Hamurabi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια. εχω ενα ενιαιο σαλονι/κουζινα και οταν βλεπω ταινιες και η συζηγος κανει δουλειες στην κουζινα ενοχλουμαι καπως απτα φωτα κτλ. Υπαρχει καποιο πτυσομενο διαχωριστικο χωρου/παραβαν το οποιο ομως να ειναι μεγαλο; οσα εχω δει ειναι 2 μετρα πλατος. εγω θαθελα 4 μετρα πλατος και 2 μετρα υψος. Ευχαριστω
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Κουρτινα ? Φθηνο σχετικα και πιο ευελικτο (αφου το προβλημα ειναι η θεαση ταινιων) (αν ειναι χαμηλοταβανο οπως πολλα διαμερισματα) Αλλιως δυο παραβαν η κατασκευη δικια σου (πανευκολο)
μαφαλντα Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου δώσε την δουλειά στον Zoranb. Link
Hamurabi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Κουρτινα οχι γιατι δε θα φαινοταν ωραια να διασχιζει το σαλονι μια κουρτινα. Bluesattack, σωστη ιδεα, αγοραζω 2-3 ιδια και τελειωνει η υποθεση.
yanc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εχω δει κατασκευη με ραγα στο ταβανι οπου κρεμονται ελαφρια πανελ, σαν παραβαν μεχρι λιγα εκατοστα απο το πατωμα, με πανι ή ταπετσαρια και μαζευεται σαν "φυσαρμονικα" ή συρομενα οποτε χρειαζεται. Ειναι η πιο κομψη υλοποιηση που εχω δει μεχρι στιγμης για μεγαλο ανοιγμα και απ'οτι ρωτησα την εκανε σε καταστημα με κουρτινες κτλ.
tsifotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 οταν βλεπω ταινιες και η συζηγος κανει δουλειες στην κουζινα ενοχλουμαι
mentoras99 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ρε παιδια, θελω κατι ευελικτο, μινιμαλ, φτηνο, 'ευκολο'!Το να ειμαι σε νοικιασμενο διαμερισμα και να περναω ραγα για κουρτινα στην οροφη, δεν ειναι οτι προτιμοτερο!Ασε που αμα φυσαει και κανενα αερακι θα ανεμιζει η κουρτινα καταμεσις στο δωματιο!Κατι σε στυλ παραβαν σκεφτομουν, εστω κατι διακριτικο, αλλα δεν 'πιανουν τα χερια μου', και θα ηθελα να αγορασω κατι ετοιμο, φτηνο ομως, και να πιανει και λιγο χωρο οταν μαζευτει.Σε ολα αυτα τα μεγαλα καταστηματα, praktiker, ikea, και αλλα που δεν μπορω να θυμηθω, δεν εχουν καμια λυση; Αλλα κι αλλου, αν υπαρχει κατι οπως το περιγραφω, πειτε μου!
haris_216 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια. εχω ενα ενιαιο σαλονι/κουζινα και οταν βλεπω ταινιες και η συζηγος κανει δουλειες στην κουζινα ενοχλουμαι καπως απτα φωτα κτλ. Υπαρχει καποιο πτυσομενο διαχωριστικο χωρου/παραβαν το οποιο ομως να ειναι μεγαλο; οσα εχω δει ειναι 2 μετρα πλατος. εγω θαθελα 4 μετρα πλατος και 2 μετρα υψος. Ευχαριστω Δεν ξέρω πόσα χρόνια είσαι με το έτερον ήμισυ αλλά μπορεί προς το παρόν να το περνάει στο ντούκου το γεγονός ότι "βλεπω ταινιες και η συζηγος κανει δουλειες". Φοβάμαι μήπως ο διαχωρισμός του χώρου σου "στοιχίσει" κάτι παραπάνω από το κόστος του διαχωριστικού (μεταξύ αστείου και σοβαρού)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα