Προς το περιεχόμενο

149€ για τη μηχανή espresso illy POD 1 ESE με δώρο 90 ατομικές μερίδες


nek4d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Link

 

Για μένα δεν είναι προσφορά, μιας και οι illy καψουλες "τσιμπάνε" και δεν παιρνει refill, αλλα για οσους προτιμούν illy ντε και καλα (σχεδόν μαζι με τις nespresso θεωρουνται οι καλυτερες καψουλομηχανες, με αποδεκτο εσπρεσσο απο τους περισσοτερους espresso fans), αποτελεί μια καλή προσφορά διοτι:

Στο amazon.uk κανει τα ιδια λεφτα χωρίς τους καφεδες.

Στο skroutz δεν υπαρχει ανταγωνισμος. Αυτη η αντιπροσωπεια συνηθιζει να βγαζει μηχανες μισοτιμης μερικες φορες καθε χρονο.

Οι 90 μεριδες, αν δεν κανω λαθος, πρεπει να κοστιζουν περί τα 40-45 ευρω. Τις μεριδες τις βρισκετε μοναχα στα super markets. Ετσι η μηχανη "βγαινει" ~100 ευρω... Λεγεται οτι ειναι το καλυτερο μοντελο της illy.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν μπορω να πω με σιγουρια, μοναχα οτι διαβαζω τριγυρω, ας μας διαφωτισει καποιος κατοχος γιατι την σκεφτομαι για τον αδερφο μου (που δεν θελει να μπλεκει με refill ετσι κ αλλιως).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικά αυτές τις καφετιέρες έπρεπε να μας τις δίνουν τζάμπα,γιατί άμα πέσουμε στο γκεζί θα πληρώνουμε το καφέ σαν τον πίνουμε έξω...να κονόμι!

 

...έτσι και τους εκτυπωτές...:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Παιδια καλημερα, το ESE ειναι συστημα οπου οταν το βλεπεται στις μηχανες, σημαινει οτι παιρνει χαρτινη ταμπλετα. Ετσι μπορειτε να βαλετε espresso οποιας ετερειας θελετε εσεις. Απλως το μοντελο ειναι αυτο της MITACA. Ετερεια με την οποια συνεργαζεται ο Illy. Δεν παιρνει καψουλες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...