stratos789 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 για σας παιδιά. λοιπών εχω ενα πρόβλημα. μετά απο format που είχα κάνει στο pc δεν μου εμφανίζει την γραμμή γλώσσας. έχω δοκιμάσει τα πάντα και με την βοήθεια των windows αλλά χωρίς αποτέλεσμα ξέρετε πως διορθώνεται? pls help me ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ υ.γ. έχω τα windows 7
kostaks3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δεξι κλικ πανω στην μπαρα της γραμμης εργασιων---->Γραμμες εργαλειων----->και τικαρε το γραμμη γλωσσας.
kostaks3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον,με ενα προχειρο googlαρισμα ειδα αυτο ΛΙΝΚ .Δες σε εκεινο το σημειο που λεει στα notes: If the Language bar is not listed in the Toolbars menu, you do not have multiple input languages installed on your computer. You need to add additional languages using Regional and Language Options in Control Panel. For more information, see Add an input language. Αν και ειναι για win vista μπορει να κανει και για σενα
kostaks3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 το έκανα και πάλι τα ίδια τοτε δεν ξερω φιλε.Googlαρε το και δες λυσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα