pern112 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Hello every1! Λέω να παω στο χιονοδρομικο μεσα στην εβδομαδα και ηθελα τα φωτα σας. Πήγα να δω τιμες ονλινε και ειχε μια τιμη για ενηλικα καθημερινη για πολλες πιστες και μετα απο κατω στην επισημη σελιδα του χιονοδρομικου ειχε μια αλλη τιμη για λιφτ. Επειδη εχω χρονια να παω, η πρώτη τιμή των 15 ευρώ σου δίνει πρόσβαση στο πρωτο λιφτ και τις βασικές ευκολες πιστες και η αλλη τιμη σου δινει προσβαση στα αλλα λιφτ? Επίσης, για μαθήματα snowboard εχετε να προτεινεται καμια σχολη? Εχω κάνει κάποιες ώρες αλλά στο εξωτερικό. Αν ξέρετε και κανα καλο κυριλατο ξενοδοχειο ευπροσδεκτο!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αν θες κυριλε ξενοδοχειο μαλλον δε σε νοιαζουν τα χρηματα. Οποτε ναι για να χρησιμοποιησεις lift το πληρώνεις χωριστα απο την εισοδο.Αλλιως με τα ποδια
kage Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 http://www.snowreport.gr/parnassos/ trivago ,booking ktl.
green gordon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Οι περισοτεροι εδω μεσα απο οτι εχω καταλαβει προτιμουμε το εξωτερικο για σκι-Αυστρια,Ελβετια οποτε δυσκολα θα σου δωσουμε καλες πληροφοριες για Αραχωβα.Οσο για τα μαθηματα τι να σου πω, κουραγιο ολοι δυσκολευτηκαμε στην αρχη. Τα ξενοδοχεια παντως ειναι πολυ μπας-κλας στην Αραχωβα,πολυ λαικα.
kage Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ειρωνικο or not post? σε ενα μερος που πεφτει το περισσοτερο χρημα της χειμερινης Ελλαδας σιγουρα θα βρεις οτι ειδος ξενοδοχειου θελεις. Οι αλπεις ειναι μια τεραστια οροσειρα που περναει απο ενα σωρο χωρες και χωρια!!!για πορτοφολια που θελουν να δωσουν αρκετα φραγκα στην αραχωβα σουιτες-boutique hotel κτλ. ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχουν καλυτερα μερη με καλυτερο χιονι!
pern112 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ειρωνικο or not post? σε ενα μερος που πεφτει το περισσοτερο χρημα της χειμερινης Ελλαδας σιγουρα θα βρεις οτι ειδος ξενοδοχειου θελεις. Οι αλπεις ειναι μια τεραστια οροσειρα που περναει απο ενα σωρο χωρες και χωρια!!!για πορτοφολια που θελουν να δωσουν αρκετα φραγκα στην αραχωβα σουιτες-boutique hotel κτλ. ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχουν καλυτερα μερη με καλυτερο χιονι! πέρισυ ήμουν αυστριακές άλπεις, zel'am see ή όπως τέλος πάντων γράφεται η διαφορά είναι ότι στις μεν αλπεις θα πας καμια εβδομάδα ενώ αράχωβα πετάγεσαι ένα διήμερο. Επίσης μην αναφέρω την τεράστια οικονομική διαφορά. Δε λέω, τρελές πίστες, φοβερά τοπία. Τα ξενοδοχεία όμως είναι ακριβά όπως πανάκριβα ειναι και τα ιδιαίτερα μαθήματα. Βάλε και αεροπλανα, τραίνα...Ψηνόμουν για bankso φέτος αλλά αφού οι μέρες πιέζουν καλή ειναι και η αράχωβα! Είδα από ξενοδοχεία από το booking και ειναι αθλια, 5αστερα που ουτε 3στερα δεν ειναι κοκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα