Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ενα θέμα με τον γάτα μου.

πρίν 5-6 μέρες, το βράδυ, νιαούριζε συνέχεια σε σημείο να μου έχει σπάσει τα νεύρα. προσπαθούσα να παίξω bf3 και όλη την ώρα ανέβαινε στο πληκτρολόγιο πάταγε τα πλήκτρα και δε με άφηνε σε ησυχία.

με τσάντισε τόσο πολύ που παράτησα το παιχνίδι, σηκώθηκα τον πλησίασα, γύρισα απότομα και τον έκλασα στην μούρη του δυνατά!

μετά απο αυτό περιέργως ο γάτος ηρέμησε. καθόταν και με κοίταγε όσο συνέχισα τις ασχολίες μου.

το θέμα είναι οτι απο τότε κάθε φορά που πέφτω για ύπνο και ξυπνάω, τον βλέπω να έχει ανέβει στο κρεβάτι και να προσπαθεί να μυρίσει τον κώλο μου! σαν να εθίστηκε στην κλανιά ένα πράγμα. τι να κάνω??

Δημοσ.

μα δεν προσπαθεί να μου τον καρφώσει. έρχεται και πρσπαθεί α μυρίσει τον κώλο μου.. με μια τρομερή σπαστική επιμονή!

Δημοσ.

[troll]

έχω ενα θέμα με τον γάτα μου.

πρίν 5-6 μέρες, το βράδυ, νιαούριζε συνέχεια σε σημείο να μου έχει σπάσει τα νεύρα. προσπαθούσα να παίξω bf3 κια όλη την ώρα ανέβαινε στο πληκτρολόγιο πάταγε τα πλήκτρα και δε με άφηνε σε ησυχία.

με τσάντισε τόσο πολύ που παράτησα το παιχνίδι, σηκώθηκα τον πλησίασα, γύρισα απότομα και τον έκλασα στην μούρη του δυνατά!

μετά απο αυτό περιέργως ο γάτος ηρέμησε. καθόταν με με κοίτα γε όσο συνέχισα τις ασχολίες μου.

το θέμα είναι οτι απο τότε κάθε φορά που πέφτω για ύπνο και ξυπνάω, τον βλέπω να έχει ανέβει στο κρεβάτι και να προσπαθεί να μυρίσει τον κώλο μου! σαν να εθίστηκε στην κλανιά ένα πράγμα. τι να κάνω??

Ο γάτος σου πρέπει να κάνει σεξ και εσύ να αποκτήσεις κάποιο χόμπυ

[/troll]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...