~PNS~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εκλάπει Honda Civic VTI του 96 χρώματος "ποντικί-γκρί" με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΑ-6260 από την περιοχή Αργυρούπολη Αττικής!!! Το αμάξι είναι αυτό: ΠΡΟΣΟΧΗ: Το αμάξι δεν έχει αυτό το συγκεκριμένο καπό εμπρός! είναι στο χρώμα του αυτοκινήτου!!!! όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνίσει στο παρακάτω τηλέφωνο: 6972253207 (Παρακαλώ πολύ αν έχω κάνει λάθος στην επιλογή του Forum να μη διαγραφεί το topic και απλά να μεταφερθεί )
~PNS~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 κανένα up.. μπας και δεν το εχει πάρει κανένας πρέφα ότι έχει κλαπεί....? ;/
pamelouketo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Να υποθέσω ότι δεν ήταν ασφαλισμένο,έ; Στο "κρατάω" και ψηλά,μη στραβώνεις...
Pantelwolf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 κλέβουν και αμάξια του 96? Να η κρίση... Να ανησυχώ και για το σαραβαλάκι μου
~PNS~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Το συγκεκριμένο αμάξι όσο και παλιώσει την αξία του την κρατάει.. και κάποιος το σήκωσε για να το ευχαριστηθεί!! Και μάλλον τον καταφέρνει.. αφού δε μπορούν τα περιπολικά να το προλάβουν... (τι να πει κανείς... αν δεν βγεις μόνος σου για περιπολία δεν θα καταφέρεις τίποτα)
pamelouketo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τιλέρε Παντέλο,μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων κι άμα ροπιάσει τύφλα νάχουν τα τουρμπάτα,γαμιστλέραμπλ είναι. Φιλαράκι (ένστολε),τζίτζιλο τόχες γι αυτό στο δαγκώσανε,κρίμα το μεράκι σου... Ασφάλεια κλοπής,η μόνη άμυνα απέναντι στην επέλαση των βαρβάρων. ...ας το τσουλήσει σμπρώχνοντας και κάποιος mod στα "αμάξια"...
xlapacas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 .. αφού δε μπορούν τα περιπολικά να το προλάβουν... :-D σε αυτην εδω την πιστα μπορει να το εχουνε!!! http://www.youtube.com/watch?v=JkszEljzi5Q
~PNS~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 είναι γνωστού μου η πίστα... δεν υπάρχει κάτι εκεί πέρα
Kapws Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αχ αυτό το hondάκι έχει κάνει ζημιά!! Μακάρι να το βρεις το συντομότερο δυνατόν και άθικτο!
Ntinaras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 γνωστο μου φαινεται.δουλευες ποτε στο πρακτικερ?
k0nan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου αυτό το πήρε το μάτι μου στο γκέττο στα άνω λιόσια , αύριο θα σου πώ σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα