Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@nico89 εξηγεισε τα τεστ

@ζαζικ βρισκεσαι χωρις δουλεια χωρις λεφτα και πεσμενος ψυχολογικα και ταυτοχρονα με ολα τα αλλα επηρεασε τον χαρακτηρα σου/τροπο σκεψης και οπως αλλιως θες ορισε το...

----------------------------------

το μονο σιγουρο ειναι οτι οπως τα καταφεραν θα καταντησουμε αμερικη-αγγλια οι περισσοτεροι να εχουν απο εναν ψυχολογο-ψυχοθεραπευτη :P

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί έμπαινε από διαφορετικές ip? με ένα πρόγραμμα που του είχε φτιάξει ο Παντζάμπι για "προστασία".....

Κάτι τέτοιο μου χε πει, μερικές μέρες πριν είχαμε σχετική συζήτηση.

όσον αφορά τις γνωριμίες μέσω νετ... κι εγώ ήμουν ψιλοπροκατειλημμένη, έλα μωρέ, σκεφτόμουνα, αυτά είναι για τους κομπλεξικούς... αλλά τελικά άρχισα να αναθεωρώ...

μπορείς να γνωρίσεις σταδιακά τον άλλον, να μάθεις πράγματα γι΄αυτόν, για τα ενδιαφέροντά του, να δεις αν ταιριάζεις και τελικά να κανονίσεις και γνωριμία απο κοντά....

Δημοσ.

To αυτο.Βγαινουμε με μια κοπελα στην παρεα η οποια θεωρει ΟΛΟ τον κοσμο κολλητους. Δε ξερω πως νιωθουν αλλα μου φαινεται τελειως fail να ανοιγεσαι ετσι και να λες τον καθενα α ο κολλητος μου ο ταδε η κολλητη μου εκεινη κλπ . Δε καταλαβαινουν την διαφορα? Δε θελουν να την καταλαβουν? Επειδη βγηκαμε 5-10-50 φορες με καποιον για καφε δεν εγινε και φιλος μας ξερωγω

.

Ειναι καποιοι ανθρωποι (γυναικες πιο συχνα αλλα οχι αποκλειστικα) που θεωρουν οτι ανεβαινουν στα ματια των υπολοιπων αμα δειξουν οτι εχουν πολλους φιλους. Φυσικα αυτο μπορει να γινει μονο εμμεσα για να μην καρφωθεις ως ψωνιο (η τουλαχιστον νομιζουν οτι ετσι δεν καρφωνονται). Οποτε αμα αναφερεται σε τοσους ανθρωπους ως κολλητους η φιλους προκυπτει οτι εχει παρα πολλους.

Ειναι το παιχνιδι που παιζουνε πολλοι με τους φιλους του facebook (ποιος εχει περισσοτερους αγνωστους φιλους) αλλα το εχουν μεταφερει στην πραγματικη ζωη.

Δημοσ.

μπορείς να γνωρίσεις σταδιακά τον άλλον, να μάθεις πράγματα γι΄αυτόν, για τα ενδιαφέροντά του, να δεις αν ταιριάζεις και τελικά να κανονίσεις και γνωριμία απο κοντά....

και ετσι μερικες φορες μπορει να υπαρξει μια δυνατη σχεση, φιλιας

η τεχνολογια μας ενωνει(®techblog.gr);)

Δημοσ.

1) Πας σε συναντήσεις του αγαπημένου σου φόρουμ και όλο και με κάποια άτομα θα υπάρξει χημεία.

2) Πας σε συναυλίες κλπ. Γενικά όχι όλο μέσα μοναξιά.

3) Γνωρίζεις φίλους φίλων που μπορεί να ταιριάξετε καλύτερα τελικά.

4) Χαλαρά, μην ζορίζεις τα πράγματα. Οι φίλοι δεν θέλουν λουρί για να μείνουν δίπλα σου.

Δημοσ.

βεβαια εγω εχω περιπτωση να μην εχω καν τωρινους φιλους αυτην την στιγμη.

α ρε Κώστα, μ' εκάνεις και γελάω...

δεν είπαμε ότι είμαστε φίλοι?

εγώ λέω να ανοίξουμε ακόμα ένα θέμα, αυτοί που 8έλουν να γίνουν φίλοι..

εμένα ρε μ' αρέσουν πάρα πολύ οι φίλοι, και όσους και να χω ποτέ δε νιώθω ότι έχω αρκετούς, θέλω πάντα να γνωρίζω περισσότερους.. μ΄αρέσει να χω πολλούς φίλους και μερικοί είναι τόσο αξιόλογα παιδιά που είναι κρίμα να μην είναι φίλοι σου.

Δημοσ.

εμένα ρε μ' αρέσουν πάρα πολύ οι φίλοι, και όσους και να χω ποτέ δε νιώθω ότι έχω αρκετούς, θέλω πάντα να γνωρίζω περισσότερους.. μ΄αρέσει να χω πολλούς φίλους και μερικοί είναι τόσο αξιόλογα παιδιά που είναι κρίμα να μην είναι φίλοι σου.

Παρατηρω μια αμετροεπεια ως προς τον ορο "φιλια";

Ο φιλος κανει αμετρητα χιλιομετρα σε κακη χρονικη στιγμη αν χρειαστει για επισκεψεις σε νοσοκομειο (χτυπα ξυλο). Οταν ο φιλος ζηταει τα κλειδια του σπιτιου σου τα δινεις χωρις να ρωτας γιατι. Γενικα απ' οτι σου συμβαινει τα περισσοτερα τα ξερει καλυτερα δεν χρειαζεται σχεδον ποτε "εισαγωγη", παντα ξερει. Και για οσο καιρο και να χαθει ο ενας απο τον αλλο δεν ξεκινας με τα "επ τι κανεις που χαθηκες;" γιατι ποτε δεν νιωθεις οτι χαθηκατε. Αυτοι ποσοτικα σιγουρα δεν γεμιζουνε ομαδα μπασκετ οπως και σιγουρα δεν μιλανε για μπασκετ κι ας ειναι το παθος τους οταν εσενα δεν σ' αρεσει, δεν ειστε παρεακι απο συμβαση.

Ολοι οι αλλοι ειναι γνωστοι, συγγενεις, συναδελφοι, πρωην συμμαθητες, καποιοι που ηξερες ξερεις, μιλας, γελας, ξεχνας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...