Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Θα παμε για καπουτσινο τελικα? Θελω να σε πιασω φιλο. πάμε, αλλά φοβάμαι να 'ρθω μόνος μου. Θα ρωτήσω και τη Σταύη
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δεν είσαι μόνο athlios είσαι και asxetos Aνοιξε μου τη καρδια σου. Εκτος αν θες να ρθεις παρεα στον καπουτσινο με τον Jimmy Humuhumunukunukuapuah .
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Επειδη βγηκαμε 50 φορες με καποιον για καφε δεν εγινε και φιλος μας ξερωγω έγινε ο μαλάκας που βγαίνει μαζί μας για καφέ και νομίζει πως είναι και φίλος μας.. πφφφ το μαλάκα
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 έγινε ο μαλάκας που βγαίνει μαζί μας για καφέ και νομίζει πως είναι και φίλος μας.. πφφφ το μαλάκα Aυτο ειναι μεγαλυτερη καφριλα, αν δε δειξεις στον αλλον οτι πρεπει να παρει το πουλι , εσυ φταις.Εκτος αν δε καταλαβαινει, τοτε φταιει η μαμα του.
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 πάμε, αλλά φοβάμαι να 'ρθω μόνος μου. Θα ρωτήσω και τη Σταύη εγώ στο είπα... είμαι μέσα για νέες ΦΙΛΙΕΣ... εσύ μου το μασούσες....
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ταιριαζει απιστευτα με την πρωτη σειρα της υπογραφης σου. Μπραβο. εγώ στο είπα... είμαι μέσα για νέες ΦΙΛΙΕΣ... εσύ μου το μασούσες.... υπαρχει φιλια μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 εγώ στο είπα... είμαι μέσα για νέες ΦΙΛΙΕΣ... εσύ μου το μασούσες.... ήταν παρεξήγηση. Σε είχα περάσει για έναν παλιό μου έρωτα
viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ήταν παρεξήγηση. Σε είχα περάσει για έναν παλιό μου έρωτα κλαιω
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Aυτο ειναι μεγαλυτερη καφριλα, αν δε δειξεις στον αλλον οτι πρεπει να παρει το πουλι , εσυ φταις.Εκτος αν δε καταλαβαινει, τοτε φταιει η μαμα του. Εγώ ξέρεις τι αντιλαμβάνομαι άθλιε; ότι δυσκολεύεσαι τόσο πολύ να αποκαλέσεις κάποιον φίλο σου, επειδή δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς και στις υποχρεώσεις που έχει ένας φίλος... εγώ πολύ γρήγορα θα αποκαλέσω κάποιον φίλο, αρκεί να τον γνωρίζω, να μιλάμε, να κάνουμε κάποιες δραστηριότητες μαζί, να έχουμε πάει κάποιες φορές για καφέ... ή ακόμα και να μιλάμε μόνο όταν βλεπόμαστε στο γυμναστήριο, πρώτον γιατί μου βγαίνει αβίαστα να νιώσω σαν φίλη και να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων... μπορώ να τον ακούσω αν χρειαστεί, ακόμα κι αν δεν τον γνωρίζω καλά, μπορώ να το καλέσω αν βγω με την παρέα μου κι αυτός μου εκφράσει το παράπονο ότι δεν έχει κάτι να κάνει σήμερα παρασκευή βράδυ, μπορώ ακόμα και να τον βοηθήσω αν περνάει από το χέρι μου.. και δεύτερον τον αποκαλώ φίλο, για να τον ξεχωρίσω από τους άλλους που δε μιλάμε καθόλου και είναι απλά κάποιοι άνθρωποι, αν τους δω στο δρόμο, δε θα γυρίσω να τους πω "επ Αντρέα, πώς απο δω, τι λεεί;" απλά θα τους προσπεράσω και δε θα ξέρω τίποτα γι'αυτούς τώρα αν εσύ περιμένεις ο άλλος να κάνει τις τρελές θυσίες για να τον αποκαλέσεις φίλο ή να έχετε φάει ψωμί και αλάτι μαζί... δεχτό κι αυτό... απλά ο καθένας πως το βλέπει... και πως το αντιλαμβάνεται
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδη για σενα ποιος ειναι ο γνωστος ρε stavi ? Αν ολοι οι αλλοι ειναι φιλοι.
viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 acquaintances > friends > best friends> soul mates επειδη σας βλεπω και το ζοριζεται το θεμα
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 γνωστός είναι ο υπάλληλος που βλέπω κάθε μέρα και με εξυπηρετεί, για παράδειγμα πας κάθε μέρα στο ίδιο περίπτερο, αυτόν τον άνθρωπο τον βλέπεις κάθε μέρα, ξέρεις ότι είναι εκεί από τις 9 το πρώι μέχρι τις 12 το βράδυ, μπορεί να τον έχεις πετύχει καμιά φορά και με την οικογένειά του, ξέρεις αρα ότι έχει 2 παιδιά και μια άσχημη σύζυγο, του λες μονο καλημέρα ενα λακι στραικ και ευχαριστώ.... αυτός είναι γνωστός... δεν είναι άγνωστός.. ούτε όμως και φίλος.. αλλά ούτε και εχθρός, μπόρει λίγο ρουφιάνος γιατί ξέρει τι ψωνίζεις...
g_alkis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Κάνε φίλο τον περιπτερά. Έχεις να κερδίσεις πολλά.
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 γνωστός είναι ο υπάλληλος που βλέπω κάθε μέρα και με εξυπηρετεί, για παράδειγμα πας κάθε μέρα στο ίδιο περίπτερο, αυτόν τον άνθρωπο τον βλέπεις κάθε μέρα, ξέρεις ότι είναι εκεί από τις 9 το πρώι μέχρι τις 12 το βράδυ, μπορεί να τον έχεις πετύχει καμιά φορά και με την οικογένειά του, ξέρεις αρα ότι έχει 2 παιδιά και μια άσχημη σύζυγο, του λες μονο καλημέρα ενα λακι στραικ και ευχαριστώ.... αυτός είναι γνωστός... δεν είναι άγνωστός.. ούτε όμως και φίλος.. αλλά ούτε και εχθρός, μπόρει λίγο ρουφιάνος γιατί ξέρει τι ψωνίζεις... Kαπνιζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις