stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 βασικά, 8α συμφωνήσω με τους παραπάνω σε αυτή τη σελίδα (ελπίζω να μη με πάει στην επόμενη).... Κι εγώ από τότε που έκοψα τα "αααααααααααααχ θέλω μια κολλητή, να με καταλαβαίνει, να με αγαπάει γι΄αυτό που είμαι, να την εμπιστεύομαι, να είμαστε κώλος και βρακί" βρήκα την υγειά μου, κάνω πράγματα με ανθρώπους, περνάμε πολύ καλά, με νοιάζονται όσο μπορούν, δε θα κόψουν και φλέβα δηλαδή και περνάμε ευχάριστα την ώρα μας. Σταμάτησα δηλαδή να έχω πολλές απαιτήσεις από τους άλλους, απλά κοιτάω να βρίσκω άτομα που τα εκτιμάω γι' αυτό που είναι, για τις δυνατότητές τους, για την ηθική τους, για την ευγένειά τους, έτσι ώστε όχι μόνο να ταιριάζουμε αλλά και να μπορούν κάποιες φορές να αποτελέσουν πρότυπο για μένα, να με επηρεάζουν σωστά και όχι αρνητικά. Το ότι δεν έχουν την όρεξή σου αυτοί που έχουν ήδη παρέες και είναι κατασταλαγμένοι είναι σχεδόν σίγουρο, προσπάθησα να πλησιάσω τέτοια άτομα και όντως δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση για νέες γνωριμίες, αλλά υπάρχουν πολλά άτομα που είναι στην ίδια φάση με σένα και θέλουν φίλους... και να είσαι κοινωνικός, όταν βρίσκεσαι σε ένα χώρο, ψιλοκουβέντιαζε με τους ανθρώπους.. επίσης ο χαιρετισμός παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, ένας εγκάρδιος και ζεστός χαιρετισμός, ένα χαμόγελο πάντα μας κερδίζει, ακόμα και τίποτα άλλο να μην πεις έχεις ήδη δημιουργήσει συμπάθεια.
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 παραδόξως, έχω κάνει πολλές φίλες!!! μία Βραζιλιάνα παντρεμένη με Έλληνα, η άλλη με μόνιμη σχέση εδω και 5 χρόνια και σχεδόν μηδέν φίλους, αλλες δυο απο ερασμους μια γαλλίδα,μια ισπανίδα, εντάξει αυτές επιστρέψαν πίσω, αλλά όσο ήταν εδώ περάσαμε πολυ ωραία, μια αγγλίδα που είχε ερωτική απογοήτευση στην Αγγλία, χωρισε μετα απο πολλά χρόνια και ήρ8ε Ελλάδα να κάνει την νταντά, μια ντόπια που όμως όλες οι κολλητές της πήγαν σε άλλη πόλη να σπουδάσουν.. τις αναφέρω όλες αυτές τις περιπτώσεις για να σου δωσω να καταλάβεις πόσα άτομα έχουν ανάγκη από φίλους..... και όμως όλους αυτούς εγώ τους πλησιάσα και απλά τους είπα δυο τρία πράματα για μένα, μου είπαν και αυτές... κάπου ξανασυναντηθήκαμε και μετά ειπαμε να κανονίσουμε για κανα καφε, κανά ποτό... ας σκεφτουμε τα 4 υποθετικα σεναρια για το τι σκεφτεται ο αλλος. γυναικα πλησιαζει γυναικα (Omg we gonna be best friends forevah!) γυναικα πλησιαζει αντρα ( ωπα,πουτσο θελει) αντρας πλησιαζει γυναικα(νταξει κλασσικος πεφτουλας) αντρας πλησιαζει αντρα( GTFO HOMO) τωρα καταλαβαινεις γιατι οι γυναικες εχουν 50 φιλες οι οποιες βριζει η μια την αλλη πισω απο τη πλατη τους και γιατι οι αντρες εχουν 2-3 φιλους που τους εχουν απο το λυκειο μεχρι...παντα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 βασικά, 8α συμφωνήσω με τους παραπάνω σε αυτή τη σελίδα (ελπίζω να μη με πάει στην επόμενη) έπαιξες-έχασες
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 έπαιξες-έχασες Θα παμε για καπουτσινο τελικα? Θελω να σε πιασω φιλο.
Bspus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ισως καπου να δημιουργειται και παρεξηγηση με τους ορισμους. Αυτο που καποιος εννοει οταν λεει "φιλος" μπορει να ειναι το ιδιο που καποιος αλλος ονομαζει "γνωστος", η το "κολλητος" για τον ενα μπορει να ειναι απλος "φιλος" για τον αλλο. Προσωπικα δεν δινω πολλη σημασια σε τετοιος διαχωρισμους γιατι ειναι ανουσιοι. Αμα κανω παρεα με καποιον επειδη το θελω και οχι επειδη ειμαι υποχρεωμενος μονο (λογω δουλειας πχ η αλλης υποχρεωσης) θεωρω οτι ειναι φιλος. Για το πως θα κανεις αλλους φιλους νομιζω εχει εξαντληθει το θεμα. Πρεπει να προσεχεις τη λεπτη ισορροπια του να δειξεις σε καποιον οτι το συμπαθεις αλλα οχι οτι τον εχεις αναγκη η οτι σου λειπει η κοινωνικη επαφη, γιατι αυτο αμεσως απωθει τους ανθρωπους. Ακομα και οταν το συνειδητοποιεις οτι ετσι ειναι, αμα σου τυχει συνεχιζει να σε ενοχλει. Την ισορροπια αυτη τη βρισκεις διαισθητικα. Εχω παρατηρησει οτι οι ανθρωποι που δυσκολευονται να κανουν φιλους ενω θελουν και δινουν την εντυπωση οτι ειναι creepy οπως αναφερθηκε, συνηθως εχουν προβλημα να τη βρουνε.
zazik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αυτό πάντως που βιώνω εγώ , είναι ότι οι άνθρωποι δεν θέλουνε να κάνουνε καινούριους φίλους. Εχουνε τα προβλήματά τους , έχουνε 2-3 φίλους απο παλιά , δεν γουστάρουνε να φύγουνε απο αυτή την υποτιθέμενη ασφάλεια.
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ισως καπου να δημιουργειται και παρεξηγηση με τους ορισμους. Αυτο που καποιος εννοει οταν λεει "φιλος" μπορει να ειναι το ιδιο που καποιος αλλος ονομαζει "γνωστος", η το "κολλητος" για τον ενα μπορει να ειναι απλος "φιλος" για τον αλλο. To αυτο.Βγαινουμε με μια κοπελα στην παρεα η οποια θεωρει ΟΛΟ τον κοσμο κολλητους. Δε ξερω πως νιωθουν αλλα μου φαινεται τελειως fail να ανοιγεσαι ετσι και να λες τον καθενα α ο κολλητος μου ο ταδε η κολλητη μου εκεινη κλπ . Δε καταλαβαινουν την διαφορα? Δε θελουν να την καταλαβουν? Επειδη βγηκαμε 5-10-50 φορες με καποιον για καφε δεν εγινε και φιλος μας ξερωγω .
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Και αυτό που βιώνει κάποιος όταν βλέπει οράματα, είναι το ότι βλέπει οράματα. Δεν σημαίνει όμως ότι τα οράματα είναι αληθινά.
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Τραγικη ειρωνια αλλα εγω παλι θελω να κανω περα ενα ατομο αλλα δεν ξερω πως. Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα.
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 τωρα καταλαβαινεις γιατι οι γυναικες εχουν 50 φιλες οι οποιες βριζει η μια την αλλη πισω απο τη πλατη τους και γιατι οι αντρες εχουν 2-3 φιλους που τους εχουν απο το λυκειο μεχρι...παντα έχω σιχαθεί να το ακούω αυτό το σενάριο.. ότι οι γυναίκες βρίζουν η μία την άλλη πίσω από την πλάτης της, φαίνεται πως τέτοιες γυναίκες γωρίζεις εσύ, εγώ έχω βρει αξιόλογα κορίτσια που μαγαπάνε και τις αγαπάω... κι επίσης.. ότι η μια προσπαθεί να κλέψει τον γκόμενο της άλλης ενώ ΕΣΕΙΣ οι άντρες δεν το κάνετε αυτό.... κούνια που σας κούναγε.... ναι είναι γεγονός, ότι δε θα προσπαθήσετε... αλλά δε θα αντισταθήτε και όλας
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 κι επίσης.. ότι η μια προσπαθεί να κλέψει τον γκόμενο της άλλης ενώ ΕΣΕΙΣ οι άντρες δεν το κάνετε αυτό.... κούνια που σας κούναγε.... ναι είναι γεγονός, ότι δε θα προσπαθήσετε... αλλά δε θα αντισταθήτε και όλας οχι ρε stavi , απλα αμα μεινει μονη της η κοπελα να μην την παρηγορησει καποιος γνωστος ? Ασε που πολλες φορες μπορει να παιξει και πασα.
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 οχι ρε stavi , απλα αμα μεινει μονη της η κοπελα να μην την παρηγορησει καποιος γνωστος ? Ασε που πολλες φορες μπορει να παιξει και πασα. δεν είσαι μόνο athlios είσαι και asxetos 1
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Να του το πεις στα ισια δε παιζει ε? Αμα του το πω στα ισια παιζει να φαει πολυ βρισιμο για οσα εχει κανει.Και δεν θελω να χαλαστω για ενα ατομο οπως αυτο.Θα δειξει.
viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αυτό πάντως που βιώνω εγώ , είναι ότι οι άνθρωποι δεν θέλουνε να κάνουνε καινούριους φίλους. Εχουνε τα προβλήματά τους , έχουνε 2-3 φίλους απο παλιά , δεν γουστάρουνε να φύγουνε απο αυτή την υποτιθέμενη ασφάλεια. η ελλαδα ειναι μια βαθια συντηριτικη κοινωνια επισης εκτος απο τους φιλους τους εχουν και τους γονεις τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις