viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομιζω απλως μετα απο καποια ηλικια κανουμε οικογενεια, αφοσιωνομαστε στη δουλεια, και δεν ανοιγομαστε και τοσο ευκολα στους αλλους. επειδη εχουμε τις οικογενειες και δουλειες επισης σε καλουν πολλες συναδελφισες σπιτι τους...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δεν ταιριάζουμε πνευματικά , πως να το πω....νιώθω πιο μόνος όταν είμαι μαζί τους , παρα όταν είμαι μόνος Σαββατο βράδυ καλή ώρα. Προτιμώ να κάτσω σπίτι παρα να βγω μαζί τους, όλο ποζεριά και μαλακία 30 χρονών γαιδούρια. ακολούθησε τα ενδιαφέροντα σου και μέσα από 'κει ίσως βρεις καινούργιους φίλους που να επικοινωνείτε
evabb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εχω ένα πρόβλημα απο μικρός. Δεν μπορώ να κάνω καινούριους φίλους. Οι παλιοι που έχω , δεν με γεμίζουνε. Προσπαθώ να γνωρίσω καινούρια ατομα , αλλά πιστεψτε με , δεν ξέρω πως. Ακούγεται κουφό το ξέρω , αλλά....πως κανουμε έναν φίλο? Πως γίνεται φίλος μας ο άλλος? Πως κάνεις καινούριους φίλους ? κοιτα υπαρχουν μερη που ειναι πιο ευκολο να κανεις γνωριμιες απο καποια αλλα. στην δουλεια πχ, στο σχολειο/πανεπιστημειο ειναι πιο ευκολο να γνωρισεις κοσμο απ οτι πχ στο σουπερ μαρκετ. απο την αλλη υπαρχει και το ιντερνετ στις μερες μας. απο την στιγμη που γνωρισεις τωρα μερικα ατομα, επιδιωκεις την συχνη επαφη μαζι τους. πχ αναλαμβανεις να κανεις ενα προτζεκτ μαζι τους, βγαινετε μαζι για φαγητο το μεσημερι. σιγα σιγα αναπτυσεται μια οικειοτητα και μετα ερχονται και οι φιλιες και οι πιο ουσιωδης κουβεντες.
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 κοιτα υπαρχουν μερη που ειναι πιο ευκολο να κανεις γνωριμιες απο καποια αλλα. στην δουλεια πχ, στο σχολειο/πανεπιστημειο ειναι πιο ευκολο να γνωρισεις κοσμο απ οτι πχ στο σουπερ μαρκετ. απο την αλλη υπαρχει και το ιντερνετ στις μερες μας. απο την στιγμη που γνωρισεις τωρα μερικα ατομα, επιδιωκεις την συχνη επαφη μαζι τους. πχ αναλαμβανεις να κανεις ενα προτζεκτ μαζι τους, βγαινετε μαζι για φαγητο το μεσημερι. σιγα σιγα αναπτυσεται μια οικειοτητα και μετα ερχονται και οι φιλιες και οι πιο ουσιωδης κουβεντες. αμα το κηνυγας οχι μονο δε θα ρθει,αλλα θα σε περασουνε και για creepy η πρηξα.
RottenLungs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά υπάρχουν ισορροπίες. Τώρα αν δεν μπορεί ο άλλος να το καταλάβει τότε ναι λογικό να τον περάσουν για περίεργο. Αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να επιδιώκεις να βγείς με κόσμο.
evabb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 αμα το κηνυγας οχι μονο δε θα ρθει,αλλα θα σε περασουνε και για creepy η πρηξα. δεν ειπα να το κυνηγαει σαν ψυχακιας. στο χαλαρω να πιανει τις ευκαιριες λεω. μερικα παραδειγματα ηταν αυτα. δλδ αν αυριο γνωρισει μια παρεα και του πουν θα παμε το σαβατο στο ταδε μαγαζι, ε αν αρνηθει γαμαει καθε πιθανοτητα.
Marria Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Το να παει στο αυριανο meeting το ξεχναμε τελειως?
zazik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 αμα το κηνυγας οχι μονο δε θα ρθει,αλλα θα σε περασουνε και για creepy η πρηξα. Αυτό ακριβώς φοβάμαι !!!
Marria Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Χαλαρα. Μη πας στο μιτινγκ ομως. Γιατι ρε συ να μη παει? Ενα πρωτο βημα θα ειναι να γνωρισει ατομα.
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δεν ειπα να το κυνηγαει σαν ψυχακιας. στο χαλαρω να πιανει τις ευκαιριες λεω. μερικα παραδειγματα ηταν αυτα. δλδ αν αυριο γνωρισει μια παρεα και του πουν θα παμε το σαβατο στο ταδε μαγαζι, ε αν αρνηθει γαμαει καθε πιθανοτητα. αλλο αυτο και αλλο να παει να πει σε 3 τυπαδες φιλους μεταξυ τους που γνωρισε πριν 5 λεπτα.να τους πει να πανε για καφε.
evabb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Το να παει στο αυριανο meeting το ξεχναμε τελειως? σωστο κι αυτο αν ειναι αθηνα Αυτό ακριβώς φοβάμαι !!! γιατι να σε περασουν για κριπι ρε συ; δεν θα πεσεις στα πατωματα κιολας να παρακαλας. σιγα σιγα και δεν πιεζεις καταστασεις.
g_alkis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Το να παει στο αυριανο meeting το ξεχναμε τελειως? Μου αρέσει που επιμένεις όμως
RottenLungs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Άσε ειδικά τώρα που οι μισοί είναι άρρωστοι και οι άλλοι διαβάζουνε είναι δύσκολο να βρεί κάποιον, γάμησε τα. Εγω τώρα μπαίνω για μπανάκι και σε καμια ωρίτσα πάω Γκάζι, αν ψήνεσαι έλα... Πάρε και ένα τραγουδάκι να ανέβεις... http://www.youtube.com/watch?v=v-yj1M6Bly0
Marria Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μου αρέσει που επιμένεις όμως Εχεις κατι αλλο να προτεινεις εσυ ? Στο πως να κανει καποιος γνωριμιες? Αν ναι πες το, το παιδι προτασεις θελει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις