hal9001 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 έχω ενα θέμα με τον γάτα μου. πρίν 5-6 μέρες, το βράδυ, νιαούριζε συνέχεια σε σημείο να μου έχει σπάσει τα νεύρα. προσπαθούσα να παίξω bf3 και όλη την ώρα ανέβαινε στο πληκτρολόγιο πάταγε τα πλήκτρα και δε με άφηνε σε ησυχία. με τσάντισε τόσο πολύ που παράτησα το παιχνίδι, σηκώθηκα τον πλησίασα, γύρισα απότομα και τον έκλασα στην μούρη του δυνατά! μετά απο αυτό περιέργως ο γάτος ηρέμησε. καθόταν και με κοίταγε όσο συνέχισα τις ασχολίες μου. το θέμα είναι οτι απο τότε κάθε φορά που πέφτω για ύπνο και ξυπνάω, τον βλέπω να έχει ανέβει στο κρεβάτι και να προσπαθεί να μυρίσει τον κώλο μου! σαν να εθίστηκε στην κλανιά ένα πράγμα. τι να κάνω??
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ψεύδεσαι ασυστόλως, κλάνω πολύ συχνά τους γάτους μου και ουδέποτε με είδαν ως κάτι περισσότερο από φίλο.
hal9001 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 ε μήπως φταίει κάτι με τον συγκεκριμένο γάτο ?
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 μάλλον ετοιμάζεται να στον καρφώσει επειδή του την έσπασες
hal9001 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 μα δεν προσπαθεί να μου τον καρφώσει. έρχεται και πρσπαθεί α μυρίσει τον κώλο μου.. με μια τρομερή σπαστική επιμονή!
isay Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 [troll] έχω ενα θέμα με τον γάτα μου. πρίν 5-6 μέρες, το βράδυ, νιαούριζε συνέχεια σε σημείο να μου έχει σπάσει τα νεύρα. προσπαθούσα να παίξω bf3 κια όλη την ώρα ανέβαινε στο πληκτρολόγιο πάταγε τα πλήκτρα και δε με άφηνε σε ησυχία. με τσάντισε τόσο πολύ που παράτησα το παιχνίδι, σηκώθηκα τον πλησίασα, γύρισα απότομα και τον έκλασα στην μούρη του δυνατά! μετά απο αυτό περιέργως ο γάτος ηρέμησε. καθόταν με με κοίτα γε όσο συνέχισα τις ασχολίες μου. το θέμα είναι οτι απο τότε κάθε φορά που πέφτω για ύπνο και ξυπνάω, τον βλέπω να έχει ανέβει στο κρεβάτι και να προσπαθεί να μυρίσει τον κώλο μου! σαν να εθίστηκε στην κλανιά ένα πράγμα. τι να κάνω?? Ο γάτος σου πρέπει να κάνει σεξ και εσύ να αποκτήσεις κάποιο χόμπυ [/troll]
g_alkis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Άλλαξε διατροφή μήπως και σταματήσει ο γάτος να ορέγεται τον κώλο σου
firewalker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Στειρωμένος είναι; Αν στην σπάει πολύ στείλε τον για "ύπνο" και πάρε άλλον.
hal9001 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 σιγα μην τον στείλω για ύπνο επειδή μυρίζει τον κώλο μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις