prezakis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Παίδες καλησπέρα, Μόλις πήρα Site: αυτή εδώ τη ζυγαριά. Με μια πρώτη ματιά μου φαίνεται αρκετά καλή. Έχω μία ερώτηση όμως. Κύριος λόγο αγοράς είναι η γυναίκα μου που βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης. Ο προβληματισμός μου είναι πότε ξεκινάει η λιπομέτρηση γιατί κατά τη διάρκειά της περνά ηλεκτρικό ρεύμα από το σώμα του χρήστη. Το εγχειρίδιο εκεί που αναφέρει τον τρόπο χρήσης για λιπομέτρηση λέει να μην γίνεται χρήση από εγκύους. Πήρα τηλ στην κατασκευάστρια εταιρία και από το service μου είπαν καλύτερα να την επιστρέψω. Σαν ζυγαριά με καλύπτει και επιπλέον βαριέμαι πολύ τη διαδικασία της επιστροφής. Αν φοράει παπούτσια(ο πάτος πλαστικό ή ξύλο) δεν είναι μονωτικό υλικό και αμέσως μετά τη ζύγιση που ξεκινά η λιπομέτρηση σηκώνεται από την ζυγαριά, θα έχει θέμα; Με το φτωχό μου μυαλό σκέφτομαι ότι το ρεύμα ξεκινά να περνά από το σώμα αμέσως μετά τη ζύγιση (και για οικονομία μπαταρίας). Άρα αν πατάει στη ζυγαριά με μονωμένα κάτω άκρα και επιπλέον σηκώνεται όταν ξεκινά η διαδικασία λιπομέτρησης θα έχει θέμα; Έχει κανείς εμπειρία πάνω σ' αυτό; Αντώνης.
taazz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 αν σου αρέσει η ζυγαριά κράτα την και πάρε μια απλή για την γυναίκα σου από το supermarket προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα με τίποτα σε έγκυο ακόμα και αν την είχα μέσα σε κλωβό φάραντεϊ.
prezakis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ναι αυτό είναι αλήθεια δεν αξίζει να ρισκάρεις... Είμαι σίγουρος ,όμως, ότι αν προτείνω να πάρουμε 2η ζυγαριά θα μου πει ότι είναι περιττό έξοδο. Οπότε σίγουρα με 1 ζυγαριά θα μείνουμε. Δεν πειράζει, να μην ζυγίζεται έτσι δεν θα αγχώνεται και για τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα