Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 κοιτα μη σκασεις με καμια μπλουζα με σταμπα τετοια
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δε διάβασα τί εχουν γράψει ως τώρα τα παιδιά.. αλλά να σου πω εγώ τη δικιά μου εμπειρία.. εγώ επειδή αλλάζω συνέχεια τόπο διαμονής, χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω φίλους από την αρχή... η λύση είναι μια, δραστηριότητες και κολλάς με άτομα που είναι και αυτή στη δικιά σου φάση.... ξέρεις πόσους φίλους έχω κάνει; στο γυμναστήριο, στην καποείρα, στη 8εατρική ομάδα... ένα σωρό άτομα που δεν έχουν και φίλους και μάλιστα δεν κάνουν και τίποτα για να το αλλάξουν αυτό, αλλά μόλις τους πλησιάσεις και τους λες να κανονίσετε για κανά καφέ είναι πολύ χαρούμενοι.. και να πας στη συνάντηση εννοείται.. εγώ απορώ με κάτι άτομα που δε 8έλουν να πανε
evabb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 εχω βρεθει κι εγω πολλες φορες σε φαση να ξεμεινω απο φιλους γτ οι περισσοτεροι ειναι περαστικοι απο εδω, οποτε καθε μερικους μηνες/χρονια φτου κι απ την αρχη. ψυχοθφορο ρε λεω αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα.
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δεν ειναι το ιδιο για γυναικα παραδόξως, έχω κάνει πολλές φίλες!!! μία Βραζιλιάνα παντρεμένη με Έλληνα, η άλλη με μόνιμη σχέση εδω και 5 χρόνια και σχεδόν μηδέν φίλους, αλλες δυο απο ερασμους μια γαλλίδα,μια ισπανίδα, εντάξει αυτές επιστρέψαν πίσω, αλλά όσο ήταν εδώ περάσαμε πολυ ωραία, μια αγγλίδα που είχε ερωτική απογοήτευση στην Αγγλία, χωρισε μετα απο πολλά χρόνια και ήρ8ε Ελλάδα να κάνει την νταντά, μια ντόπια που όμως όλες οι κολλητές της πήγαν σε άλλη πόλη να σπουδάσουν.. τις αναφέρω όλες αυτές τις περιπτώσεις για να σου δωσω να καταλάβεις πόσα άτομα έχουν ανάγκη από φίλους..... και όμως όλους αυτούς εγώ τους πλησιάσα και απλά τους είπα δυο τρία πράματα για μένα, μου είπαν και αυτές... κάπου ξανασυναντηθήκαμε και μετά ειπαμε να κανονίσουμε για κανα καφε, κανά ποτό...
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 παραδόξως, έχω κάνει πολλές φίλες!!! μία Βραζιλιάνα παντρεμένη με Έλληνα, η άλλη με μόνιμη σχέση εδω και 5 χρόνια και σχεδόν μηδέν φίλους, αλλες δυο απο ερασμους μια γαλλίδα,μια ισπανίδα, εντάξει αυτές επιστρέψαν πίσω, αλλά όσο ήταν εδώ περάσαμε πολυ ωραία, μια αγγλίδα που είχε ερωτική απογοήτευση στην Αγγλία, χωρισε μετα απο πολλά χρόνια και ήρ8ε Ελλάδα να κάνει την νταντά, μια ντόπια που όμως όλες οι κολλητές της πήγαν σε άλλη πόλη να σπουδάσουν.. τις αναφέρω όλες αυτές τις περιπτώσεις για να σου δωσω να καταλάβεις πόσα άτομα έχουν ανάγκη από φίλους..... και όμως όλους αυτούς εγώ τους πλησιάσα και απλά τους είπα δυο τρία πράματα για μένα, μου είπαν και αυτές... κάπου ξανασυναντηθήκαμε και μετά ειπαμε να κανονίσουμε για κανα καφε, κανά ποτό... το "εχω αναγκη απο φιλους" ειναι σχετικο.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 μία Βραζιλιάνα παντρεμένη με Έλληνα αυτήν δεν την άφηνε ο άνδρας της να κάνει φιλίες
zazik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια , αυτό που με τρομάζει , και φυσικά έχει γίνει κατα καιρους... Είναι ότι ο καθένας έχει τις παρεες του και τους φ΄λους του , τί να με κάνει εμένα? Οπότε ναι μεν πάμε για κανα καφε με 2-3 παιδιά , αλλά δεν γίνονται φίλοι , εξαφανίζονται , έχουνε άλλα στην ζωή τους. έτσι , δεν μπορώ να "κολλήσω" με άλλα άτομα.ΚΑταλάβατε?
viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 οι αντρες εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να κανουν φιλους μεσα απο αθληματα οσο ποιο ανταγωνιστικα τοσο το καλυτερο Ρε παιδια , αυτό που με τρομάζει , και φυσικά έχει γίνει κατα καιρους... Είναι ότι ο καθένας έχει τις παρεες του και τους φ΄λους του , τί να με κάνει εμένα? Οπότε ναι μεν πάμε για κανα καφε με 2-3 παιδιά , αλλά δεν γίνονται φίλοι , εξαφανίζονται , έχουνε άλλα στην ζωή τους. έτσι , δεν μπορώ να "κολλήσω" με άλλα άτομα.ΚΑταλάβατε? το εχεις παρει ολο λαθος το θεμα α σημειωση ζουμε στην εποχη του εγωισμου λενε οι κοινωνιολογοι εξου και διαφορετικες ασθενειες
zazik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 το εχεις παρει ολο λαθος το θεμα α σημειωση ζουμε στην εποχη του εγωισμου λενε οι κοινωνιολογοι εξου και διαφορετικες ασθενειες Δηλαδή? Πες μου , νομίζω ότι εγώ κάνω κάτι λάθος , και στο τέλος γίνομαι ανεπιθύμητος.
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια , αυτό που με τρομάζει , και φυσικά έχει γίνει κατα καιρους... Είναι ότι ο καθένας έχει τις παρεες του και τους φ΄λους του , τί να με κάνει εμένα? Οπότε ναι μεν πάμε για κανα καφε με 2-3 παιδιά , αλλά δεν γίνονται φίλοι , εξαφανίζονται , έχουνε άλλα στην ζωή τους. έτσι , δεν μπορώ να "κολλήσω" με άλλα άτομα.ΚΑταλάβατε? αυτο ειναι ενα θεμα..μερικοι ειναι πολυ κολλημενοι.εχει τυχει να εχω παει για καφε και να με πρηζουν για τον/την κολλητο/η..αμα ξεκιναγα να αλλαξω θεμα τσουπ ο/η κολλητος/η μου κανει αυτο!ΧΕΣΤΗΚΑ για να κανουμε ΕΜΕΙΣ παρεα βγηκαμε οχι για να μου πεις ολα τα κατορθωματα των φιλων σου. αυτα συμβαινουν...καποια στιγμη θα πετυχεις καποιον που θα ειναι σε ιδια φαση να ψαχνετε οπως και εσυ.δεν μπορουν ολες οι προσπάθειες να βγουν επιτυχείς αλλα γνωριζεις κοσμο και περνεις εμπειριες.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αγόρασε 2 χειριστήρια xbox 360 για το PC και αγόρασε το Pro 2012 k τ Fifa 12 και θα δεις για πότε θα κάνεις φίλους
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 αυτήν δεν την άφηνε ο άνδρας της να κάνει φιλίες όχι απλά η κοπέλα είχε μόνο ένα χρόνο στην Ελλάδα...δικό μου το λάθος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις