therock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ποιος ειναι ο καλυτερος και πιο πρακτικος τροπος (και σχετικα φθηνος) για να μπορεις χρησιμοποιοησεις οσο το δυνατον περισσοτερους δισκους? Προσωπικα μπορω να σκεφτω τους εξης: -Χρηση 3.5" Dock (eSATA/USB3) -Χρηση 2-Disc Dock (eSATA/USB3) -Να κουμπωσεις οσο το δυνατον περισσοτερους eSata/USB3 controllers και να συνδεεις τους εσωτερικους σαν εξωτερικους χυμα και να χρησιμοποιησεις σκορπια ενα τροφοδοτικο για να τους δινει ρευμα. -Χρηση ενος multi-disc bay. Εχω βρει ενα 4πορτο discs σε σχετικα νορμαλ τιμη. Τι απο ολα θα ηταν προτιμοτερο και για ποιους λογους? 1) 2) 4) Το τεταρτο βολευει περισσοτερο αλλα με τα χρηματα που ξοδευεις μπορεις να παρεις 5 διπλα dock και να εχεις 10 δισκους! Επισης και οι 4 δισκοι μοιραζονται ενα interface Οποτε αμα λειτουργουν ολοι ταυτοχρονα δεν θα πετυχαινουν καλες ταχυτητες.
DioNiSis_000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ισως μερικα τετοια να σε βολεύουν καλύτερα, αναλωγως ποσους δισκους θα χρειαστει να χρησιμοποιήσεις ταυτοχρονα. http://www.ebay.com/itm/3-5-SATA-HDD-Rom-Hard-Drive-Disk-Aulimium-Mobile-Rack-/280790918567?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item41607165a7 θα βαζεις μονο το/τους δισκο/ους που χρειαζεσαι την καθε στιγμη.
MINDER Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Αν και εχω ενα σαν αυτο της πρωτης φωτογραφιας για εξωτερικους σατα δισκους και συνδεεται σε usb η firewire του υπολογιστη παραγγειλα το κουτι corsair 650d για το νεο συστηματακι και το οποιο κουτι μπροστα επανω εχει θυρα να συνδεεις ειτε 2.5 ειτε 3.5 σατα σκληρους. Πολυ βολικο γιατι συνδεεται επευθειας σε σατα θυρα και απο την αλλη ξεμπερδευω απο τον χωρο που πιανει το κιτ τον μετασχηματιστη να παιρνει ρευμα το καλωδιο να συνδεεται στην usb του υπολογιστη ... Η μονη διαφορα με αυτα που παρουσιαζετε ειναι οτι παιρνει ενα δισκο μονο. Αλλα που το προβλημα ; Βγαζεις τον ενα βαζεις τον αλλο ... για την περιπτωση την δικια μου ιδανικο. Ενα απο τα review του κουτιου οπου παρουσιαζει και την θυρα καποια στιγμη http://www.youtube.com/watch?v=ZxnYMSpxui8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα