θα της τον εφορέσω μία και καλή για να πάρω το αίμα μου πίσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...