in2dark Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εκλεισα χθες το pc κανονικα και σημερα οταν πηγα να το αναψω μου λεει πως τα win δεν εκλεισαν καλα και με ρωταει να μπω κανονικα η safe? οτι απο τα δυο και να διαλεξω με το που πανε να ξεκινησουν τα xp (δηλαδη μολις μου δειχνει την κλασικη εικονα των xp) ξανα bootαρει.... Τι επανεκινησεις εχω κανει, τι check απο το bios του dell μου αυτο τιποτα.... Καμια ιδεα; Δεν ακουγονται μπιπ ουτε κατι αλλο παραξενο Ο δισκος διαβαζει για λιγο και ξαφνικα το φωτακι του σβηνει και reboot Ευχαριστω
panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 εχεις καπιο πρωβλημμα με το λειτουργικο σου συστημα δοκιμασε να κανεις επιδιωρθωση εγω που το εκανα λυθηκε το πρωβλημμα και σε μενα το ειδιο ειχε καποιος ιος μου εσβησε αρχειο των χπ και εκανα επιδιωρθωση και βρηκα τον υπολογιστη οπως τον αφησα
in2dark Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Πως να κανω επιδιορθωση οταν δεν ξεκιναει καν; Να ετοιμασω cd boot εννοεις;
agent_smith Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εκεί που λέει να επιλέξεις λειτουργία πάτα το Disable automatic restart on system failure στα Ελληνικά θα το γράφει σαν "Απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησης κτλπ". Λογικά μετα το windows xp logo θα δεις μια μπλέ οθόνη. Γράψε μας εδώ τι γράφει ακριβός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα