nicoc89 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ξέρει κάποιος σε τι ειδικότητας γιατρό θα πρέπει να απευθυνθώ για ενα πρόβλημα αερίων που μου προέκυψε τελευταία ? Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες στο γιατί ειναι πρόβλημα απλα να πω πως όταν συμβαίνει δεν αντέχετε. Εχω την εντύπωση πως φταίει η διατροφή μου που ειναι πλούσια σε αυγά (12-18 αυγα την ημέρα) αλλα δεν ειμαι σίγουρος. Το πρόβλημα ειναι πως οταν πάω γυμναστήριο και φορτώνω πολλά κιλά σφίγγομαι με αποτέλεσμα να υπάρχουν στιγμές αμηχανίας ... δεν μου εχει πει κανεις τίποτα βέβαια αλλα σήμερα το πρωί άνοιξαν τα παράθυρα όλα και έκανε κρύο και λέει ένας κύριος "ρε παιδιά κλείστε τα παράθυρα θα αρρωστήσουμε χειμωνιάτικα" και ενας άλλος του έκανε νόημα με κλειστή γροθιά γειρτή αριστερά δεξιά (δηλαδή οτι κάποιος αερίζεται). Απλα θελω να πάρω κάποια απάντηση όσο σοβαρή γίνεται γιατι θελω να σταματήσει αυτό το πράγμα, δεν το αντέχω ουτε εγώ καθε λιγο και λιγάκι να αναγκάζομαι να φευγω απο το δωμάτιο μου και να ανοίγω πόρτες ... παρακαλώ να πάρω μια σοβαρή απάντηση τουλάχιστον ....... μην πάει για λουκέτο χωρις να βρω λύση. σόρρυ προκαταβολικά αν δεν έπρεπε να ρωτήσω εδώ .. προσπάθησα να το θέσω οσο πιο κομψα μπορούσα. Ευχαριστώ. 1
isay Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Σοβαρή απάντηση και μοναδική λύση: Να αλλάξεις διατροφή.
Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τα αυγα φταινε... Σε λιγο θα βγαλεις και πουπουλα... Ασε που αν ρεφτεις θα ειναι σαν να αεριζεσαι...
tsifotis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Περα απ' την πλακα, υπαρχει σχετικη βιβλιογραφια. Αλλα ναι τ ασπραδια αυγου το κανουνε αυτο! Σορρυ μεητ!
Haldol Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Γαστρεντερολόγο θέλεις λογικά. Αν και γι αρχή μπορείς να δοκιμάσεις μια πιο τυπική διατροφή. Δε ξέρω αν φταίει που τρως την παραγωγή όλου του κοτετσιού για πρωινό, αλλά δεν normal.
FilipposMD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 12-18 αυγά τη μέρα; Τι διατροφή είναι αυτή;
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 να τα βγάλω απο την διατροφή μου δεν γίνεται .. μήπως υπάρχει κάποιο σκεύασμα που να αποτρέπει τα αέρια να συσσωρευονται ? αν και τις ρίχνω κούφιες οπότε δεν καταλαβαίνει κανεις οτι ήμουν εγώ αλλα και πάλι δεν μου αρέσει αυτη η κατάσταση.. 12-18 αυγά τη μέρα; Τι διατροφή είναι αυτή; οχι ολόκληρα , ασπράδια είναι. Βαριέμαι να μαγειρεύω συνεχώς και βολευει. τρώω 6 φορες την ημέρα
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 12-18 αυγά τη μέρα; Τι διατροφή είναι αυτή; Της Μεταμόρφωσης σε Κοτόπουλο!
Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Για να γινεις τυμπανο στην πρωτεινη... Αμα αεριστης και τα εχεις συσσιρευσει, μην σκεφτεις να ρεφτεις την μαμησες.. Φαντασου να ειχατε και γυναικες στο γυμναστηριο.. Ασε που αμα ανοιγεται τα παραθυρα θα πιαστητε ολοι σας..
kage Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 η διατροφή μου που ειναι πλούσια σε αυγά (12-18 αυγα την ημέρα) αλλα δεν ειμαι σίγουρος. πρωτεινη?γιατι οχι whey protein? http://www.eggology.com/Public/Home/index.cfm http://www.sovimo.gr/
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 να τα βγάλω απο την διατροφή μου δεν γίνεται .. μήπως υπάρχει κάποιο σκεύασμα που να αποτρέπει τα αέρια να συσσωρευονται ? αν και τις ρίχνω κούφιες οπότε δεν καταλαβαίνει κανεις οτι ήμουν εγώ αλλα και πάλι δεν μου αρέσει αυτη η κατάσταση.. Τα αέρια ειναι αποτέλεσμα της πέψης στο παχύ έντερο. Ειδικό σκέυασμα που να σου επιτρέπει την σωστή πέψη της πρωτεϊνης και παραλληλη μείωση των αερίων δεν υπάρχει. Είτε μειώνεις τα αυγά είτε (ξεκινά απο το 0:50) ... http://www.youtube.com/watch?v=jKXqXNM7p0I#t=0m50s
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Για να γινεις τυμπανο στην πρωτεινη... Αμα αεριστης και τα εχεις συσσιρευσει, μην σκεφτεις να ρεφτεις την μαμησες.. Φαντασου να ειχατε και γυναικες στο γυμναστηριο.. Ασε που αμα ανοιγεται τα παραθυρα θα πιαστητε ολοι σας.. τα παράθυρα τα ανοίγουν μερικές φορές επειδή έρχεται ενας τύπος που είναι μπιχλιάρης αλλα τώρα τα ανοίγουν και για εμένα που παρόλα αυτά είμαι καθαρούλης. ολα αυτα για να μην παρεις μια συσκευασια πρωτεινης? έχω 2 σκούπ τη μέρα , δεν θέλω παραπάνω γιατι επιβαρύνονται τα νεφρά .. μεριά η κρεατίνη μεριά η μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης απο τα φαγητά , ε είπαμε δεν θα το ξεφτιλίσω κιόλας το θέμα.
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Η Κρεατινη κανει κακο στο συκωτη... επιβαρύνει και τα νεφρά.
Pantelwolf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Η Κρεατινη κανει κακο στο συκωτη... και στα ματια μας απο την ορθογραφια ποστινγκ ιν εν επικ θρεντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις